Årets sista dag och Gott nytt år!

Jaha, då har 2008 gjort sitt. Det har hänt både tråkiga och roliga saker detta året. 

De absoluta höjdpunkterna under det gågna året är;

¤ Våran Paris resa..heelt outstanding!! =)
¤ Mitt underbara jobb jag fått och alla fina människor jag träffat genom detta..
¤ Att jag är ett steg närmare min utbildning =)

De tråkiga sakerna som hänt;
¤ Älsklings mamma som så hastigt lämnade oss..=/
¤ Sååå svårt att få jobb (och känna sig så värdelös när man söker och söker men aldrig få napp)
¤ Att Kroatien resan blev en sån flopp, jag blev matförgiftad, extremt dåligt väder, boendet var dåligt och "fel" etc.

Det ska på sätt och vis bli skönt med ett nytt år, nya, friska tag! Och mina mål med nästa år är att kämpa och nå upp till mina träningsmål, kämpa stenhårt med den. Sen lägga ner min själ i min c-uppsats så jag får min examen och jobba järnet. Och att vi åker till något underbart ställe, jag och min älskling!!

Så ett riktigt gott nytt år på er!!

Ett litet axplock av bilder från våra resor...
 


Underbara vackra Paris!!
          


   

Kroatien (Makarska Rivieran/Podgora)

           

   


En kort update..

Jodå, jag lever. Men ack så sjuk jag varit. Har som sagt drabbats av magsjuka så på julafton när paketen skulle öppnas satt jag invirad i en stor filt och frös och skakade..och försökte öppna julklapparna så gott det gick, varvade detta med toalettbesök...=/ Usch..är helt slutpumpad men mår bättre nu. Drabbades ju av förkylning och feber också precis innan jul.. Idag är det jobb som gäller, är underbart väder ute, solen skiner och det är kallt..närmare -8 grader. Jag fick en massa, massa fint i julklapp...tack underbara ni för allt. Och tack mamma för att du tar hand om mig så bra. Du är min ängel.

Vi hörs senare, hoppas ni haft det bra! Och så blir det skolböcker med idag till jobbet..=) Tenta snart..

Puss och kram

Usch...=/

Magsjuk..

Stackars, stackars mig..=/

Hoppas ni har det gott och sluppit bli sjuka.

Puss och kram

Ville bara..

..önska er en God Jul! Jag kommer nämligen inte ha tid till att sitta vid datorn något innan jul, knappast efter heller ty då man ska flänga runt till halva släkten..=) Imorgon ska jag åka tåg med sjuttioelva paket och barnfamiljer. Wish me luck..=) Hoppas, hoppas att SJ INTE strular till det, hörde nämligen att det skulle vart någon avåkning nånstans vid Norrköping, och det är just där vi ska åka..=/ Hoppas det är fixat.

Och inget tentaresultat idag heller...bad..

Kram och go natt till er...och en riktigt, riktigt god jul. Ta hand om varandra.



 


Måndag..

Och 2 dagar kvar till julafton! =) Va fort det har gått.. Hade tänkt mig ett pass på Friskis idag, skönt och få komma ut och få frisk luft samt röra på sig =) Får panik när man inte orkar och måste vara inne..men idag känner jag mig lite piggare (peppar, peppar). Och någon snö lär vi nog inte få till julafton, hemmåt skulle det blir uppåt 7 plusgrader, hallå, vart tog de riktiga vintrarna vägen??

Nu ska jag sätta mig och plugga..

Puss

Tjena snyggingar..!

Ojoj, har pluggat tvärt heela dagen. Inte så illa med tanke på att jag är så snorig och hängig. Men har fått mycket gjort..=) Har även packat alla julklappar, fixat med tvätten och börjat packa ner kläder..så svårt  med kläder när man inte vet hur vädret blir..tur att man har vinterkängor och jackor hemma hos mamma =) Och så har vi planerat lite också, jag och mamma..=) Åhh..älskade, älskade mamma!!! Du är bäst..

