Hoppas..

Hoppas jag skrapar ihop 18 poäng och får godkänt på tentan! Gjorde den idag och det känns helt ok. Sitter och går igenom min hemtenta nu..älsklingen sover så jag kan likaväl sitta här..göra så mycket som möjligt! =) Sen ska här städas och pyntas..göra adventsfint! Så himla mysigt..försöka vila lite också då jag är riktigt förkyld..har inte kunnat sova någonting inatt..så hoppas på att jag gör det inatt..men inatt kanske jag "bara" och slippa och ligga och tänka på en massa som måste göras..nu är det ju nästan klart liksom! =)

Ha det gott!

Puss

 

I'm soo in love..

Kärleken sprudlar och jag älskar min plutt! Han är så fin, så bäst och världens underbaraste..jag tycks ha dragit på mig en förkylning, inte värre än att jag orkar plugga och skriva prov imorgon..men jag är rejält hes och har ont i halsen och huvudet. Då får jag ett litet paket..innehållande första säsongen av Gilmore Girls..åhh..den som jag velat ha så länge..en liten för tidig julklapp med andra ord..!!

Jag kan inte ha det bättre..=)

Puss puss


Om?

Om jag dör imorgon, skulle jag då göra nånting annorlunda? Jag vet inte vad jag skulle göra..det är verkligen svårt och sätta sig in i det. Skulle man vara nöjd med det man gjort hittills? Jag skulle nog vara ganska nöjd, inte fullt ut..det finns så mycket mer jag skulle vilja uppleva och se. Och det här med att bara kunna få njuta av livet..att kunna unna sig det. Annars så ja.. Jag skulle tillbringa den sista tiden med människor jag verkligen bryr mig om och jag skulle nog då vilja dö i min älsklings famn, där man känner sig som tryggast..men det är ju inget man kan råda över..och det är väl på sätt och vis skönt det. Jag skulle inte vilja veta att jag skulle dö imorgon..nej, det är bättre och leva dagen som den vore den sista. Kanske lite bättre filosofi..att man försöker få ut någonting bra av varje dag och att man talar om för de man älskar..att man verkligen gör det..att man bryr sig om de man älskar och uppskattar dem..

I'm just so damn glad to be alive..

Please!!

Låt det gå bra på fredag..får magsår av allt detta...


På fredag kl 8.30 skriver jag en salstentamen i "Att forska sociologiskt"

Fred på jord..

I natt jag drömde något som

jag aldrig drömt förut,
jag drömde det var fred på jord

och alla krig var slut.

Jag drömde om en jätte sal,

där statsmän satt på rad,

så skrev dom på ett konvolut

och reste sig och sa:

Det finns inga soldater mer,

det finns inga gevär,

och ingen känner längre till

det ordet militär.

På gatorna gick folk omkring

och drog från krog till krog,

och alla drack varandra till

och dansade och log.

I natt jag drömde något som

jag aldrig drömt förut,

jag drömde det var fred på jord

och alla krig var slut.

I natt jag drömde något som

jag aldrig drömt förut,

jag drömde det var fred på jord

och alla krig var slut.


Väldigt seg och trött..

Helst av allt skulle jag vilja gå o lägga mig i sängen..! Mår inte bra, febrig, trött, ont i magen och ont i vänster ögat (!)..kanske en vagel på gång? Känns lite konstigt när jag blinkar och sådär..får väl se..ska strax ta ut linserna och vila ögonen och nu i veckan är det bara glasögon som gäller..när det blir så mycke plugg. Imorgon har jag seminarium på eftermiddagen..sen ska jag plugga inför tentan på fredag..känner mig nog lite stressad över den också...men ska plugga så mycke som det går..! Hoppas på det bästa.
Annars idag har vi varit på vinden och städat lite, tagit fram den svarta bokhyllan som vi ska sätta upp här inne vid datorn och ta upp mitt skrivbord, som aldrig används ändå..får mer nytta av en bokhylla känner jag..! Älsklingen satte även upp vår fina ljusslinga längs med balkongräcket, blev jätte tjusigt! =) Lyser upp så fint nu när det är mörkt...=) Längtar efter min nyårsklänning..! Hoppas den kommer nu i veckan..och sen längtar jag allra mest till nästa helg..får då är allt det är över med skolan och man kan andas ut lite. Köpa klart alla julklappar, fixa håret..ja, en massa att fixa! Nu ska jag återgå till mit plugg..!

Puss puss


Julmarknad..

