Så får det bli..

Jag tänker bevara det som ett ljust och fint minne. Inte längre tänka på hur det kunde varit. Det är inget jag idag kan uppnå utan jag får tänka på det, som ett ljust och fint minne. Så det så. Och vad det är, det vet bara lilla jag! =)

Undra vilka som läser detta? Jag är ganska säker på att det är någon "hemifrån". Det är jag ganska så säker på och av den anledningen går jag inte ut med allt för privata saker, för jag vill inte att någon ska veta nåt om mig och speciellt inte genom vad jag skriver här..fast det har jag misstänkt ganska länge så det är ju inget nytt för mig inte..

Nu blir det film tajm..sen ska jag försöka plugga lite till..

Later..

Valborg..

Tycker jag inte är något märkvärdigt förutom att alla snorisar får första fyllan. Yeah. Näe, vädret är inte det bästa så istället för att supa skallen i små bitar hade jag tänkt kolla på en film. Mysa lite, laga god kycklingwok och bara njuta. Fixa lite inför Paris resan och glida runt i sköna mysisar. Låter som en bra valborgsplanering!

Kram på er!

Onsdag

Hade tänkt snöra på mig löpardojjerna idag också men det går inte med de förbannade skavsåren. Jäkla skit!Gör riktigt ont och de måste läka tills Paris. De skorna kommer inte få följa med, that's for sure! Hur som haver är det plugg som står på schemat och träning ikväll. Det är ganka grått och tråkigt väder ute idag men det är ganska skönt faktiskt, kan man sitta inne med gott samvete..=) Våra tvapparater har lagt av, jag som alltid har nyhetsmorgon på men inte idag tydligen, måste kolla upp det!?! Eller inte lagt av som i att de är helt svarta men det verkar vara Tele2 som spökar med boxen..hmm..jaja!

Tror jag ska gå och crosstraina en sväng så man får upp flåset lite och lyssna på musik. Sedan ta tag i allt plugg.

Kram kram

En sallad på balkongen..

Först hade jag tänkt göra makaroner och grillkorv men hur kul låter det liksom? Näe så jag gjorde iordning en liten tonfisksallad, mycket gott och det avnjöts på balkongen. Underbart när solen stekte på! =) Har fixat och trixat med en massa skolarbeten och när vi skulle gå till skolan skulle jag inviga mina nya skor jag fått av mamma, givetvis fick jag skoskav. Aj som fan, in på Apoteket och köpte plåster som inte dög till något, trillade av hela tiden..jaja, lirkade mig hem iaf. Måste ha tag i bra skoskavsplåster inför Paris, jag drar alltid på mig skoskav. Undra varför? Oavsett vilka skor jag har så får jag skoskav, om jag går långt och mycke...jaja, nog om det. Nu ska jag plugga sen åka till gymmet om ett tag.

Bye bye




Här är min lilla tonfisksallad! =)

Plötsligt..

Plötsligt slog det mig att om 9 dagar kommer jag att befinna mig i en av världens vackraste huvudstäder, Paris! Oh my God!! Dax och skriva packningslista och ladda kameran. Paris, here I come!! =)


Puss

Morgonstund har guld i mun..

Snörade på mig löpardojjerna idag också. Det kändes så skönt, solen värmde och fåglarna kvittrade. Underbart. Skola lite senare idag så jag tänkte passa på och utnyttja dagen på bästa sätt. Har precis läst ut Stuart Howarths bok; Snälla pappa, nej. Handlar om en pojke vars styvpappa misshandlar och utnyttjar honom sexuellt under flera års tid. Han trodde inte att han var värd att älskas och en dag slog han tillbaka på det enda sätt han kunde. Läs den, så bra, så hemsk, en sann historia.

Nu blir det situps och sen en lång dusch. Efter det plugg och sen traska till skolan..

Ha det så gott era små korvar! =)

Klippa vid havet..

Jag skulle vilja sitta på en klippa vid havet och lapa sol. Så underbart, det påminner lite om havet om man tittar ut och på långt håll kan man höra fiskmåsar..men när jag tänker efter så letar de firre i eskilstunaån, kanske inte så jävla glamoröst! =) Men, drömma kan man ju få göra! =) Solen steker på här, in i datarummet och det är så skönt. Är helt dimmig och vimmelkantig i ögonen nu efter att ha suttit vid datorn hela dagen, känns som att det får vara nog för idag. Tänkte jag skulle börja läsa i Foucault. Övervakning och straff och se om jag hittar nåt intressant i den. Men först ska jag åka och träna. Idag har jag pluggat på bra!