Hoppas ni får en mysig söndagskväll..=) Kramar

Fiint..=)

Nu är jag nöjd. Blev supernöjd med håret..och behövde inte betala en spänn..=) Så ska de va..=) La in sand/honungs aktiga slingor jämt och fint i hela håret, och det blev kanoners, så nu är jag julfin..

Känner mig lite piggare, men det går upp och ner..=/ Usch, får inte bli mer sjuk..

Snart blir det filmtajm Wall-e =)



walle

Sjuuk..

Jag är sjuuk..=/ Usch och blää.. Är som en klubbad säl..vill mest sova..men jag har frisörtid vid 14.30, en massa tvätt som måste tvättas så ja..! Håll igång!




None

Mitt hjärta!

Back in the old days..



Många år sedan..men det känns som att det var igår..och men munnen full med macka..=)

Fredag..=)

Då har den älskade fredagen infunnit sig, veckans bästa dag! =) Tog en luuugn morgon, sov länge och åt frukost. Åkte sen och simmade, bubblade och bastade..i vanlig ordning. =) Åt en jätte, jätte god kycklinghamburgare till middag, givetvis hemmagjort allting! =) Sååå gott. Imorgon fick jag tid hos frisören fresten, 14.30..det ska bli skönt, lägga in mer slingor..=) Håller på att plugga, en massa, så man kan ta lite ledigt nästa vecka..älsklingen spelar guitar hero för fullt..så får en massa bra musik också!

Puss gullungar och hoppas ni får en härlig helg!



Tusen tack Emelie för julkortet..=) Hur va det nu, firar ni jul hemma?

En vän..

..Ibland kan jag önska att ha en riktig vän att hålla i hand..




..En vän som alltid finns där..

Du var den jag kunde ringa mitt i natten

Vart tog du vägen?

Hej hej!

Nu är det jullov! =) Seminariumet idag gick bra, helt ok..och sen satt jag och några klasskompisar kvar och pluggade..tanken slog mig idag, lite tråkigt men vi ses inte förens nästa år!! Gud så hemskt det känns..och sen har vi en tenta, sen är det slut. För min del, ska ju göra uppsatsen och de andra sprids ju med vinden, lite överallt..iofs är det ju bara kursare för min del men en del människor har gjort avstamp i mitt liv..=)

Lagade god chili con carne till middag, med ris och sallad..mumsigt! =) Och nu äter jag lite choklad..åhh..så gott..

Sänder mina tankar hemåt ikväll..jag kände dig inte personligen men det är så fruktansvärt hemskt när någon bara rycks bort..sov gott.

Många kramar



Jahopp..

Vart ju till frisören och tänkte att nu jävlar ska jag lägga in lite mörkare slingor i håret, dock fortfarande blonda men en aningens mörkare. Tror ni det blev bra? NEJ, hahaha..jag är så less..vet inte om frisören inte fattade..eller vad det var. Ska ringa till henne imorgon så får hon fixa till det, gillade själva färgen, lite sand, honungsblond..alldelles perfekt, men gärna kontrast i hela håret, inte bara underhåret..ser skit knas ut när jag sätter upp håret i tofs, en "mörk" svans och suuuper blont framtill..=) men men, det syns inte när jag har utsläppt vilket jag oftast har i skolan såå jag klarar mig, hoppas jag. Men jag får alltid sån jävla ångest...usch! =/ Hoppas hon kan fixa det med en gång..

Kram kram

Go förmiddag..

Tog mig en sovmorgon idag, sov ända till klockan 8! Wiie, sovmorgon för en stressad själ som mig iaf..=) Och har precis kommit in efter en skön och lång promenad. Ska till frisören idag kl.14, får se vad som händer där...har lite ångest..=/ Usch..

I övrigt är det hemmaplugg som gäller, har ju seminarium imorgon som ska redovisas muntligt, men det ska nog gå bra! =) Det sista innan jul i skolan, nice! =) Fast helgen lär bestå av en massa plugg också..men sen är man välförtjänt av lite ledighet.