Vilken mysig dag vi haft jag och min älskling..men ack så kall! Brr..frös fingrarna av mig flera gånger om!! Och trängdes med en massa människor..gud, va folk..på en ganska liten yta. Men vi shoppade rökt lax, ostar, saft, korv, te..och en massa god saker..=) Allt var jätte mysigt och en massa fint att se..minus dock för att det var så kallt och att man fick köa in till allt..vi hade dock en väldans tur som var så tidigt på morgonen..så slapp det mesta, men man fick böka sig fram bland alla bodar..Vi for senare vidare till Rusta, Elgiganten och Willys. Vi köpte ljusslinga till balkongen och lite annat smått och gott.. Har kommit hem..o ja, pluggar lite nu sen blir det hockey vid 18.30..

Ha en bra lördagskväll! =)


Här va vi på julmarknad..håller på fram till den 25 november..imorgon är alltså sista dagen..! Ligger i Nykvarn kommun..Stockholms län..

Fullspäckat schema..

Imorgon har jag seminarium i skolan, vilket jag ska gå på fastän det inte är obligatoriskt. På fredag ska jag jobba, tar med mig plugggrejerna utifall det finns tid över. Så skönt och kunna ha den möjligheten..hoppas på att många klienter inte är hemma då..hihi!! =) Näe, såklart inte..! De flesta är faktiskt väldigt trevliga..=)På lördag ska vi på julmarknad! Åhh..så mysigt det ska bli..hoppas det kommer lite snö också..vore underbart. Vi ska strosa omkring på Taxine Slott hela dagen..och jag ska bli bjuden på middag. Det ni, på ett slott dessutom! =) Söndag är det plugg, plugg, plugg och en massa PLUGG!! Tentainlämningen och salstentan närmar sig med stormsteg..hua mig! Har så mycket att gå igenom..! Så nästa vecka blir bara att råplugga+ett seminarium, som dock är obligatoriskt..men det ska nog gå det också..

Ha det så gott! Kram


Grått och trist..

Sjukt trist väder, gick inte ens ut i morse på promenad..fast det berodde mest på att jag va så trött, hade skit svårt för att somna igår kväll..låg och tänkte på en massa saker..hit och dit. Och, ja..inte blev jag klokare för det. Men hur som helst..pluggar som en tok mest hela tiden..! Åhh..sitter just nu med instuderingsfrågor till salstentan, ska göra så mycke som möjligt på dem idag, seminarium imorgon om dessa frågor, vilket är bra. Kan man få lite tips från andra..Har också en massa att läsa. Så, ja..jag vet hur min dag ska spenderas. Ska sticka iväg till gymmet också såklart..är ju såå duktig varje dag!

By the way..det är socionom jag ska bli när jag är klar..för er som inte fattat detta. Får alltid höra från mamma om folk som undrar vad jag läser och varför jag läser det?? Varför?? Jo..för att jag inspieras av att hjälpa andra människor, jag får ut så mycket i att vara i ett socialt samspel. Just nu läser jag på ett program som heter Missbrukarvårdsprogrammet (Ingen fattar vad det är men det är ett program som plockades bort i höstas och gjordes om till socinom, ett samarbete med Örebro universitet och Mälardalens Högskola), 5:e terminen. Vi läser främst en del sociologi, med inriktning missbruk, ska göra min c-uppsats i just sociologi nu till våren. Har även läst en del juridik och en massa annat spännande. Just nu läser jag Dokumentation och utvärdering och Att forska sociologiskt. För att komplettera till socionom examen krävs ytterligare mer juridik och socialt arbete. 

Alla frågar vad jag ska bli..åhh..är det inte läskigt att arbeta på ett behandlingshem, härberget osv. Näe, varför skulle det vara det? Jag trivs väldigt bra med det jag gör..jag pysslar ju med det jag tycker om mest..konstigare än så är det inte. Alla är så oroliga och tycker jag har valt heeelt fel. In my as..det är inte ert val och inte ert liv. That's it!

Så, socionom med inriktning missbruk och ohälsa..det är mitt mål. Vad är ditt? 

Blod, svett och tårar..

Blod, svett och tårar över dessa kurser. Nu har jag nästan gjort hälften, det vill säga..skrivit klart hemtentan. Imorgon är det nya tag med att plugga inför salstenan. Jag är värd en öl efter detta.


Ohh...

Sometimes..I just hate myelf..!




My God..



Christina Aguilera! Så grym, så snygg..och så jävla bra! =) Wish I colud be like her..=)

Beställd..



Den här fina fick jag av älskligen för jag pluggar så duktigt! Snällt va?! Klänningen är tänkt att bäras under jul/nyår, främst då nyårsafton..=) Finns på Haléns..

