God morgon!

Är fortfarande jätte trött trots att jag somnade på soffan vid 19 tiden, vaknade strax innan 21 och gick och borstade tänderna, somnade direkt och vaknade kl.7. Känner mig piggare men långt ifrån utvilad..konstigt men ändå inte med tanke på alla hektiska dagar som ligger bakom. Är nästan säker på att hoppa av pedagogik kursen, jobb och psykologi kursen är det som är i fokus nu! =) Hoppas Malin hör av sig snart..förväntansfull!!

Ska snart åka till gymmet och köra ett pass och hoppas på att man får lite mer energi. Hade tänkt baka bröd idag, nåt med extra protein i, hoppas det blir gott..

Ha en mysig söndag alla..


Den här brödmixen har jag köpt, så får vi se hur det blir..

Myyss..

Måste ju visa våran myskväll som vi hade för några dagar sedan...en massa gott, kex, ost, frukt och ballerina kex! =)







Halllå hallå!

Pedagogiken var inte riktigt som jag tänkt mig och har helgen på mig att fundera på hur jag ska göra, men jag tror inte att kommer fortsätta. Svårt att sätta fingret på vad det var jag inte gillade men ska inte ödsla någon tid på något som inte riktigt känns 100..

Det bjöds på tacos när jag kom hem och det var uppskattat då jag var riktigt hungrig! =) Åhh..jag är så jäkla trött, ska godispåsen och bara lägga mig i soffan och vila ett tag, känns som att mina ögon rasar ihop snart..!

Bye bye..


Bara ett liv..

Om jag skulle försvinna, ryckas bort för alltid, vad skulle du ångra då? Vad skulle du vilja ha sagt till mig som du aldrig sa. Något du tänkte på men sedan glömde bort. Något du "Näe, det kan vi ta en annan dag".

Blott en dag, ett ögonblick i sänder..

En bra dag..

Idag har det varit en trevlig dag, vi har varit på det nyöppnade Lager 157 i Hälleforsnäs och det var riktigt bra! =) Älskade det, fanns en massa fint och jag köpte lite granna.  enkla linnen, jätte fina!  Bondelind linne, ett par svarta tajts, ett plommon färgat lite längre linne, en lila och  grå topp med långa ärmar och ett par vita mysbyxor. En massa bra för en billig peng. Ett + är billigt och väldigt gott fika där! =) Sen har vi storhandlat och varit och tränat..imorgon ska jag fixa med kurslitteraturen med min nyfunna vän, hoppas vi hinner med en del och sen är det upprop för min del i pedagogik kursen kl. 13.00.

Ha en härlig fredagskväll! Kram

Busy girl..

Åhh, jag är helt slut. Har jobbat, handlat, tränat, lagat mat, fixat med blommor, gjort smörgåstårta (halva är klar, ska göra toppen klar imorgon) och ringt tusen samtal till allt och alla. Det är nu som först jag kan sitta ner och ta det lite lungt, ska snart hoppa in i duschen och lägga mig i sängen..kommer somna bums!

Träffade min söta Malin på Hemköp också och det kanske finns jobb till mig där! Alltså på hennes jobb, skulle vara så kul och så perfekt, få jobba tillsammans med Malin också! =) Och på lördag ska jag träffa den snälla kursaren från psykologin, vi ska fika och kopiera böcker! Kan nog bli riktigt trevligt..=)

Näe jag ska fixa lite till innan jag hoppar i sängen!

KRAMIS

Psykologi..

Idag började min psykologi kurs och det var himla bra. Bra föreläsare och så hittade jag en trevlig kursare och prata med! =) Alltid nice! Jätte intressant föreläsning, kändes som att jag lärde mig en massa på de där timmarna, känns bra så ikväll ska jag sätta mig ner och läsa i böckerna och de kaptiel som ska vara lästa. Efter skolan gick jag en runda på stan, köpte inläggsulor till mina svarta finskor och så några baströjor, bra och ha några stycken, har haft dåligt med det men nu blev det ändring! =)Sen gick jag hem. Har fixat en massa hemma, ska röja i min gaderob. Hoppas jobb ringer. Imorgon ska jag till frisören, ska bli gött. Känner att mitt hår är slitet.

