Hejsan hoppsan!

Lördag idag och jag packar för fullt! Har precis kommit hem, har varit ute och gått en 1 timme..riktigt skönt, bara vädret kunde vara bättre! Regn och rusk fortfarande! =( Ikväll blir det tacos och mys i soffan bara..lungt och skönt. Ska hoppa ner i sängen tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Hem till mammsen ett tag! =) mysigt, ska ut och äta nånstans imorgon kväll..gott!


Åhh..ibland vill man bara iväg..


Fredag va det ja!

Idag har det inte hänt så värst mycket..va och tränade som vanligt, kom hem och tog en dusch. Sen vaknade sambon min halvt ihjäl efter en veckas hårt nattarbete..! Stackare, att jobba natt är verkligen ingen höjdare. Sen gick vi ner på stan en sväng och åt kinamat, väldigt mumsigt! Skönt och slippa laga maten ibland faktiskt! =) Köpte mig en ram, gick och tittade lite till och sen gick vi hemåt. Köpte med oss lite godis också som vi har käkat på lite nu. Kvällen blir lugn med nån buskis på tv med Stefan och Krister tror jag det va..Imorgon ska jag packa klart, träna och fixa lite. Annars inget speciellt..


 I want to RIDE!!! =) Det här är nåt som jag bara måste testa mer seriöst innan jag dör..fy fan..det finns nog inget coolare! SURF!!

För mycket..

Ibland blir det bara för mycket för mig..


Jag vet att det finns bilder i ditt huvud som gör ont..

Packar..=)

Håller på och packar och går igenom en massa saker..har varit på gymmet och precis kommit ur duschen!


Snubben Gött!!! =)

Regnet det bara öser ner..

Suck vad tråkigt..regnar och regnar. Det regnade när jag gick till gymmet vid 8 i morse och det regnar nu. Idag har jag fixat all tvätt, strykit och lagt iordning och så har jag hämtat ner min resväska från vinden så jag kan börja packa..men det är nåt knasigt med låset, vet inte riktigt vad som är fel..! Annars så har vi handlat lite mat och lagat en jätte god vitkålssoppa till middag! Åhh..den va riktigt god! =) Ikväll ska jag försöka läsa ut min bok och ta fram lite gamla skolanteckningar..se om jag hittar det jag letar efter...

 Sicken sötis! =)

Escada Sunset Heat..

Min favorit...luktar ljuvligt!


Morden i Midsomer..

Ikväll börjar min favorit serie på svt!! Morden i Midsomer! Lätt att jag sitter bänkad kl.21.00..

 Inspector Barnaby..

En skön kvällspromenad..

Det doftade viol och nyklippt gräs ute..en riktigt skön promenad. Jag gick och diggade till min sköna musik! =)

  Änglar, finns dom?

Mina tjusiga tekakor! =)

Tekakor

Ingredienser
5 dl havregryn
1 liter mjölk
300 gr margarin smältes
1½ dl strösocker
2 tsk salt
17 dl vetemjöl
3 pkt jäst 

Gör så här:
Blanda mjölk och havregryn och koka upp (eller låt blandningen stå över natten, då utan uppkok som istället görs innan bakningen ska ske). Smält margarinet och häll det över mjölken och havregrynen, allt ska vara fingervarmt. Blanda ner övriga ingredienser, baka ut och forma runda kakor, cirka 1 cm tjocka som ska naggas. Låt jäsa till dubbel storlek och grädda dem i 225 grader i cirka 5-10 minuter. Pensla med vatten direkt efter gräddningen.

image4

Sommar,sommar! =)

Hit ska jag om några veckor..verkar underbart! =)


image3

Kreativ dag! =)

Har fixat mitt skrivbord nu, så nu är det blankt och fint..! Men det måste torka tills imorgon så det får stå så över natten..Har även bakat en hallon kaka med choklad flarn i och tekakor! Mums, har tagit bilder så jag kan lägga in i min fina recept bok! =)

Åh..så irriterande, missade halva Per Mobergs mat program igår för att jag hade så ont i magen..attans!!
Men ska kolla in hemsidan om recepten och om det går i repris..=)

Puss

Aj aj...