Puss Puss

Varför?

Varför har jag denna känsla? Den gror djupt inom mig och jag vet egentligen inte vad det grundar på. Vad som får mig att känna så, är det min osäkerhet? Är det jag som gör någonting fel? Eller är det du, som får mig att känna så? Är det du som gör att jag har den här känslan? Känslan, att inte kunna lita på den man älskar? Varför?





Ro utan åror...




Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Tröttis..

Fan, vad trött jag är. Och har världens magvärk förtillfället..helt sjukt! Och jag som har min godisdag idag..hur ska detta sluta? Näe, magvärken får banne mig ge med sig..jäkla skit. Kände det när jag satt i bilen mot Ica, att shit, det här kommer inte gå..! Men det gick..jag spyr alltid och får kramper i magen, av okänd anledning..ingen vet vad det är för fel på mig.. jag har inte stressat idag, tagit det lungt och suttit och pluggat, tränat och lagat mat..skumt det där. Hoppas det försvinner så fort som möjligt..

Nu ska jag fixa lite till med tentan, sen ska jag mysa ner mig i soffan..

Ha en bra kväll!


Aktivitet..

Mina hjärnceller lever ett aktivt liv nu..! Väldigt vältränade lär de vara efter den här hösten..gosh!!




Älskade Astrid

Ja, du har sannerligen förgyllt min barndom många gånger om...! Gud vad jag älskade alla dessa böcker och filmer. Allra bäst tyckte jag om; Vi på Saltkråkan, Pippi och Emil..men alla har något speciellt och magiskt. Det finns en del filmer ståendes i hyllan och där ska de stå så mina barn en gång ska få se hur fantastisk Astrid va.. En epok som aldrig går ur tiden. Så synd bara att du aldrig fick nobelpriset..synd och skam tycker jag.

Så grattis Astrid, idag skulle du fyllt 100 år! =)


Bild: Astrid Lindgren. © Erwin Neu/Saltkråkan AB



Mitt älskade; Vi på Saltkråkan..


Hej hej!

Näe, någon powernap blev det inte. Kände att, skulle jag lägga mig och vila skulle det resultera i att jag inte kommer upp något mer..och tentan skulle bli lidandes..Så jag öppnade min påse med nötter och frukt  mix och ett stort glas vatten. Har nu kämpat ända fram hit, är trött, irriterad på frågorna och begreppen (har dock mailat och bett om mer utförligare förklaring) men jag har lyckats få ner en del på datorn och det är jag glad över. Ska skriva några stycken till sen ska jag lägga mig i soffan och läsa lite inför den andra kursen.. Ja..så ser det ut. Hoppas på en bättre och mer kreativ dag imorgon, då jag lyckas komma låångt med tentan! =)

Ha en skön kväll!


Trött..

Åhh..jag är såå trött, jag skulle behöva sova en stund om jag ska orka med det här..ärligt talat. Och fasnat har jag gjort också..! Jävla helvetes tenta..och denna lärare som inte kan formulera sig..!
Good! Näe, en powernap va det..! =)

Kram kram



En tuff start på veckan..

Jag är jätte trött och det har varit en lång dag. Började med att jag hade muntligt seminarium i min ena kurs, som tog upp hela förmiddagen, det gick dock bra då man lärde sig ganska mycket faktiskt. Sen var det dax för lunch, slängde i mig en banan, clementin och en Alpro soya drink sen bar det av in till biblioteket för och skriva ut en massa papper och kolla kursschema, efter det pluggade vi lite på instuderingsfrågor. Klockan 13.15 började nästa kurs föreläsning så det var bara att ta sin tunga skolväska upp för alla trappor och sitta snällt och lyssna och anteckan fram till klockan 15.00. Sedan hem och fixa, äta middag och på med träningskläderna. Iväg och träna, hem och duscha och börja skriva på hemtentamen..och nu sitter jag här. Känns som att ögonen ska ploppa ut...
Idag lockar sängen..mycket..

Ha de gott...Många kramar..



Snart dax att tända det första ljuset..


Fars dag!

Tyvärrr så finns inte min pappa här men grattis till dig pappa uppe i himlen!
Och grattis till alla andra pappor idag!!




Trött..