Puss och kram

Ok?

Så Thomas Qiuck har erkännt och tagit alla dessa mord på sitt samvete för att få droger?
Jaha, och Tomens dräkt är gul..
Jag vet inte, men det låååter en aningens skumt..

NYHETER-22s15-quick-606_438

Not fit for fight..

Vet inte vad det är med mig men bra mår jag inte. Orkar absolut ingenting, helt orkeslös..men jag måste ju plugga, usch..
Ska försöka få lite mer energi, hur det nu ska gå till?

Skulle behöva en kram..

/Magdalena

Hallojsan!

Fullspäckad dag med massa matlagning och fixande, men trevligt hade vi! =) Myste i soffan med lite fika efter all julmat..=) har nu beställt och donat med mormors 80 års present samt julklapp, kanske lite i sista minuten..men det är såå svårt! =/ Men nu är det klart iaf! Har även fixat med en julklapp till älsklingen till, kunde liksom inte hålla mig! =)
Har så fruktansvärt ont i huvudet, axlarna och ryggen..helt slutkörd känner jag mig i kroppen. Tror det får bli en tidig sängång ikväll..

Har hur som helst haft en underbar helg, så skönt och få vara lite ledig, åtminstone från jobb. =)

Love/ Magdalena

Hej!

Hoppas ni haft en härlig Luciadag! =) Här har det varit fullt upp, som vanligt..nu har jag satt mig ner för och plugga. Känns som att det är massor...=/ Eller det ÄR massor!

Puss och kram till er,,,=)

...

Du kommer inte åt mig nu, vi kan aldrig förlåta men vi kan gå vidare. Utan dig är jag starkare, utan dig är jag bättre. Utan dig är jag allt du aldrig var.. Jag behöver aldrig mer skaka, jag behöver aldrig mer..aldrig nånsin mer.






..Aldrig nånsin, någe mer..

Tack..

Tack älsk för den fina, fina jackan! Nu slipper jag frysa..=)

Fredag..

Äntligen fredag, och vet ni det allra bästa, jag är leeedig heeela helgen! =) Så underbart.. Idag har det varit skola, sen var vi till älsklings bror och bytte (hur stavas detta??) julklappar..tusen tack för allt fint!! Har donat hela kvällen..sen vart vi till lite olika affärer och sen handlade vi mat. Tacos till middag, kan det bli bättre, knappast! På söndag ska vi ha lite mys, julmat, glögg tillsammans med familjen..=)

Puss tuss!

För de ensamma..

Sms:a KRAM till 72900. Det har jag gjort..=)

Hjälp Röda Korset att samla in pengar för de ensamma..

För mer info gå in på röda www.kram.redcross.se

Så sänd en liten tanke till alla i juletider, de som är ensamma, hemlösa eller ligger på sjukhus.

Kram på er..=) / Magdalena

Tjolahopp!

Då var det torsdag, har varit i skolan och varit hemma en stund för och snart traska till jobbet. Vi ska ha lite mysigt idag, bjuda på skinkmacka och julmust, hoppas det kommer många! =) Imorgon skola, igen..sen hoppas jag att jag får lite helg, vore härligt! Annars kanske det blir jobb.  Men mina planer är att plugga och vila upp mig lite grann...

Ha en skön torsdagskväll alla! =)

För bra..

Du är för bra för att vara sann..dina läppar mot min kind, dina händer.
 Och du, det är något vi inte borde..


Kvällshavsbild


Fly away..

Ohh, baby I wanna fly away..

I want you to step away..

I'm gonna follow you..

I can't be..




fly away

Pedagogik..

Har kommit in på pedagogik kursen, så nu får vi se vad som händer, men det är nog uppsats skrivande som gäller..och jobb...=)



Go morgon!