Vi ses! Kram

Toppen helg!

Har haft en superduper bra helg och gjort en massa bra fynd! I lördags var vi ju på loppisen och jag fyndade fina nysilverbestick som jag ska göra irodning, kul och ha sådant när man kanske har lite finare tillställning. 100 kr fick jag ge för 18 delar. Hittade också ett fint vinställ och Stephen King böcker (är en samlare!). Igår var vi på Erikslund i Västerås och där hittade jag en jätte söt gul topp till sommaren, en ny plattång, reseadapter och lite småprylar. Och vi åt en jätte god lasange där ute, vet inte vad resaurangen heter men det var hur gott som helst alltså! Smarrigt..=)

Idag är det plugg som står på schemat och träning senare ikväll!

Ha det så bra! Kramis

Fynd dag!

Vi har verkligen fyndat idag jag och min älskling. Hittade en massa fina saker på loppisen, b. la fina silverbestik som vi ska putsa upp och göra iordning. För 100 kr, skit fint och ha och duka fint när någon kommer över. Ett fint vinställ som älsklingen ska måla svart på sitt jobb, kommer bli riktigt fint tror jag! Har haft en alldeles underbar dag, hittills! =) Hoppas ni också haft det!

Många kramar och pussar på er! =)

Nysprungen!

Det var ganska så svettigt idag på löpturen men ack så skönt! =) Wunderbar! När jag kom hem strechade jag och gjorde en del magövningar och armhävningar. Och nu sitter jag här och vilar lite. Snart in i duschen och göra mig ordning. Vid 10 kommer A för en dag på stan! =) Tänkte kräla lite till på golvet för några fler magövningar, beach 2008 here I come! =) I eftermiddag blir det gymmet men då kommer jag enbart köra styrka. Hade ett skit bra pass igår by the way..körde en massa, massa arm så jag vart helt slutpumpad! Men härligt är det! Solen lyser och himlen är blå, dö skönt.. Hoppas på en härlig dag, och det hoppas jag att ni också får!

Många kramar till er!

Hej!

Temperaturmätaren visar +18.8 grader men det är växlande molnighet som de säkert skulle sagt på tv. Därför väljer jag att sitta inne. Har ingen lust att varannan minut frysa arslet av mig. Så, jag njuter av det fina vädret här inne ifrån, med min bok. Men håll med, +18.8 grader, det är inte illa pinkat för och vara i april..=)

//M

Mensmonster!

Åhh, man känner sig inte allt för fräsch när man har mens. Svullen...får rysningar när jag bara tänker på det. Men men, så är det ju att vara kvinna..=) Längtar tills imorgon, ska löpa först på morgonen och sedan plugga. Sen ska jag och A gå på stan och fika och ha det lite mysigt. På kvällen ska jag och älsklingen äta god tacos och bara mysa. På lördag ska vi nog grilla, hoppas på grillväder bara! =) Hörde nåt om regn? Nej nej..! Och gå på loppis ska vi göra också, det ska bli riktigt kul...älskar gamla prylar, dock inte kläder så mycket men alla dessa saker man kan fynda, är såå kul! Söndag blir tvätt och pluggdag och njuta av det fina vädret om det håller i sig.

Ha en härlig dag hörni! PUSSIS

Man lever ju för helgerna..!

Det är då man planerar in allt kul, det är då man får sova ut och njuta lite av livet. Under veckodagarna hinner man ju liksom inte det, jag har haft tur nu att kunna njuta lite av solen på balkongen de här dagarna men det är ju för att jag har så mycket att läsa. Idag är det skola som står på schemat, har en massa plugg! Ikväll är det träning igen. I helgen ska vi planera en massa inför Paris resan, ska bli sååå jäkla kul. Längtar som fan.

Näe nu ska jag gå och crosstraina sen i duschen och sticka till skolan sen. Bye for now..

PUSS

Mums..!

Japp, lite mat i magen gjorde susen, känner mig piggare och mer fit for fight med dessa jävla böcker..! Åhh...ibland vill man bara hoppa ner i eskilstuna ån..det är ganska så trist och tidskrävande att skriva en uppsats..!

Nu ska jag gå ut i solen och läsa, men det verkar blåsa mera idag, hoppas bara att det går att sitta där..

Bye bye snyggingar!

Onsdag..