Såå ont i magen jag har. Känner mig som en uppblåst ballong. Usch, tänk om det va glassen? Tål ju inte det, jag vet men jag tog ju så lite. Men men..ska lägga mig i soffan en sväng nu.


 Min magge har ont så ont..=(

Jordgubbar är mums! =)

Jordgubbar är verkligen såå underbart gott. Vi köpte choklad glass till också och så låg vi i sängen och åt. =) mumsigt värre! Vi gjorde nypotatis och lax till middag..riktigt gott. Solen skiner och jag planerar veckan lite, ska fixa mitt skrivbord imorgon b.la. Mycket och stå i! Ha en fortsätt trevlig kväll!!



En liten runda på stan..

Tänkte vi ta idag, vädret är ok och solen tittar faktiskt fram mellan varven. Inte för att det är så ofta men ändå! Ska inte shoppa nåt speciellt utan är mest sugen på och gå och kolla lite!


Ha en bra söndag!

Inte alltid som man tänkt sig..

Det blir väl kanske inte alltid som man tänkt sig nej..men det kan man ju liksom inte ändra på i efterhand direkt. Det är som det är. Jävligt tråkigt men tyvärr sant. idag blir det mys framför tvn med älsklingen och vi hade tänkt göra hemmagjort kebab. Gott va?! =)

Mums mums!!

Trevlig midsommar!

Hoppas alla får en underbar midsommar trots det tråkiga vädret, man får ju inte roligare än vad man gör sig! =)



Vill baka!

Är såå sugen på att baka men jag är för lat för att gå ner till affären för och handla. Skyller på det dåliga vädret och att jag är trött! =) Men attans va kul det hade varit och slängt ihop något. Om någon timme blir det tacos, mumma!




Morgon pigg!

Kunde inte somna om sen min sambo gick vid 5.00. Låg och läste lite men sen gick jag upp. Tog min promenad och käkade frukost. Och har nu nästan precis kommit hem från gymmet. En ledig dag men inget kul väder..! Grått och regnigt. Hoppas bara att det är finare imorgon, då vi tänkt grilla och spela kubb. Hade tänkt gå och plocka midsommar blommor och kanske rent av göra en fin krans. Lite midsommar stämmning får det allt blir fastän man inte är hemma..eller hemma är jag ju, men inte där jag växt upp..=) Åhh..tycker det är så kul att sitta och trixa med min receptbok. Lägger in mina absoluta favoriter när det gäller mat, bak och så tänkte jag lägga in nån god drink också.

Jag vill ju ha sol ju!! Attans..

 Så otroligt bra träningsmaskin! Vill ha sån hemma! =)

Målade naglar..=)

Har målat mina naglar rosa och fina, även tånaglarna! Så nu glänser dom! =) Vill ju vara midsommar fin. Var och köpte medel så jag kan locka mitt hår på fredag också, hoppas det blir bra bara, för det jag egentligen ville haft fanns inte..men men. Det blir nog fint ändå.

Nu ska jag fortsätta i min receptbok..=)

 Den här köpte jag! =)

Dax för en dusch!

Har städat klart lägenheten, tränat och fixat. Det enda jag har kvar är att frosta av frysen, städa ur kylen och ta alla köksskåp men det får vänta tills nästa vecka. Bara det är fint och rent till midsommar! =)
Jobbade igår, det va himla bra men ack så trött jag är..shit. Vart inte hemma förens vid 21 tiden..och va uppe 05.10 på morgonen. Mycket trött men mycket pengar ger det!

Mat och dusch va det!!

Puss puss

Jobba, jobba, jobba..

Heela dagen lång, från tidig morgon till sen kväll..Lär vara skapligt trött när jag kommer hem. Längtar redan nu efter att få krypa ner och lägga mig...

Ha en bra dag!