Ack..så trött jag är! Har pluggat och pluggat! Blir helt fyrkantig i ögonen. Hann faktiskt med en liten vinterpromenad innan solen gick ner. Älsklingen kom hem och tyckte att vi behövde det..så jag tackade inte nej! Det var jätte skönt och sen hämtade vi bilen som fått vinterdäck nu! Väldigt bra för det var ganska slirigt och köra med sommardäcken idag..usch! Vill inte åka av vägen bara för att man slarvat och satt på vinterdäck..men nu sitter de där! Fick min vetekudde på axlarna av sötnosen min..så underbart skönt, lider av nackspärr just nu, inte så farligt dock men tillräckligt för att inte kunna röra sig ordentligt...Näe, ska skriva några rader till sen blir det lite julmust och nötter!

Puss o kram




Åhh..vad vackert där ute! =)

Så himla fint väder, solen skiner på all den snö som föll igår, bloody amazing hur fint det faktiskt kan vara i Sverige...och det får mig att längta ännu mer till julen!! Åhh, tänk om det vore jul nu. Kurserna jag läser nu (läser dubbelt upp just nu) skulle vara klara och man får bara njuta! Mmm..wonderful! Hoppas det blir en vit, fin jul i år..och ingen grön trist skit. Blir ju ingen stämmning alls då!

Jepp..synd att man inte är ledig idag då, men har fått mig en liten promenad och träning på gymmet..det är gött det också!

Ha det fint! kram



One love..

Cause you're the one I love..



Hard..

I'm working like a fucking dog. Hell..I'm working my as off!

Tröttare än tröttast och mens..couldn't be much better..! =)



Tja!

Åhh..har varit hos underbara Mariah på Studio Lejon idag..sååå kul!! Hoppas på att allting blir och att det blir en fin julklapp..är jätte förväntansfull! =) Har snöat här idag..men dessvärre är det mest slask kvar..trist, det lyser upp lite iaf i den annars så gråa och trista vardag! Men det var mysigt på morgonen..!

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg. Har en massa att göra, 2 artiklar som ska redovisas, ett arbete som ska skrivas, instuderingsfrågor och så ska jag börja med hemtentan..! Bråda dagar..

Bye!

It's been a hard day..

Och nu är det dax för att hoppa i nattlinnet och borsta tänderna och kolla på tv. Orkar fan inte plugga mer idag. Har en massa att göra...! I'm soo busy!

Bye!




Min morgondag..

Och jag skulle ge dig allt det där jag aldrig ger dig..
men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag..



Underbar helg..

Tillbaks i E-tuna men har haft det jätte skönt hemma..! Har haft myspys med mammsen..så sällan vi ses så det var vi sannerligen värda! =) Har njutit av mammas mat, långa promenader, godis och ost och kex och bara få vara. Men underbart är dessvärre kort..några få dagar men det är bättre än inget alls..hoppas det går fort till jul nu! Då blir det längre. Är trött efter att kört så långt, har fixat hemma och pluggar lite. Imorgon börjar plugget igen. En massa att fixa och dona med!

Ha en bra kväll..!

 Vindar har blåst hårt
Men än dock
Har vi hållt fast
Vid varandra och aldrig släppt taget.




By the way..

Ha en bra alla helgona helg eller Halloween..vad ni än nu firar! Själv ska jag inte klä ut mig utan tända ljus på min pappas grav och umgås med nära och kära..Ska bli mysigt!

Kram


Hej!

Har precis städat klart nu, dammat, dammsugit och skurat golven. Gardinerna blev jätte fina i tvrummet! =) mycket nöjd..=) Har städat toan också..det behövdes.. Och nu sitter jag med lite skolgrejer, ska läsa och anteckna och sen ska jag packa klart..är ju inte så mycket att packa men de blir ju ändå lite!

Have it nice!

Bye Bye..





Lite små seg dag..

Väntar på att klockan ska bli 14.00 då jag kan ringa och anmäla mig till salstentan i slutet av november. Åhhh..att alla ska vara så sega, en del har gått och kommer inte tillbaka förens på måndag, en del svarar inte alls. Näe..men tack så mycket! Annars..så packar jag, ska hemåt Småland imorgon..ska bli såå gott! =) Längtar..och så ska jag iväg och handla lite nu efter att jag fixat allt med skolan och sen ska jag hem och städa och hänga upp nya gardiner i tvrummet..har liksom inte funnits tid till det innan..hur som helst..sen ska jag plugga, plugga, plugga..!

Ikväll är det Medium på tv4 kl 21.00..säsongspremiär! Missa inte..jag ska iaf sitta bänkad..skit bra ju! =)

Hej hej!!





Att komma hem kanske får mig att varva ner och komma på bättre tankar..är fan helt slutkörd. Det tar på krafterna att plugga och jobba. 


RSS 2.0