Mitt i veckan och lillelördag. Nja, helt ok. Fått en del gjort idag vilket känns bra. Har skrivit klart metoddelen nu så jag ska lämna in den imorgon och lämna tillbaka en massa böcker som vi inte behöver + att jag ska låna en ny. Sen ska vi sitta i skolan och plugga imorgon.. Hade tänkt laga mig lite mat nu, magen börjar kurra, hade tänkt göra en kasslerröra med matvete, nyttigt och gott! =) Sen sätta mig i solen och ta tag i all läsning, det är ju en del som sagt. Vi gör ju inte en litteraturstudie för inte..=)

Jag och M tog en promenad i Djurgårdsparken innan, så underbart...

Näe, middagsdax..eller lunch eller vad man nu kallar det. MAT iaf!

Kram på er..

Just det!

Haha..har ju alldeles glömt bort det, titta så fint jag har fått här inne nu då! =) Är jätte nöjd och tackar söta Fanny för det! =) Tack tack!

Puss och kram till er!

Längtar..!

Längtar såå till Paris, det finns trots allt en hel del att glädjas åt och en massa bra och roliga saker att se fram emot! Födelsedagsfirande, Paris, examen (även det här tråkiga har faktiskt ett slut, tro det eller ej!), sommaren och allt vad det innebär (sol, bad, grillning, mys m.m), Liseberg och Kroatien! =) Finns ju hur mycket som helst att se fram emot, det gäller bara att leta runt lite i hjärnkontoret! hehe..har gjort en massa idag med metoddelen och jag är stolt över mig själv. Har som mål att bli klar med det idag. Eller så jag åtminstone kan lämna in det på torsdag. Imorgon är det plugg hemma hos M. Har en massa att fixa, skriva och dona med..! Pust och stånk..


Funderingar kring livet..

Vad vill man med livet egentligen? Vad går det hela ut på? Är det jobba och slita tills man är 65 och avla barn. Det låter om jag ska vara ärlig, förbannat tråkigt!! Va fan får man ut av det?? Är det vad jag vill? Just nu känner jag mig allmänt förvirrad och confused..ahhh...damn! Skulle vilja resa jorden runt. Nu.

Nu ska jag fortsätta och skriva på metoddelen och med ett mål jag inte vet någonting om..

Solen gör mig iaf glad..=)

Våren är nog här..

Hoppas det iaf! Så underbart när solen skiner..=) Man blir glad och slipper tänka på tråkigheter, om man sitter ute och njuter vill säga..själv sitter jag inne vid datorn och ska göra klart metoddelen till uppsatsen, har en del och ändra, fixa och dona med..usch..vill inte, men jag måste. Jag hoppas på fint väder på fredag då jag och A ska ut och shoppa och fika. Hoppas, hoppas! =) Kan inte någon bara ge mig ett jobb, behöver det vara svårare än så? Bara ringa upp och säga att jag får värsta jobbet med värsta feting lönen. Det önskar jag mig just nu. För det suger balle att söka jobb.

Hej svejs! Kram på er..

Soligt! =)

Ibland är livet bra härligt..sitta ute i solen i linne och bara ha det skönt..kan det bli bättre!? Näe, skulle inte tro det..=) Känns som allt tungt försvinner och man kan bara vara glad. Känns bra. Just nu är det lite trassel men hoppas på att veckan har mycket att erbjuda när det gäller resarch om vår c-uppsats. Hoppas också att allt det andra kan ordna sig..men det gör det ju, på ett eller annat sätt, vill bara till att tänka positivt! =)

Ha en underbar dag allesammans! Kram

Härlig dag!

Idag har jag och mamma ännu en gång varit och simmat, bubblat och bastat. Så himla underbart! =) Efter det tog vi en liten lunch sen handlade vi hem lite mat och så fick jag en ny fin jacka. En härlig vårjacka som är perfekt för alla promenader och sådär..och den är nog klockren under lite kallare sommarkvällar också. Köpte hem lite godis för kvällen, känns som att man är värd det..! Har sökt lite jobb och fixat, ska läsa och plugga nu hade jag tänkt..

Många kramar till er och jag hoppas er dag har varit lika som min! =)

Trött..

Är så himla trött, sitter och läser och läser men det känns som att jag inte fattar ett smack av det jag ser..men men. Var tvungen att ta ett litet brejk ifrån det där..ska till doktorn senare idag och sen iväg och träna med mammsen..ska bli kul! =) Sen hem och duschade och kolla på lite tv och fortsätta plugga..imorgon blir det skola hela dagen och sen typ bara kolla på hockey på kvällen och äta något gott kanske. På lördag ska jag och mamma gå och simma igen! Såå underbart! =) Längtar...