Nu ska jag laga kycklingwok med ris. Sen blir det hårdträning på gymmet.

KRAM

Ain't no sunshine..

..För jag har bara..regn hos mig...





Och hur säger man till nån?

När tårarna bränner bakom ögonlocken, när man är som mest sårbar..

Nej, det här håller inte..

Dax för helg..

Sitter och går igenom min kurslitteratur lite grann, hoppas på att det kommer vara roliga och intressanta kurser! =)
Ska strax åka och träna sen blir det en hemma dag för min del, ska sy och fixa med gardiner, göra lite småplock och börja med mina smycken. Har varit och köpt en massa fina pärlor så jag ska knåpa ihop lite grejer nu i höst hade jag tänkt. =)
På söndag hade vi tänkt gå på loppis här i stan, i måndags var jag ju på min livs första auktion och ropade hem en del fina saker! Riktigt roligt! =) Det ska tydligen vara en jätte stor loppis med över 500 säljare så det kan nog bli nåt, hoppas man hittar nåt fint.

Mmmm..jag längtar tills löven får gnistrande vackra färger. När luften blir hög och frisk. Då vill man leva.

Ha en bra dag!

Torsdag..

På måndag börjar min psykologi kurs och nästa lördag börjar pedagogik kursen. Ska bli roligt! Ha lite att se fram emot och hoppas på att det snart dyker upp ett intressant jobb, lite tröttsamt att jobba på timme.. men men! Det går det också. Känner mig starkare och friskare för var dag som går och jag har kunnat köra en del pass på gymmet. Hade tänkt mig att simma nästa vecka. Har knappt hunnit reflektera över Kroatien resan och allt som var omkring eftersom det hänt en del personliga saker. Men ja, om jag ska rekommendera Kroatien vet jag inte, både ja och nej. Nej för att vi hade otur med vädret i 4 dagar, dåliga stränder och för att jag blev matförgiftad och fick något konstigt virus. Ja för att det var otroligt vackert, trevligt folk och i allmänhet en härlig semester men det var ju också givetvis olyckligt att man skulle bli sjuk och dåligt väder kan ju liksom ingen råda över.. Men det tar på krafterna att bli så våldsamt sjuk, har förlorat en del i vikt, blir fortfarande väldigt trött trots att det har gått över 3 veckor sedan, huvudvärk, kramper i magen och så måste jag vara väldigt försiktig med det jag äter. Ingen stekt mat, inget friterat eller fett, undvika mjölkprodukter, godis, starka kryddor, etc. Jag har nu som först kunnat äta "riktig" mat, alltså innan kunde jag bara äta soppor av olika slag. Och kokt fisk, snacka om att jag är trött på kokt fisk..haha..=) Men, allt för att bli bättre!

Jag undrar bara ibland, när ska vinden vända? Har man inte varit med om tillräckligt med skit ändå? Är livet nåt slags jävla prov, ett test för vad man står pall?! Ja, inte är det lätt alla gånger. Men man får lära sig leva med det och försöak göra det bästa av allt..

Hoppas alla får en bra helg, jag ska försöka ta hand om mig själv lite grann. Vart på stan idag, har hittat lite fint till hösten, b.la 2 fina koftor från Gina Tricot, en i svart och en i grått, snyggt och enkelt och som man kan variera. 2 par snygga stövlar med låg klack från Wedins, passa på och gå dit nu eftersom de har rea! Ett par jätte snygga jeans från BikBok, blåa med lite slitningar samt ett par mysbyxor. Lite roligt att handla nytt, det enda jag behöver köpa nu inför hösten/vintern är ett par vinterstövlar. Men det får man ju vänta ett tag med..

Kram på er..

Återhämtning..

Kan man ta semester från livet? Skulle behöva några dagar ledigt. Skulle vara välbehövligt, känns som att livet är en karusell som går alldeles för fort. Man hinner liksom inte med. Känlsor och många, många tankar.

Just give me a break..

XXX

Livet..

När vi satt där i busskuren och fortfarande hoppades. När vi satt där och livet gick bara förbi. Det var då vi visste, att vi måste vårda livet och varandra likt en blomma.



Long time ago..

Men ja, kanske inte back on track för allt som hänt..men jag lever..!

Peace

RSS 2.0