Happy new year!

Gott nytt år till alla! Nytt år och nya tag..=)

Puss på er alla..=)

Hej!

Hoppas att alla haft den bra under julen!?! Själv har jag haft det underbart..umgåtts med nära och kära! =) Och ätit god mat och fått en massa fina julklappar..bakmaskin, databord, mobiltelefon (Sony Ericsson S500i) den jag velat ha så länge..och så låg den under granen! =) Pengar, lakan och sängöverkast, bok, handdukar, nallebjörn (Miranda), kläder, parfym och bodylotion, två dvd boxar med Gilmore Girls..nu har jag och kolla på! =) Ja..det var nog allt och lite små grejer..så tydligen har jag varit snäll i år eftersom Tomten kom med så mycket fint..självklart skämde jag bort mina kära också..de fick en massa fint de också! Tidningsprenumerationer, parfym, kläder, skivor, ett bildalbum på mig, dvdfilmer..och typ massa mer..=) Fast, det som räknades mest..det var att få vara hemma hos mamma..det slåt allt! =)

Får önska er god fortsättning på julen och ett gott nytt år!

Kramar


Just det..=)

And btw..jag fick godkänt på hemtentan! Klarat höstterminen prickfritt! =) much good!! Nu är det JUL!

Pusselipuss

Gäsp..

Kan inte fatta att jag är så trött men det är så mycket hela tiden..! Stress, stress!! Usch..nu hade jag tänkt mig plugga lite och få lite undanstökat, får se hur länge jag orkar sitta här bara..ska lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska köra ner imorgon, då måste jag vara pigg! Vart och köpte de sista klapparna idag, eller jag har varit klar länge men åkte en snabbis och då slank det med 2 klappar till älsklingen, så de har jag slagit in nu  eftermiddag..=) Åhh..det är en massa klappar..längtar! Fan, vad folk stressar upp sig. Köttbullar ska rullas, kläder till jul och nyår ska handlas, klappar, mat, julgranen ska in..åhh..får ju magsår genom och bara höra på allt tjat! Var ute i god tid och planera era inköp..det är väl självklart att det inte finns några pengar kvar i mitten av januari, men ni skulle ha om ni planerade er ekonomi och framförallt er tid! Herregud, då skulle ni slippa springa runt som skållade råttor. Och framförallt om man har barn, skulle det inte vara skönt och vara klar och ta saker och ting lite pö om pö..?! Stressa ner för fan, ingen som tackar er för det iaf!

Näe, jag ska försöka njuta och ta det så lungt som möjligt..umgås med de jag tycker om..=) Och inhandla en ask Paradis, julmust och clementiner!! Ett måste på julafton..=)

Puss Puss

A wery merry Christmas to you...



Tänk om det kunde vara så mysigt på julafton? Med en massa snö..?!

Minnen..

Ibland minns jag, ibland glömmer jag bort. Eller förtränger.  Jag vet inte..Jag kan önska att livet hade varit enklare att förstå sig på, att få en förståelse till varför vissa människor väljer sina handlingar så som de gör. Vi har alla ett val, oavsett. Ibland kan jag se tillbaka på mitt liv och verkligen bli förundrad. Hur en del saker bara fick hända och hur en del människor hade ett beteende som grisar. Vad jag egentligen tycker om er, ja..det är säkert någon som läser detta, vad vet jag? Ni letar väl rätt på mig? Inte sant? Haha..så svårt är det ju liksom inte.. Fy fan..Era patetiska bonndjävlar! =) Så fint som det heter..Jag är inte bitter, långt ifrån..men alla ni är säker det, då ingen kan göra mer.. Och vad ni tror er veta om mig och vad ni snackar för skit! Keep it up in your as..Det är väldigt få människor jag har kontakt med och det är jag glad över, det behöver liksom inte vara mer.. Jag vet vad de flesta går för, tyvärr..

Men alla ni kära läsare..en God jävla Jul på er..!

*SMACK!*


Trött kicka..

Ahh..och ändå sov jag till 8.30..konstigt liksom?! Helt slut. Idag har jag packat, handlat, plockat lite och nu ska jag plugga en sväng innan maten och sen blir det träning. Imorgon ska jag ut och trängas med alla crazy people i affärarna! My god, det lär vara hysteri, tur att jag vet vad jag ska ha! =) Såå..på lördag åker vi, ska bli såå gött! =)

Bye bye for now..

 Han verkar också trött, stackarn..=)

Tjofaderittan lambo!

Jodå..har tagit en låång morgonpromenad, ätit frukost, velat hit och dit med M och S om en ev. fika på stan eftersom vi inte ses förens efter nyår...men S kunde inte förens nu vid 13 tiden..och det hinner inte jag med riktigt.. Har fixat iordning all tvätt, strykt och lagt in i gaderoben och så har jag tagit fram väskorna för och packa men packa tänkte jag börja med imorgon eller kanske ikväll.. Nu sitter jag och pluggar, ganska intressant men svårt och få syftet bra..hur långt det ska vara och så det blir bra..hmm..får lura lite på det där..