Näe, ska packa träningskläder nu och fixa lite. Kramis

Underbart!

Vilken härlig dag jag och min mamma hade igår. Vi simmade, badade bubbelpool och bastade. Såå underbart, funderar på att skaffa simkort, det var nog 100 år sedan jag simmade i en bassäng inomhus! =) Sen åkte vi och shoppade och mamma lagade världens godaste middag till mig, fajitas kryddad kyckling pasta med vitlöksbröd...mmmm..så gott! Min mamma är bäst!

Idag blir det en massa plugg, träning och sedan kommer min älskling hem ikväll! =)

Ha en bra dag! Kramar

Stockholm!

Åhh..hemma efter en låång dag i storstan. Men trevligt har det varit, köpte lite undisar, smink, böcker etc. Köpte även en liten present till min plutt som jag saknar något enormt!! Kom hem och kramas..! =) Vi var så trötta så nu innan vi skulle åka hem somnade mamma på t-centralen..haha..fan va jag garvade! =) Får se, kanske bokar av middagen imorgon kväll med klassen..är inte sugen för 5 öre på att gå. Vill hellre umgås med mammsen, åka och simma och sådär imorgon. Mys..

Bye for now..Kram

Vart är vi på väg?

Det finns väl inga ord som kan väga upp det man känner just nu när man läser eller hör alla nyheter. Ingen kan väl förstå en sådan brutal handling och det finns väl heller ingen som kan acceptera det som hänt. En liten, liten tjej som blir bragd om livet, för ingen anledning alls! En tanke sänds till alla de som stod nära.


 

God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa! =) Underbart, har drömt en massa, en del sjuka grejer men..sovit förbannat gott, det har jag. Gick upp med tuppen idag, har bäddat rent i sängen, dammsugit, diskat, sorterat tvätt, svabbat köksgolvet, vädrat. Fick värsta energin! =) Kl.10.00 öpnnar gymmet, då drar jag dit och kör mig slut, hade tänkt mig konditionsträning idag nämligen. Sen blir det hem, en snabbis till affären sen börja tvätta. Och laga middag till min sambo kommer hem. Helstekt kyckling blir det idag..mums! =)

Ha en bra söndag! Kramar

Bakfull Allan..

Ja tjena. Bakfull är man. Sov till 11, åt frukost. Gick och la mig igen. Vaknade 15, duschade, borstade tänderna. Åt lite mat. Gick och la mig igen. Tack och lov för att jag inte mått så illa. Men min kropp har fått ta en del stryk, en massa blåmärken, rivmärken, svullet knä, ont i käken och högertumme. Men hur alla skador har uppstått, det är ju en annan historia. Haha..=) Trevligt va det, god mat, trevligt sällskap och HV71 vann. Much good!

Näe, sängen nästa..igen! 

Vi hörs! Kram 

Kom igen HV, kom igen!

Mitt favoritlag, ikväll så måste jag heja fram er så som aldrig förr, inte tappa det här nu!? Ni måste vinna ikväll, och självklart ska jag göra mitt bästa för att supporta! ;-) Framför tvn med en massa drinkar, så det kan möjligtvis gå ganska hett till framför tvn..men det hoppas jag iofs det görs på isen också!! =)

Knäcka Linköping, det är vad vi ska göra...hehe..=)

In i dimman, ses på andra sidan! Plugga lite till och gymmet en snabbis. Hem och duscha och sen iväg!

Skål alkohol! Ha en bra kväll!




Stefan Liv!!!!

Tips!

Jag måste tipsa er om en jätte bra produkt till håret, Sunsilk Care & Repair Leave - In Cream. Bra för den så som jag har långt hår och kanske lätt får skadat hår av dagligt slitage? Kan användas i både torrt och blött hår men jag föredrar och ta det i blött hår eftersom jag oftast fönar det direkt efter. Massera in 1-2 klickar, det ska inte sköljas ur utan funkar som ett skydd. Kan köpas i vilken mataffär som helst och för en billig peng!




Härlig morgon..!