Onsdag idag och mycket står på schemat, slå in julklappar, plugga, träna 2 ggr, städa och plocka lite, till skolan..hmm..

Men först frukost! =)

Ha en underbar dag! Puss och kram

Kluven..

Jag är så kluven gällande mitt hår...åhhh..så nöjd som jag är med min hårfärg idag har jag nog aldrig varit men samtidigt så skulle jag vilja göra det mer rågblont, istället för platinablont.. Så svårt, vilket dilemma..egentligen är det ju bara hår..man kan ju alltid ändra. En sak vet jag, och jag skulle aldrig, aldrig sätta saxen i det. Never a short cut again..=)

None

Förslag? Tänker mig väl kanske lite Jessica Simpson stuck i hårfärg kanske..eller om man bara lägger in mörkare/guldaktiga slingor??

Tisdag..

Dagarna och veckorna går så fort. Man hinner inte med..skulle önska att få mer tid över. Dygnet borde ha några fler timmar, som man kan utnyttja då och då..=)

När du finns, slår mitt hjärta extra hårt..

xxx

Hej hej!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag..det har jag! En helt flummig dag, för jag är såå himla trött efter denna helgen, jobbar och sliter nästan jämt..=/ Köpte mig lite fina plagg idag på Gina, tyckte att jag var värd det. Och nu har jag och Anna köpt kort på Svettis, så nu jävlar beach- 09..here I come, for sure!!
Nu ska jag ta hand om tvätt och plugga..

PUSS

Julbord..=)

Nu vankas det julbord, det ska bli hur smarrigt som helst!
Hoppas köttbullarna är goda! =) Och gottebordet..=)





Torsdag..

Har precis kommit ur duschen från ett gympass, är så nöjd att orkade ta mig dit idag..finns ingen ork i denna kropp..=/ Ska snart göra tonfisksallad till mig och älsklingen, sen ska jag plugga..renskriva anteckningarna och börja läsa lite i böckerna. Och ja..beteendevetare är jag till sommaren, (snabbare än jag trodde, trodde att jag behövde läsa till en massa mer) efter att uppsatsen är klar..=) Känns himla härligt, jag vill nog dock bredda mig lite med pedagogik och nån annan kurs..
Imorgon blir det jobb 7-17, härligt pass! ;-) Lördag julbord, det ser jag fram emot..=)

Puss puss

Lugn och ro..

Har yogat och solat nu på morgonen, helt underbart. Känner mig lugn, blev ganska så trött där på mattan, kändes som alla hämningar gick lös från kroppen..och inte tala om boxningen igår, riktigt skönt! =) Nu blir det att tända ljus och ta en lång varm dusch..

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död. latinskt ordspråk

Ta aldrig varandra för givet.. Puss och kram

Heej!

Nu har jag sökt pedagogik 1-30 till våren, försent jag vet men vi får se vart det bär mig. Annars jobbar jag i vår och söker in till hösten istället..fick bara jordens ryck i eftermiddags, har mailat en studievägledare också, som ska få hjälpa mig. Gå igenom allt jag läst, vill helst bli socionom men dom broarna är ganska brända eftersom det inte blir någon kompletteringstermin, och jag har ju heller ingen lust att nu söka in och läsa en massa år till..så det lutar åt beteendevetare, we will see..=) Man får ju så mycket bättre betalt iaf!

Boxning ikväll..ska bli super kul!!

Puss och kram

Pust och stånk..

Ojoj...det tar på krafterna och handla julklappar, så tråkigt utan sällskap bara..=/ Fick nästan tag i allt jag skulle ha, får ut en runda till imorgon men sen ska jag vara så gott som klar! =) Lite små grejer bara.. Köpte kursboken idag också, 549 kr. rena rama rånet..skit kul! Kunde varit ett par schyssta jeans det där!! Nåväl..lika bra och köpa i handeln, orka med och beställa via nätet..

Nu ska plugga lite sen ska jag åka och träna! Stoooor kram till er..


RSS 2.0