Trist..

Åhh, jag vill inte sitta här, tycker det är såååå jävla trist och skriva på uppsatsen så det finns inte. Men va fan ska man göra..bita ihop och köra. På med lite musik så man blir på bättre humör.

Fan vad jag längtar till Kroatien...

Raindrops keep fallin..

Regnet öser ner, bokstavligt talat. Hade tänkt mig en lång promenad idag men det lockade inte så mycket när jag tittade ut. Jobbet ringde och väckte mig 6.30 idag och undrade om jag kunde jobba, men näe, har en del att fixa med..så jag hinner inte. Sitter och försöker få tag i min handledare, snälla svara!?!? Har sökt lite jobb och så ska jag plugga en massa idag, har fan inte orkat i helgen, har varit helt slut!! Var dödstrött igår kväll och orkade ingenting.. Så idag måste jag ta tag i det hela..20 dagar kvar idag tills vi åker..sweet!! Handlade lite solskyddskrämer igår och sådär, köpte de där fina skorna på Ica Maxi, för 50 kr, det var halva priset! =) Så jag blev super glad!!

Nu ska jag drömma mig bort ett tag, duscha, vänta in posten, plugga och ringa vidare!!

KRAMAR

Söndag!

En ganska seg dag för mig, har inte känt mig alltför pigg. Seg på träningen och yr och konstig nu på efterniddagen. Har iaf bokat biljetter hem nu, kan ju inte ta bilen som sagt..men det är inte så farligt. De har fresten kollat på bilen och det kanske inte kostar så mycket att laga, så hoppas på det! Sen blir det en ny och bättre bil så fort man har råd!

Längtar som en galningen efter sol och bad!! =) Ska bli såå härligt att få komma iväg, känns som att man verkligen är värd det..

Orkar inte plugga nåt idag, är helt slut. Får ta igen det imorgon..

Kramis

Lördag!

Hade en jätte bra dag igår i Stockholm, shoppade en del, underkläder, toppar och linnen, ett par beiga shorts, en väska, smycken och lite skönhets produkter...=) Fick en massa fint för inte allt för mycket pengar! =)

Idag hade jag sett framemot att storhandla, för jag skulle köpa ett par skor jag spanat in på Ica Maxi, men tror ni att vi kom iväg eller? NEJ DÅ, bilen helvetet verkar ha havererat totalt nu, vi fick igång den en gång men kunde bara köra ett varv i rondellen eftersom blinkersen har lagt av , igen. Vi tittade som senast på bilen igår, och fick klart för oss att det är fel på startmotorn..men att jag ska vinkla upp nyckeln lite när jag startar...men det är ju omöjligt. Den verkar verkligen ha gjort sitt..så köra till Arlanda för min del lär det nog inte bli, vågar fan inte ta bilen dit. Man kanske blir ståendes och allt möjligt..jäkla skit, jag behöver en bil tack. Och pengar för och kunna köpa en..

Nu ska jag äta godis och läsa..

Ha en bra lördagskväll!!!

Torsdag!

Har jobbat hela dagen och har precis kommit hem från träningen, och jag hade tur som kom hem också, bil jäveln strular igen..vet inte vad det är fel på den..jävla bil, FUNKA!!!!!! Man är ju så beroende..=) Yippie!!!

kramis och pussis

Onsdag!

Känner mig så trött och vill helst av allt gå och lägga mig men det funkar ju inte riktigt eftersom jag ska gå kväll..och imorgon börjar jag 6.45..ahhh..fast på fredag ska vi till Stockholm så det ska bli kul och så är jag ju faktiskt ledig i helgen, det ska bli skönt om inte annat..vila upp sig och äta massa gott! =) Ska storhandla nu på lördag, mysigt..

Shit vad csn ska strula, nu måste jag skicka iväg min studieförsäkran igen till min handledare för att han ska skriva på och så ska de ha skolans stämpel, det blir ju liksom dubbelt upp..måste springa till skolan och få det ordnat också...jaja, bara man får pengarna nångång liksom..

Ha en fin dag! Puss

Måndag!

Hallo!

Vad är det för jäkla pissväder??!! Allvarligt? Hela midsommarhelgen har varit omvartannat väder hela tiden. 5 minuter sol, 5 minuter regn. Man har inte kunnat planera nånting tack vare vädret..helt jäkla kasst. Vill dra iväg nu på en sista minuten eller nåt, det är väl det enda rätta som svensk just nu. Visserligen är det bara typ 3½ vecka kvar tills vi åker men det känns som en heeel evighet!