Nu är jag nysprungen! =) Så jäkla härligt, sprang 30 minuter vilket är alldeles lagom så här på morgonkvisten. Sprang först upp mot Balsta, Europas största musikslott för den som är intresserad och sedan bort mot Hagnesta Hill! =) Och så tillbaka då, och så spurtade jag upp för trapporna och nu är jag så där härligt röd och fin om kinderna. Hade tänkt mig en lång och härlig dusch snartm skrubba kroppen, lägga ansikitsmask, skrubba ansiktet, plocka ögonbrynen och bara ha det allmänt gött..sen blir det plugga av!! Men det känns som att jag har fullt med energi till det nu, måste prova kläder till ikväll också, vad ska man ha på sig? Hmm..det återstår att se..



Balsta musikslott, där jag har hjälpt till att renovera till och med!! =)

Hårt pass!

Ett riktigt skönt pass körde jag på gymmet idag. Dö skönt och köra slut på sig själv. Imorgon ska jag snöra på mig löpardojjerna och se hur den verkliga formen är, kan bli intressant och jäkligt skönt! =) Senare blir det gym för och kröa styrka. På kvällen blir det hockey, drinkar och tacos! =) Mys. Nu blir det dusch och sedan tv kväll..

Kram på er..

Att arbeta inom psykiatrin..

Att arbeta som vårdare inom psykiatrin är inte alla gånger en lätt match. Man får tampas både med det ena och det andra. Att varje dag inte är den andra lik. Men man lär sig så otroligt om människor. Alla dessa unika människor man träffat på, vilka historier man lyssnat på och vilka tankar och känslor som rör sig i deras annars så kaotiskfyllda vardag. Att det finns en människa bakom sjukdomen och bakom alla dessa tabletter. Framförallt det, att kunna se bakom psykofarmakan. Det är sjukt vilka biverkningar en del preparat kan ge men samtidigt kan det lugna den vildaste.. Jag vill varken förespråka för eller emot dessa antidepressiva läkemedel men jag har sett vad det kan få för konsekvenser. Och sen finns det ju givetvis olika preparat och vad det blir för biverkningar och konsekvenser beror ju på dos och individen ifråga men är det vettigt i alla fall att skriva ut en massa psykofarmaka? Finns det verkligen ingen annan typ av behandling eller en kombination av samtal och medicinering? Är det för enkelt och för smidigt och bara skriva ut piller och tro att allting ska lösa sig? Att man vid en depression exempelvis "ska rycka upp sig och ta tag i sitt liv" När man har den okunskapen, ska man verkligen arbeta som psykiatriker/allmän läkare då?

Jag hoppas på en positiv utveckling gällande all psykofarmaka både neuroleptika, antidepressiva och lugnande och att man förstår vidden med elbehandling (ECT), vilka skador på hjärnan det kan bli och vilka konsekvenser det blir på minnet, känslor och de kognitiva funktionerna. Att vi fortsättningsvis inte kommer skriva en liknande historia inom psykiatrin där man under 1800 - talet använde sig av en så kallad "svänggunga" detta medel användes mer som en bestraffning än som ett botemedel. Där man spände fast olydiga "dårar" i denna gunga och det resulterade i brutna armar, blodiga väggar och det kunde även i vissa fall leda till döden. Andra hemskheter (även om man idag givetvis kommit en bra bit på väg och man har en större kunskap idag än vad man hade "förr" i tiden) så förekom lobotomi och det var under 1930  - talet man började använda sig av den psykiatriska kirurgin, ungefär vid samma tidpunkt kom elbehandlingen till Sverige och detta var runt 1940 - 50 tal.  

Man får inte glömma bort alla dessa "dårar" som satt inspärrade under hemska förhållanden i Sverige, vi får se till framtiden ser annorlunda ut...

//Magdalena

Pluggar med tända ljus..

Måste ju försöka göra det lite mysigt, så mysigt som det nu går att ha när man pluggar men men. Pratade med mami idag, längtar tills hon kommer på måndag, på tisdag ska vi åka och göra Stockholm osäkert..ska bli superkul! En riktig mamma och dotter dag! =) Annars ska vi mysa, åka och simma och bara umgås. Härligt det. Nästa vecka är verkligen fullsmockad;


Måndag; Plugga hela dagen, träning och mamma kommer på kvällen. (Älsklingen åker iväg några dagar på kurs)
Tisdag; Stockholm!! =)
Onsdag; Plugg på förmiddagen, träning och sedan klassmiddag på kvällen. (ska bli nice!)
Torsdag; Plugg på förmiddagen, till doktorn och sedan åka och simma, basta och ha det gött! (Älsklingen kommer hem, förhoppningsvis!)
Fredag; Mamma åker hem, handledningsträff och en massa plugg.