Puss

Vill ha, vill ha!!

Den här vill jag ha! =) Snyggt som satan..

image2

Städat och klart..=)

Nu har jag städat sovrummet, datarummet och hallen. Strykt tvätt och snart ska jag göra en pastagratäng. Gott! =) Får fortsätta min storstädning på onsdag, har tv-rummet och köket kvar. Tänkte även ta ordentligt i köksskåpen, göra iordning kyl och frys etc.

Sitter och fixar i min receptbok! Kuligt..

Ska titta efter nån snygg väska på Tradera..vill ha en..=)



Vad blir det för mat?

Sjukt inspirernade är detta matlagningsprogram! =) Med Per Moberg. Han är as grym, han har ett as grymt kök som jag skulle vilja ha och han kan laga mat! Yeah..


Han lagar mat med känsla, svett och smak. Kan ses på TV4 på söndagar.

Foto: Linus Hallsenius

Tjofaderittan..Lambo..!

Det regnar fortfarande och jag har precis vaknat efter en liten tupplur. På Elgiganten blev det en fläkt, ungefär som ett litet kylsystem så alltså ingen vanlig bordsfläkt utan lite mer fineser på den. Köpte mig också en locktång så jag blir fin i håret till midsommar..=) Sen handlade vi mat på Willys, köpte b. la taco grejer..mums va gott det va! Efter det vart det till Clas Ohlson för och titta på en hemtelefon för på Elgiganten fanns det verkligen inga snygga. Men vi hade tur och hittade en riktigt fin på Classe. Svart och smal designad..Vi köpte även diverse kablar, krokar och spikar för och kunna fixa lite hemma.

mmm...nu ska jag vidare mot soffan för och vila lite till..=)

image1

Regning söndag..

Usch vilket tråkigt väder det är idag..regnet öser ner och det är riktigt kallt. Vi hade tänkt åka till Elgiganten idag för och titta på ny hemtelefon..den vi har är helt kass!! Sen blir det besök på Rusta, Silvan b.la.

Igår fyndade jag en fin välkommst krans till ytterdörren, jätte söt!!

Puss på er! =)

Idag blir det loppis!

Vädret strålar ute och vi hade tänkt gå iväg på en loppis, gud, älskar verkligen sånt. Man kan alltid fynda nåt och man hittar alltid roliga prylar. Det skulle visst även vara hantverk och andra diverse saker. =)
Nu blir det frukost!

Ha en bra dag i solen!

Puss

Fisksoppa Bali

4 pers.

½ påse wokgrönsaker
1-2 msk olja
1½ msk röd currypasta
6 dl fiskbuljong
4 dl kokosmjölk
60 g nudlar
1 påse fisktärningar av lax, torsk och sej
2 msk fisksås (nam pla)
1 lime
salt

Gör så här:
Fräs wokgrönsakerna i oljan. Tillsätt currypastan och rör om. Häll över fiskbuljong och kokosmjölk. Bryt nudlar och lägg i soppan. Låt allt koka upp. Tillsätt fisktärningarna. Smaksätt med fisksås och rivet skal av lime. Låt pruttra ca 5-10 minuter. Smaka av med salt. Servera med klyftor av lime, att droppa ner i soppan.

Det här va verkligen sååå gott! =) We loved it, try it!

Nu blir det lite godis och en god bok i soffan!

Myysss..=)

Min nya blogg.. :-)

Haha..jag vet ju knappt hur allt fungerar men det ska jag väl snart lära mig! =)

Idag är det en ledig dag och jag ska snart springa ner till tvättstugan med tvätt..solen skiner men det verkar vara ganska kallt. Ikväll blir det film och mys. Ska ner och köpa godis! Mums! =) Gottigottgott!! Förövrigt har jag städat och plockat iordning lite...diskat, vattnat blommor..

Hoppas, hoppas vi får tag i en stuga till midsommar..=) Vi är kanske lite sent ute men men..hoppas kan man ju!


Pussis

RSS 2.0