Fredag kväll..

Händer inget speciellt..har pluggat största delen av kvällen och slö kollar på tvn.. Har tränat och ätit riktigt god tacos..MUMS! =) Förövrigt känner jag mig inte riktigt pigg..kanske som sagt håller på att bli sjuk. Imorgon ska vi till Ikea, det ska bli kul! Och till lite andra affärer..

I have no one left..It's all gone.
I do walking on the lonesome road..



För våra händer är nötta av familjens krav..

Tidig morgon..

Har varit nere med tvätt, tagit min morgonpromenad och ätit frukost. Har en del och fixa med skolan och lite andra grejer idag..skönt med helg nu! =)

Den mest snyggaste man som gått i ett par skor..=)

Snygga va?!

Mina nya jeans! Såå jäkla sköna! =)



Plugga, plugga, plugga..

Snart ska jag till skolan..och sitta på föreläsning. Personaljuridik. Ganska så intressant..men det är bra skrämmade att det är sista året nu..SHIT! Måste ju snart börja söka arbete...MY GOD! Ja och såklart har jag ju 1 extra år om jag kommer in på socionom utbildningen. Men ändå..det börjar närma sig! =) Ska bi riktigt kul och komma ut i arbetslivet, ser verkligen fram imot det...=) Börja arbeta och tjäna pengar..jävlar va fint..!


Sometimes, when I'm alone..I cry..


Så går en dag ur våra liv och kommer aldrig åter..

Har duschat och ätit frukost och har läst det sista till föreläsningen idag..Mammsen åker hem idag..usch så tråkigt..! I eftermiddag blir det träning och sen hem och laga middag. Ska lägga mig tidigt ikväll, känner mig jätte trött..Det värker lite i kroppen och musklerna, kanske håller på att bli sjuk..?! Det vore ingen större hit direkt..=(
Nu ska jag fixa och umgås med mor.

Puss Hej!

Förlåt..

Förlåt mig också..jag vart också bra dum. Älskar dig...


Kändes som att det var någonting i mig..

Sådana chanser kommer en gång bara, aldrig att de kommer två..

Bara för att få..Vi vill aldrig se det som gör ont, vi vill aldrig ta på det som skär in. Varför blev jag den jag är?

Forma om..


En ny dag..


Har inte kunnat sova sen 5..så jag har duschat, läst Aftonbladet, plockat ögonbrynen..haha! =) Och nu tänkte jag plugga lite.. Fixa frukost till mig och mamma och sen ska vi ut och fixa lite på stan..Sen blir det gym i eftermiddag! =) Nu är det frukost!

Hej hej!


Shopping i gamla stan..

Jag och mammsen shoppade runt lite i gamla stan..mysigt. Provade ostar och choklad och köpte med oss lite smarrigt. Köpte mig fina Hello Kitty sockor och två tröjor men de va för stora så jag måste ner på stan och byta imorgon..! Fikade gott och hade det bra. Fast vädret kunde ju varit bättre..regnade och blåste ganska mycket..

Imorgon blir det öb..och sen plugg och träning. Fixa nya köksgardiner..Men ha det gott!

Pusseli Puss

Så sött!

Var blev du av?

Ibland så tänker jag på dig..men bara i hemlighet. Att sakna dig kan göra ont ibland.
Ibland kan jag se dig i någon annan..Och ibland kan jag önska att det varit vi två.
Att förlora är svårt...


go morron - @nn3

En skön dag!


Jag och mamma har haft en jätte skön dag nere vid Sundbyholm..solen sken och ljummna vindar från Mälaren..vi åt glass och läste..Underbart!

I love you mummy...=)

Ha en bra söndag kväll!

En helt vanlig lördag..

Har ganska så tråkigt..känner mig trött och hängig. Har precis tränat och ska laga god tacogratäng tills ikväll. Min underbara mamma är här på besök också..så det kan ju inte bli bättre än så här..!! Egentligen..

Ha en go dag!

Puss Puss


Lite shopping..

Hittade 2 par bh:ar med tillhörande trosor på h&m som va jätte snyggt tycker jag. Fyndade även en svart höst tröja och lite hygien artiklar. Vart till apoteket och Coop men sen vart det så kvavt och varmt att jag bestämde mig för att åka hem..det känns som att man lever i regnskogen eller nåt. Luftfuktigheten är ju utan dess like.. Har ätit, diskat och storstädat toaletten. Så nu skiner det och luktar gott där inne..imorgon tänkte jag städa sovrummet och byta gardiner. Näe, nu är det dax för en lång promenad!

image7Här är mina fina nya underkläder..mycket nöjd med mitt köp! =)

En fin solig dag!

Gymmat, ätit frukost och duschat..precis som vanligt! =) Solen skiner och jag har pengar på kontot. Ska ta mig en runda till shoppingcentrat och se om man hittar nåt fint. Ska inhandla lite underkläder iaf! Och kolla läget. Har lagt ett bud på ett par snygga jeans till..hoppas jag får dem. Efter det har jag jeans så att det räcker ett bra tag..(tror jag) ;-) hehe..

