Hoj Hoj!

Gud va mycke det är hela tiden..känns som att tiden inte räcker till! Jobba, träna, hem och fixa med allt! Tänk om man haft barn..fast då hade man ju fått tänka annorlunda och planera på ett annat sätt. Jobbat klart för idag, tog gymmet på vägen hem. Har duschat, fixat disken och börjat med maten. Mina stackars små tomater slockade när jag kom hem men de fick vatten direkt så nu är de fina igen! =) Imorgon så har jag tvätttid, ska till gymmet..måste börja packa också! Haha..och plugga! =) Allt på en gång!

Nepp..nu ska jag ut och fixa mat!

Rosor är såå vackert! =)

En blekt blondins hjärta..



Vårt nya matbord! =)

Nu är det beställt, vårt nya fina matbord! Beställde även ett nytt soffbord och en crosstrainer. Så nu kan man pumpa på här hemma! Finemang! =)

Hmm..går inte att lägga in bilden på matbordet men det finns på halens.se!

Hej svejs!

Hahaha! =)

What a fuck happend to sex, drugs and rock n roll?

Now we just have aids, crack and techno.



Verkar bli en fin dag..

Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan sticka till gymmet..! Sen är det jobb i eftermiddag men det är lungt, det är bara mellan 15-20.30. Imorgon jobbar jag 7.30-14.00 och på söndag 7.30-20.30. Söndagen ger alltså en hel del kosing! =) Sen är jag ledig måndag/tisdag nästa vecka då det ska bli riktigt fint väder sägs det! Mycket passande, ska sola och bara ta det lungt!!

Åhh..den här va snygg!! =)

En ledig dag!

Gud så skönt med en ledig dag. Tog sovmorgon, åt frukost och har precis kommit hem från gymmet. Ska ta en fika på stan och kolla runt lite med mammsen...!

Ha en bra dag!

 Gött va?! =)

Jobba, jobba, jobba!

Nu börjar mina arbetsveckor på allvar. Idag är första dagen och ja, det känns helt ok! Trist och tråkigt väder men det gör absolut ingenting eftersom jag ska jobba..Om bara 2 veckor så åker vi till Portugal och då får man sin välförtjänta sol då, så det är lugna puckar! =) Har precis tränat, riktigt gött som vanligt. Ska ta en dusch, fixa lite, ringa Haléns b la. Och sen göra middag, jobbar mellan 15-20.30. Har bil så det är verkligen inga problem! Hur fint som helst!!
Och jag har köpt mig ett par Crocs..foppatofflor. Har alltid tyckt att det är så otroligt fula men nu äger även jag ett par. Ljusblåa och söta. Ska användas på jobbet där man står och går mycket..=)


Haha..=)

Jag och min snygging!!

image6

Blandade känslor..

Det är så otroligt mycket känslor sm virrar runt i mig just nu. Usch..Va och sprang 5 km på elljusspåret, riktigt skönt. Frisk luft och så känner man sig så skön i kroppen efetråt! =)

Allt du va, det ligger i kartonger nu...

image5 

Vackra underbara ställe!

Ajaj!!

Man får absolut INTE stoppa tops i öronen...men..det gjorde jag ändå och då hände det, den fastnade! Panik, mamma fick inte ut den så det blev att åka till akuten igår kväll..suck. Trött och sliten fick jag vänta och då fick de inte ens ut topsen. Hittade ingenting, jätte rent och fint i båda öronen men om det mot förmodan skulle finnas nåt ändå..att det ska börja komma var och så..då måste jag höra av mig. Men en läxa fick jag mig allt, aldrig mer tops i öronen!! Ajaj...

Och idag regnar det för fullt..som vanligt. Hade verkligen tur med vädret igår när jag målade och det var tur att jag hann med och måla allt...Vi köpte vår färg från;


Jävla bra färger...=)

RSS 2.0