Lite positiva grejer som hänt är att jag går på 80% på jobbet nu, känns bra och jag ska byta avdelning och få mitt nya schema imorgon, hoppas det är bra tider..=) och att jag är beviljad studiestöd för min uppsats, nu känner jag mig mer sporrad till att plugga så det ska jag göra hela dagen idag! =)

Ha en bra dag! KRAM

Speedat var det här..

Har provat en ny tablett till träningen och jag är en aningen speedad. Tight! heter den och ska minska sötsuget och "tighta" till kroppen och framför allt då vara en prestationshöjande tablett, och det är den, minst sagt. Hade en massa krafter på träningen och kunde ge mycket. Lite mindre roligt är att det drar i lårmusklerna, man kan liksom inte sitta still, jag blir klumpig i händerna, hjärnan hänger liksom inte med och jag tappar saker och det flimmrar lite framför ögonen..fast det visste jag att det kunde bli en bieffekt. Jag tänkte prova den nu och ta den 1-2 ggr i veckan för den är inte att rekomendera att äta varje dag utan bara de dagar man behöver lite extra kraft till träningen. Tänkte ta en på onsdag också då jag ska simma efter jobbet. Kan vara skönt.. Kan berätta sen efter någon vecka om den ger något resultat! Kan bli spännande det här!

Tight!, 60 kapslar i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=1>Fettförbränning</a> hos Gymgrossisten.com (8776)

Midsommardagen..

Regnet öser ner utanför och jag är glad att jag sitter här inne i värmen, för nån vidare värme är det inte heller ute, usch! Svin kallt.. Midsommarafton var så skön och lugn. Vi skippade grillbuffén och beställde hem kebab och åt en massa godis och tittade på film istället. Och mös i soffan hela kvällen. Det var den mest lugna och sköna midsommar jag varit med om, så underbart, att bara vara..Idag har vi tvättat och plockat lite hemma. Lagat mat och sen åkte vi till Ica Maxi, hittade ett par jätte söta skor för 99 kr som jag tänkte köpa sen. Billiga böcker och billiga jätte fina badlakan som vi tänkte slå till på..perfekt! =)

Näe, nu tänkte jag mysa ner mig i soffan! Kram på er..

Trevlig midsommar!

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar, äter gott och umgås med nån ni tycker om..behöver inte vara sånt ståhej kring allt, chilla och ta det lungt..

Fy fan för alla som kör rattfulla också, det finns liksom inte ord för hur dum i huvudet man är om man sätter sig bakom ratten onykter..

Tack för mig och ha en bra kväll! KRAM

Jobb..

Ska om ett tag traska iväg till jobbet som är det sista passet innnan långledigheten! Är fri ända fram tills tisdag eftermiddag! Hur bra och gott som helst, har en massa och plugga så ledig är jag definitivt inte men skönt att kunna styra över sin tid själv. =) Imorgon blir det lite midsommarfirande, vad ska man ha på sig?? Vill ha nån fin klänning men jag har ingen fin klänning, har visserligen budat hem en från tradera men den ska bäras på ett bröllop lite längre fram i sommar så den vill jag nog inte ha..hmm..är galet på shoppingsugen! Måste ha lite nya underkläder och lite andra förnödenheter..måste handla lite inför resan också..

Ha en bra dag! KRAMIS

Hemma!

Hemma efter jobb och träning, är skit trött, hoppas att jag orkar vara vaken tills matchen lite senare ikväll, vill gärna se den! Usch, allting är verkligen upp och ner, vet varken ut eller in. Mitt virrevarv med tankar är en aningens bättre än innan men det är långt ifrån bra. Ska köpa mig massa godis tills på lördag och njuta av att jag är ledig. På söndag och måndag är det uppsats plugg som gäller för hela slanten. Väntar fortfarande svar från csn..suck, vilka segisar.. och idag har jag nog sumpat en ganska bra chans..men..life goes on och det var inte så mycket jag kunde göra åt det heller..! Fast ska ringa imorgon och kolla lite grann, på annat håll..

Mjaaa..har en  finne på näsan som envist lyser rött och på fredag ska jag ha mens. Trevligt. Men då ska jag även äta grillbuffé på mitt stammishak och dricka drinkar..såå det ska bli ännu trevligare. Jag börjar även räkna ner till resan, 19 juli åker vi..åhh, vad jag längtar till havet..

Nu ska jag försöka sporra mig själv och försöka bli glad!! Hoppas på att det funkar..

Stoor kram till er..

Mitt i veckan..

Och när jag fan i mig inte orkar mer, när jag inte längre vet om jag vill mer. När ingenting längre känns, så som det gjorde då. När varken du eller jag vet. Det är dax och ta reda på det nu..

Blir såå jävla galen av allt. ORKA

Nu ska jag snart till jobbet och hoppas på att få skingra tankarna lite..

XXX

No time..

