Kroatien!

Kroatien here we come! Nu drar vi mot Arlanda..=)

Nu ska jag sola, bada, slappa, äta och dricka gott! Leva livet..=)

KRAM

Tacokväll!

Nu har vi ätit tacos och det var super gott! =) Fixar en massa nu innan vi åker, imorgon baby..mot varmare bredd grader! =)
Är borta 2 veckor + att jag ska på lite annat galej så jag kommer nog inte skriva här på 3-4 veckor..=)

Ut och lev! Många kramar..

Tjena!

Idag är jag förbannat trött och vill inte jobba kväll men det ska väl gå det också, det är trots allt inte så många timmar..=) Vi åker i övermorgon så det är en del fixande och donande här hemma. Älsklingen ska tvätta upp det sista ikväll, jag glömde tvätta ett par shorts när vi hade stortvättningen men det är ju lungt, de hinner ju torka tills på lördag. Ska hoppa in i duschen och snart laga lite mat, couscous med fiskburgare. Smarrigt och nyttigt! =)

Åhh..jag längtar som en tok efter att få åka iväg!! Ska bli så skönt, slippa detta kassa väder, hallå, vart är sommaren liksom!?! Nåväl, ha det så gott!

KRAMAR

Hej bloggen!

Idag har jag varit ledig från jobbet så jag passade på att gå till frisören, posta paket och fixa lite. Jobbar imorgon och på torsdag sedan sticker vi på lördag. Det ska bli så himla härligt att det inte är sant. 2 hela veckor med sol och bad. Ska koppla av ordentligt och njuta av livet! =) Ska försöka plugga lite ikväll, om jag orkar! Vid 21.00 börjar Mord i Midsomer..då har jag krypit ner under täcket och ligger och kollar!

Ha en fortsatt trevlig dag! Kram


Lördag!

Är ledig idag vilket är otroligt skönt. Har varit ute och shoppat lite inför resan, varit på apoteket b.la. Håller på att städa, tvätta och dona här hemma, för idag är det exakt 7 dagar alltså 1 vecka kvar tills vi drar!!! Det ska bli såå jäkla gött!! =)
Har 3 arbetspass kvar och det tror jag kommer gå fort, ska till frisören och sådär också, känns skönt och fixa till kalufsen innan vi åker..=)

Näe, nu ska jag städa lite och sen göra tacopaj till middag! Kent och Håkan Hellström spelar på Strömsholmen ikväll...kan inte se dem, men lyssna ska jag göra eftersom vi bor såå nära, hade varit grymt kul och va där!!

Ha en go kväll! KRAM

We don't know..

Ibland önskar jag att du var här, ibland önskar jag att du inte var det..


Och när jag ibland tittar upp mot stjärnorna, ser jag dig.




Sometimes we just don't know..

Solig och ledig dag..

Härligt med lite sol när man är ledig, den är så välkommen så..=) Har varit och simmat och bubblat idag. Mitt vardagslyx, såå skönt! Sen när jag kom hem åt jag middag, var faktiskt riktigt gott..kokade röd quinoa och så hade jag kassler i ugn till det. Jätte gott! Och nyttigt för quinoa innehåller en massa protein..och så har jag bäljat i mig en massa vatten också, så det känns fräscht!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna lediga dag..ha det så gott!

XXX

Trötter..

Känner mig sliten och extremt trött men jag har lyxen att ingen klocka ringer imorgon, ja är ledig heela dagen! Och då ska jag givetvis unna mig en lång sovmorgon och uträtta en massa saker, gå och simma, plugga och fixa här hemma. Finns det pengar på kontot så kan det eventuellt bli en shoppingtur också, vi får se..

Efter jobbet idag gick vi på bio, Narnia. Se den, både rolig, söt och spännande!! Absolut sevärd och bättre än första filmen..

Näe, nu ropar sängen på mig, så jag ska krypa till kojs..

Sov gott! Kramis

Ny vecka..

Har jobbat idag och nu när jag kom hem så har jag ätit, diskat och plockat irodning lite. Imorgon börjar jag 6.45 så det blir en lugn hemmakväll, ska försöka orka plugga lite också. Imorgon kväll ska jag på bio med A, vi ska se Narnia, verkar jätte mysig! =) Nu börjar resan närma sig med stormsteg..11 dagar kvar nu bara, i helgen ska jag tvätta och fixa här hemma. Städa, plugga och åka och shoppa det sista..så allt är klart..

Snart ska jag åka och träna sen blir det en lång dusch och bara ta det lungt.

Puss och kram till er..

Fredag!

Nu har jag tagit hand om mig själv ett tag och simmat, bubblat och bastat. Iofs var det nästan för varmt för att basta men ack så skönt det är för kroppen och simma! I love it..=) Har också fixat csn papprena, så äntligen är de iväg skickade, sicket liv för ingenting! Sitter och kollar i nya Halens katalogen, men man får fan lite ångest när höst katalogen har kommit, jaja, det var den sommaren det..typ..

Ska snart sticka och handla och fylla på olja i bilen. Sen hem och laga mat och ladda för monsterpasset på jobbet imorgon..!

Ha det så gott. KRAM

Hahaha..

Jag var bara tvungen..smsade 118100 och frågade vem är Magdalena Davidsson? Svaret jag fick var " 118100 tror att Magdalena är en riktig partypingla som tycker om att umgås med sina vänner. Vi tror även att hon tycker om att skriva och är en bra lyssnare". Såå, det är jag det! =) Då vet jag..=)

Jobba..

Idag ska jag jobba mellan 12.15-21.00. Har precis kommit hem från en lång promenad och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag göra irodning frukost/lunch i ett och så tar jag med mig en matlåda. Bra va?! Är inte ett dugg jobbsugen men eftersom jag varit långledig tar det väl emot extra mycket, imorgon är jag säket inne i det igen...=) Jag jobbar ett monster pass på lördag, 8-21.00..men det ger ju grymt med pengar, så det är ju skönt! =) Och nästa helg är jag ledig, då ska jag tvätta inför resan och plocka ner resväskorna och sådär..=) Sen är det bara några jobbdagar..sen åker vi!! 18 dagar kvar idag..=) Jag längtar som en tok, har haft resan bokad sen nyårsdagen så jag fattar knappt att vi faktiskt snart ska åka!!

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram

RSS 2.0