Ha en bra dag i solen..för det tänker jag ha! Puss Puss

Vi ska till Mallorca! =)

Idag bokade vi vår resa till Mallorca..det var mest en spontan grej sådär..vi hade pratat om att åka iväg eller hitta på nåt extra på vår dag..men så idag bestämde vi oss för att sticka utomlands..igen!!! =) Playa de palma närmare bestämt! Åhh..vad jag ser fram imot det..längtar! Nu får hösten gärna komma..för jag ska till solen igen! =)


Söndag förmiddag..

Har ätit frukost, tränat på crosstrainern och duschat. Ska iväg till jobbet snart för och jobba endast 4 timmar..så det kan jag nog stå ut..och så är det sista dagen..! Igår jobbade jag dag istället för kväll! =)
Ikväll blir det film och kycklingsallad! Mumsigt! =)


Uttråkad!!

Åhh..vad jag har tråkigt! Vad ska man göra..? Dvdn funkar inte så jag kunde inte kolla på film, jag har dammsugit, fixat med tvätten och plockat iordning.. När älsklingen kommer hem ska vi iväg till gymmet och sen hem och äta midddag. Senare i eftermiddag tänkte vi åka och kola på Silvan, EM och lite andra affärer...men inga pengar har man heller...usch så tråkigt...Haha..gud så positiv jag låter...=)

Imorgon ska jag jobba kväll..och på söndag ska jag jobba några timmar extra mitt på dagen..så då blir det lite mer pengar på kontot!

Jag har abstinens...jag är såååå shoppingsugen!!  Och det skulle vara så gött och gå på krogen och supa skallen av sig..eller ja, inte behöver jag krogen för det..kan likaväl supa hemma!! =)

Näe..nu ska jag lyssna lite på HIM..och njuta!

Han e fin! =)

Nya jeans!

Nu är de här..mina snygga jeans!! Blev helt tok kär när jag fick hem dom..passade perfekt.. och skönt strechiga! =)


Urläckra jeans strl 40 *NYA*

Gaderobsstädning!

På min lediga dag så håller jag på att röja upp i min gaderob..sorterar ut allting som jag inte använder..kan vara väldigt dålig på att sortera och slänga men jag försöker att bli bättre. Har två stora kartonger i förrådet som jag också måste gå igenom.. Tänkte ge bort kläderna till UFF, först hade jag planerna på att ge det till härbärget men det passar bättre med UFF..eftersom jag jobbat på härbärget så vet jag vad för typ av kläder de behöver..det är inte riktigt det jag har och erbjuda..!

Senare idag blir det hårt pass på gymmet och sen couscous med kycklingwok! Mums! =)


Elvis..

Idag är det 30 år sedan Elvis dog..och han är lika stor fortfarande. Helt sjukt va han va bra..och snygg! ;-)

R.I.P

God! He was a MAN!!

Såå skönt och få va ledig! =)

Idag är jag ledig..Gud så skönt. Har tagit min morgonpromenad och ätit frukost. Har förberett lunchen lite också eftersom vi drar och tränar så fort min sambo kommer hem..=) Ska ner till affären och handla, sen ska jag hem och dammsuga och torka golv. Sen blir det att ta det lungt..läsa en bok..=)


 Det går en vind vid vindens ängar...

Tröttare än tröttast!

Fick mig en sovmorgon idag iaf! Riktigt skönt och kunde sova till typ 7.20. Sen gick det inte. Åt frukost och stack till gymmet... Har fixat lite, ska göra mat och sådär innan jag börjar jobba men mer än så orkar jag fan inte. Är skit slut..ska hoppa in i duschen och sen ta en bok och läsa!!


Ha en toppen dag!!


Jag har bil! =)

Jag kan numera kalla mig nybliven bilägare..fan va skönt det känns med bil! =) Har brummat runt heela dagen..körde till skolan imorse..åkte och handlade, va på bolaget och jag va till och med så lat att jag inte ens gick till gymmet..utan jag tog bilen. Mycket skönt! =) Ska fixa ny klädsel och ett par bättre högtalare..sen är det klart! Hon spinner på fint..=) Nu kan jag ta min egen bil till jobbet!


Puss Puss..och ha en bra helg!

Ledig dag!

Skulle egentligen jobbat idag men jag har jobbat för måndag dagar i sträck så jag fick vara hemma..ganska så skönt, behövde faktiskt en ledig dag! Solen skiner och jag har varit på gymmet!

Hej hå, kämpa på!!


Biff killarna på gymmet..! =)

Ha en underbar dag! Puss

Jobb, jobb, jobb!

Shit, jag är verkligen skit trött..och då har jag hela helgen med jobb framför mig..men det ska väl gå det också! Imorgon jobbar jag 08.00-20.30 och på söndag 07.30-16.00. Efter jobbet på söndag så ska vi grilla lite och ta nån öl till..fasen va gott!! Sen jobbar jag fram til onsdag innan jag har en ledig dag..men man får jävligt gött med pengar! =) Då ska jag framförallt spara mina pengar men jag ska även shoppa och köpa lite grejer till lägenheten! =)

Att avnjuta en kall fin öl...Kan ju inte bli bättre än så..=) Fast man skulle varit i Portugal..längtar tillbaks!

Puss på er!

Tiden går fort..

..In memorial..

Daddy *11/2-48 +2/8-06


RSS 2.0