Idag är bara plugg som gäller som sagt, imorgon också på dagen sen åker vi och tränar, sen hem och duschar och sen iväg till ett par kompisar för och äta tacos, kolla hockey (kom igen HV) och dricka drinkar. Mysigt! =) Längtar..hade velat gå och sola också men jag tror inte jag hinner det dessvärre..

Har hört att några av mina kusiner ska ha barn, grattis till er! =) Spännande, en av mina barndomskompisar ska också bli mamma när som helst och hon va jätte tjock senast vi sågs! hihi..=)

Ha en underbar dag! Många kramar



Blöt om fötterna..

Riktigt rusk väder är det ute. Fy fan, jag var så blöt om fötterna när jag kom till frisören så jag satt och frös hela tiden. Sen skulle man hem, då hade man precis blivit varm och då skulle man ut i rusket igen, jäkla skit. Ge mig sol och värme nu! =) Vart över till M för och diskutera vår uppsats så nu har vi bestämt att vi ska läsa fram till måndag sen ska vi börja skriva, ändra i vårt syfte och i våra frågeställningar osv.

Är hungrig men får vänta tills middagsdax, nu läsa!

Kram


image21

Ja, vi ser det snöar..

Har lite julstämmning här hemma, snön vräker ner utanför fönstret, det stämmer liksom inte..nyss var det +17 grader och solsken. Nu är det vinter. En aningens försent dock...

Idag har jag varit väldigt aktiv, har fixat middagen så den står redan inne i kylen, tonfisksallad så det är smidigt. Har diskat och bäddat, duschat och tvättat håret. Vid 10.00 ska jag vara hos frisören. Efter det blir det plugg hemma hos M. Jag vill INTE, men vi måste..har en massa att fixa och gå igenom, har en del och läsa också.

Puss och Kram

Skoltrött..

Ja, det är väl den åkomma jag drabbats av just nu. Inget är kul, tråkigt och läsa, anteckna, söka etc. Näe, vill helst skita i det här men det kan jag ju inte..!

Näe, en banan och sen läsa..

Go morgon världen..

Idag är jag allt annat än pigg och alert. Känner att jag börjar bli sjuk och är jätte trött. Men det är hårt arbete med uppsatsen och vi hade ett låångt möte igår med vår handledare. Men det ska väl gå det också, vi kommer bara ha sjukt mycket att göra ett bra tag framöver.

Känner mig tom i huvudet och är ganska less på saker och ting.

Snart, snart är min blogg klar!! =)

Ha en bra dag allihop!

Blubb blubb..

Nu har jag ätit mig mätt på min älsklings hemmagjorda pizza..gud så gott! =) Han hade kyckling, oliver, lök, skinka, svamp, paprika och fetaost på. Nyttigare än med vanlig riven ost. Till det hade vi morotsstavar, pizzasallad (såklart!) och aioli..(så gott att ha till) Mums, det var såå gott och jag blev såå mätt..=) Mina chokladmuffins blev kalas igår, sega och kladdiga precis som de ska va. Idag har solen varit framme en stund men nu har den gått i moln..

Nu ska jag läsa klart min bok och anteckna lite..längtar efter hur min blogg kommer att se ut..snart så!! =)

Puss och Kram

Äntligen helg..!

Det har varit en sån sjuk stressig vecka så det finns inte. Uppsats skrivandet har börjat och vi ska göra en litteraturstudie vilket innebär en jädrans massa läsande..Vi ska skriva om antidepressiva läkemedel och varför förbrukningen ökar mer och mer. Ska bli intressant men jäkligt tufft. Men det är bara att hålla i hatten och köra på..=)
Har som mål att läsa klart en bok i helgen + alla artiklar och börja på bok nummer 2.

Hade tänkt mig att baka chokladmuffins idag..mumsigt! =)

Hoppas ni får en bra dag!! Kram

Snabbis..

Väntar på att en tjej ska fixa min blogg så den blir fin! =) Annars är det bråda dagar med c-uppsatsen. Fatta vad mycket det är!! Usch..är så trött. Ska sätta mig och läsa en massa texter, artiklar, böcker..ja you name it! Va på anställningsintervju idag..och det finns en liten grej som kanske kan bli mitt. Men mer än så vågar jag inte hoppas på..men jag vill, riktigt mycke..

Nåväl..ha det så gott så länge..Många kramar

RSS 2.0