Imorgon jobb...med en som inte har delegering eller någon som helst erfarenhet..men det ska väl gå det också..=)



Haha..Maybe it ends up like this..=)

I'm happy! =)

Ja..just nu har jag inget och deppa ihop över...(hoppas bara att jag drar hem godkända poäng på hemtentan) annars är allt tip top..! =) Jag har en underbar pojkvän som jag älskar mest av allt, mitt liv med dig är det bästa jag kan tänka mig! =) Skolan går bra, är klar med denna utbildning till sommaren och förhoppningsvis blir kompletteringsterminen av direkt efter..annars ska jag själv fixa det direkt. Jag har ett extrajobb som jag trivs jätte bra med..(lite extra klirr i kassan är inte fel!) jag har en underbar mamma, den bästa liksom! =)

Så vaddå, sluta klaga, ta vara på det som ni har istället..och gör någonting åt det ni inte är nöjda med eller ta er ur den situation där ni inte trivs..det gjorde jag och nu mår jag bra..=)

Puss på er!


Hej!

Har precis varit och handlat och varit hos M ett tag. Vi har gått igenom PM:et och checkat läget hur vi ligger till osv. Det går bra..sitter och läser Aftonbladet och söker efter en lämplig artikel..svårt det där. Senare ska jag laga spagetti och köttfärsås och sen blir det träning.

Ha en bra dag! Puss

Fint va?

Min nya bild..jag är ju dock inte nöjd med hur det ser ut här inne..men det är ju en annan sak! =)

Pussis

Åhh..

Tiden rinner ur mina händer, hjälp mig någon. Nu har jag äntligen satt mig ner för och plugga och leta efter artiklar..! Shit..Det är så mycket hela tiden..städa, julpynta, träna, tvätta, plugga, jobba..det finns liksom ingen tid över..! Ikväll ska jag och älsklingen göra pepparkakshus, just nu kollar han på fotboll och jag pluggar..sen så ska vi baka..=) Ska bli roligt..och så ska jag göra klart mina presenter..om en vecka så är jag hemma i Småland..ska bli så jäkla skönt..koppla av ifrån allt..och bara njuta av ledigheten..

Ha en bra dag/kväll!

Puss 

Jobba, jobba!

Är såå sjukt trött, har tagit mig en varm dusch och gjort hårinpackning och plockat ögonbrynen. Så nu känner jag mig lite fräschare..åhh.har varit så mycket på jobbet idag, gud, haft en massa och vi har bara varit två..men vi hann med att städa och dona också..kredd till oss! =) Och jag fick en julklapp av underbara S..tack så himla mycket..=) Jätte fint kort! Svin kallt ute, fingrarna dommnar bort när man skrapar rutorna på bilen..

Imorgon ska vi bara mysa hemma..på dagen blir det en del fix, posta julkort och handla b.la..och träna. Sen är det godis och mys i soffan..orkar liksom inget annat!

Nu ska jag försöka plugga lite..

Puss Puss

Mistel

Så glad! =)

Trodde knappt det var sant när jag öppnade upp mailet med studieresultatet för salstentan, godkänd! =) Åhh..det har verkligen förgyllt min dag..det kan liksom inte bli bättre!!! Väntar bara på svar från hemtentan..får hålla tummarna där också..det lönar sig i slutändan att plugga mycket..jag har i princip bott i mina böcker de senaste veckorna (månaderna). Idag vart jag över till M, började strukturera upp det nya arbetet..ett PM på 10 sidor om likabehandlingsplanen och hur mobbning, diskriminering och kränkning ter sig..intressant. Tänkte börja lite nu ikväll och försöka få så mycket gjort innan jul nu..har fresten slagit in alla julklappar nu ikväll..det tog ett tag, skit svårt och veta HUR man ska slå in dem..alltså en del har så konstig form och är allmänt svårinslagna..! Men det gick..har sammanlagt 3 paket kvar och slå in..sen är det klart..

Nu ska jag börja skriva lite..

Adios!


Snart jul..

Vart tar tiden vägen liksom? Åhh..om 14 dagar är det julafton, längtar verkligen hem..ska bli gött det! =) Mumsa på en massa god mat, hembakat och godis. Smarrigt värre..=)


Så jäkla trött..!

Nu har jag suttit hela kvällen med mina halsband..och nu är de klara! Är skit trött..har nu bara en "hemmagjord" julklapp kvar och den tänkte jag börja med imorgon..! Annars idag har jag tränat, handlat och fixat lite inför plugget imorgon, har handledning sen ska jag och M börja skriva på vårt pm, hoppas på att hinna skriva så mycket som möjligt nu innan julen..så man kan få vara lite ledig! =) Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen..är döds trött..

Puss på er!