Är helt slut men det känns skönt och jobba! =) En massa nytt och lära sig och rutiner att få in i huvudet. Imorgon är det första dagen på "mitt" schema. Nu måste jag gå ner och handla och sen söka lite jobb..

Puss och kram

Trött..

Är så tröttt men borde ju vara utvilad, konstigt. Sitter och pluggar men orkar nog inte så länge till, ska skriva lite och sen ta mig lite glass tror jag. =) Har varit på marknad idag, alltid lika kul, fyndade lite nytt till köket. Dekorationsljus b.la. Har gjort chili con carne idag till middag, hur gott som helst ju! Har inte ätit det på flera, flera år..smarrigt, det ska jag göra oftare..=)

Nu plugga lite till, sen glass och bok. Puss

Surt sa räven..

Nja, första halvlek var väldigt bra av Sverige men sedan då Zlatan byttes ut kändes det som vi tappade allt. Inte alls förvånad att Spanien gjorde 1-2, tyckte rent av att de förtjänade det målet. För Sverige gjorde en rent av urusel andra halvlek och hade de gjort ett mål till hade det varit ren tur. Men nog om det och satsa allt ni har mot Ryssland, kvartsfinal kan vi väl få?! Svenskarna såg ut som sargade, slitna vargar mot spanjorerna som såg ut som pigga antiloper och såg ut att kunna springa i en hel evighet, hallå kondition?!?

Idag har jag storstädat och fixat en massa. Imorgon är det plugg som står på schemat. Veckan består av jobb..

Ha en fin kväll. Kramis på er..

Free spirit..

Jag har så många planer och tankar kring framtiden men många gånger så vågar man inte tänka fullt ut. Att våga satsa och våga fullt ut. Det vill jag. Här och nu.

Åhh...vad jag längtar till havet..

Jordgubbar..

Sitter och äter jordgubbar, så smarrigt. Är trött efter gårdagens arbetspass så det är skönt att vila upp sig lite. har handlat och lagat mat, Suttit och filat på mitt cv och sökt lite jobb..köpte en bok som jag tänkte börja läsa, "El Choco, svensken i Bolivias mest ökända fängelse" av Markus Lutteman, verkar kanonbra..Lite små ruttet väder så det blir gött och koppla av med en bok.

Ha en bra fredagskväll! Kram på er..

Wierd..

Jag är så extremt rastlös samtdigt som jag är jätte trött. Hur fan funkar det liksom? Vill ut och springa, städa, baka..allt men jag är så jävla trött. Måste gå och lägga mig snart, har pluggat hela kvällen+ tjötat i telefon. Och imorgon ska jag jobba! =) Hoppas det kommer att gå bra.

Bye bye..=)

Glöm aldrig bort mig..

Hur hårt och hur tufft livet än må vara så måste man lära sig att livet är så. Man kan inte förvänta sig att allting ska vara enkelt och serverat på silverfat. man måste kämpa men samtidigt får man inte glömma bort att leva. Vi fick en chans så varför inte vara på det då, istället för att vara små grinig, svartsjuk över någon annans framgång och lycka. Om man ger sig fan på att lyckas och är det något man verkligen vill, ja då går det! För hoppet eller strävan om nånting bättre får aldrig nånsin tappas bort.. Glöm aldrig bort det..

XXX

Post 2 gånger om dagen?!?

Varför får vi post 2 gånger om dagen? Den frågan har jag ställt mig nu ett antal veckor bakåt, inte varje dag men oftast. Imorse runt 10 tiden kom det två brev ner. Jaha, posten liksom. Men nu kom det ytterligare 1 brev. Det här om något måste väl vara en miljöbov!!! Varför köra ut posten 2 gånger dagligen, det har aldrig inträffat förut och det är något som kanske pågått 1-2 månader från och till. Vem är det mer än Posten som kör ut? För det kan ju omöjligtvis vara Posten själva som kör sådana turer, Citymial är det enda som klingar till..men jag vet inte, skumt är det!

Någon mer som får post 2 gånger om dagen?

Glad! =)

Har varit på mitt nya jobb idag och jag är super glad! Har fått en massa tider och det känns kanon. Ska gå intro imorgon kväll och på måndag och tisdag sen jobbar jag onsdag och torsdag och är ledig midsommarhelgen vilket passar mig perfekt! =) Sen rullar det på fram tills vi åker 19 juli, känns skit bra. Jobbar 50 % och har min uppsats på 50% så mycket mer än så hinner jag nog inte med..=) Och det känns skönt att kunna säga så, att man inte har tid med nåt annat, faktiskt. Väntar bara på positiva besked från csn också, men man ska inte hoppas för  mycket..! Tyvärr..