 Mina fina halsband..made by me! Det guldiga i mitten med hjärtan ska min mamma få, det blåa längst till vänster ska jag ge till en vän och det svarta ska jag behålla själv..

Lyckat! =)

En jätte lyckad kväll och vi hade himla trevligt. Drack måttligt men var ändå rätt rund under fötterna..=) Haha..M är verkligen bäst..hon tyckte man skulle sasta och "fålla" fåren med kamphundar, skulle bli en jävla disciplin i skaran tyckte hon sen hurvida en kamphund "fållar" en skock får..det är ju en helt annan sak..=) Vi vart också nära på och gå in på stans strippklubb..men vi övevägde att inte göra det..hmm...ganska skamligt om man tänker efter..usch.. Hursomhelst som hade vi trevligt ute..drack öl och cider. Sen tog vi en shot på vägen till krogen när vi skulle lämna vovven hemma hos M..stark som satan! =) Kvällen slutade med en taxi hem och jag var inte ens sugen på fyllemat..inte ens i närheten! Konstigt med tanke på att jag åt dåligt också..men men..det är ju bara bra..

Har hittat lite olika tips på bra mat och jag har spanat in GI-metoden också..kanske ska satsa på den nästa år?! Håller ju som sagt på och förändrar min träning nu och dess upplägg så då ska jag även lägga om min kost..kan vara kul och exprimentera lite och se vad det ger för resultat..

Idag har vi gjort hemmagjorda hamburgare och ugnspotatis. Köpt godis och julmust och kollat på julkalendern..mysigt..=)

(Lärde mig också en del om mig själv igår, vilket är bra. Några incidenter som fått mig och tänka till. Vilket är bra, ingen är prickfri..)

Puss på er!

Party på schemat..

Är fan laddad till tusen så hoppas på att mina medkumpaner är det också...annars jävlar! =) Har öppnat upp min första cider nu..den juliga x-cidern, ganska blaskig om jag ska vara ärlig men dock söt med allt glitter..! M och S skulle komma runt 6 tiden..hoppas de kommer tidigare..åhh..så tråkigt o va själv! Hinner tröttna på all musik..inget som känns rätt liksom..fast Nerd är skönt..

Blev inga lockar i håret utan jag kör som jag brukar ha det, säkra kort..eftersom det spö regnar ute såå är lugg inget för mig, vill inte se ut som en slickad katt i håret..well..alla klapps klara, ska bara fixa de jag ska göra själv..men det är bara till mamma..sen är det klart, tänkte fixa det nu till helgen..förmodligen på söndag..

Well..ha en bra kväll..det hade jag tänkt ha! Puss och hej!


Tiden går så fort..

Åhh..vet inte riktigt vart tiden tar vägen..shit hinner inte med och har så mycket att göra hela tiden..! Har precis kört ett träningspass här hemma så jag ska strax hoppa in i duschen..älsklingen hade feber och huvudvärk så han kunde inte träna..! Stackarn.. Imorgon ska jag fixa med massor, plugga och försöka städa en del hemma, träna ett monster pass sen hem och fixa iordning mig, ska måla naglarna imorgon också sen kommer M över, vi ska planera lite inför vårt pm, sen ska vi ut och svänga de lurviga och dricka öl..! 100 år sedan jag gjorde det. Innan vi går ska vi blanda oss någon god drink också..det är vi värda..virket står på kylning! Ska bara kolla så det finns is..! =) Ska börja göra mina "hemmagjorda" julklappar också..är precis klar med de inköpta..

Vart till frisören igår och klippte lugg, lite ovant men ganska så fint! =) Ska nog kanske göra lockar i håret imorgon? med lugg? Kanske kan vara något?

In i duschen va det..! Puss


Ny vecka..

Och fullt upp..! Har varit iväg och tränat idag, körde en massa kondition och magövningar och jag orkade allt! =) Stolt..=) Är inte helt frisk men jag kände mig så jädrans lat..ska dit imorgon innan jobbet och köra samma pass..skit gött. Ska lägga om min träning lite, har börjat med och skriva mat och träningsdagbok här på datorn istället för och ha en massa böcker..smidigare..! Så nu ska det bli ordning och reda på torpet..slimmad som en lax..! =) Haha..=) Har lite magknip..ska gå och lägga mig i sängen tror jag..

Natti och ha de gott! Puss

Glad första advent..

Jag håller på och fixar här hemma så mycket jag orkar..är skit sjuk..usch..snorig, feber, huvudvärk..ja..! Har lämnat in min hemtenta men självklart går det inte att logga in på skolmailen så..jag kan inte maila urkund..suck..kom igen..så var det förra helgen också..är det ingen som har koll och ordning på det där? Märkligt  tycker jag..näe nu ska ´jag mäta lite här..så julstjärnan hänger rakt i fönstret! Sen ska jag tvätta en massa tvätt..!

Ha det fint! Puss o kram



RSS 2.0