Ska snart göra mig mat och sen dra till gymmet. I eftermiddag/kväll är det plugg som gäller för hela slanten och fortsätta planera sommaren/hösten..

usch, det var en liten fågel som flög rakt in i våran balkongdörr, blev skit rädd och han bara skrek till men låg inte kvar så jag hoppas det gick bra med den lilla fågeln..

Ha en fin dag! Kram

Fin i håret..

Nu har jag varit hos frisören och blonderat håret och klippt mig. Blev så fin så..min frisör är verkligen såå trevlig och söt! =) Hon ska öppna eget så hon tog mitt nummer så jag kan fortsätta gå hos henne.. Imorgon ska jag på möte på det sommarjobbet jag ska vara på, hoppas det är givande och att jag får lite tider nu så man kan börja jobba, har ju min uppsats på 50% och sen får jag se vad jag får för schema och hur mycket jag kommer att jobba. Men jag jobbar gärna mycket, pengar är ju som välbekant bra att ha till hands..Denna veckan lär det väl inte bli något men nästa hoppas jag verkligen på!!

I lördags vart jag och en kompis ute, sjukt kul! Lätt den trevligaste kvällen på väldigt länge. Och jävlar vad uppmärksamhet man fick, och det var faktiskt bara såå nice! =) Skål för Russia by the way!! (Intärnt skämt) =) Först var vi ute och åt grillbuffé på mitt stammishak, en liten kvarterskrog som har god mat och billiga priser. Där satt vi ett tag och drack några cider och drinkar sedan gick vi vidare till ett annat ställe och tog en öl och sen hamnade vi på Harrys..=) Det måste vi göra om snart..=) På midsommar tänkte vi gå dit igen (till mitt stammishak) för och äta grillbuffé, så gott och det kostar bara 99 spänn, grymt billigt. En öl får man för 25 kr. Näe, ska försöka plugga undan lite nu innan fotbollen.

Heja Sverige och för en gångs skull visa att det finns storstjärnor i det svenska landslaget och gör något bra av det!

Puss på er..


Äntligen..

Äntligen så funkar det, har ju inte kunnat blogga sedan i torsdags..hmm..

Inte så fint väder idag inte, ska till frisören senare..och har en massa plugg!!!

Hoppas allt e fint! Kramis

Äntligen..

Äntligen så funkar det, har ju inte kunnat blogga sedan i torsdags..hmm..

Inte så fint väder idag inte, ska till frisören senare..och har en massa plugg!!!

Hoppas allt e fint! Kramis

Happy B-day!

Ett stort grattis till min underbara mamma som fyller år idag!!! =) Jag älskar dig mamma, mer än livet självt..
Och jag vill passa på att gratulera mina 2 kusiner som idag slutar skolan. Malin tar student, stor kram till dig gumman och Sara som tar sjuksköterskeexamen, Grattis! =) Härligt..=)

Själv längtar jag som en idiot tills jag får examinera och ta min kandidat examen i sociologi..det blir till hösten det, om planerna går som planerat. Fick ett diplom på posten idag fresten om att jag klarat mina 3 år på Mälardalens högskola, göttans!! =) Nu har jag ett jobb att söka..

Kram på er..

Sundbyholm

I eftermiddags/ikväll åkte vi ut till Sundbyholm, så underbart. Vi åt varsin glass, gick längs med vattnet och satt i solen. En ganska skön avslutning på dagen faktiskt. Älskar verkligen det stället. Funderar på att åka ut och sola och bada där imorgon, får se lite. Har en del som står på schemat, plugg, fixa balkongen inför helgen, städa och fixa hemma. Får se om tiden räcker till! Plugg är prio ett nu eftersom nästa vecka så är det en massa med jobb grejer..

Kramis





Är det inte vackert så tell me..!?!

Tjena tjena!

Har tagit en morgonpromenad idag, varmt men skönt. Ska fixa lite hemma sen ska jag till Djurgårdsparken för och sola. Hade tänkt ligga nån timme så man får lite färg nångång!

Hoppas ni får en bra dag! Kram

Svajigt..

Det kan man kanske kalla mitt humör idag. Eller alla andra dagar också nu på den senaste tiden, belive me, det finns skäl till det! Men det är så jobbigt med alla dessa känslostormar som likt en tjur löper amok i min kropp. Ena dagen känner jag så och andra dagen, ja nåt helt annat! Vill få styr på allting igen. Men det känns som att det är lättare sagt än gjort..

Igår var det jätte trevligt, fick lämna en lapp med namn, ålder, mått, storlek etc. Och så pratade jag lite de som håller i modellargenturen och min fotograf blev jätte glad att jag kom! =) Så det är kul, hålla tummarna på att det blir nåt!

Ska ta en dusch och fortsätta plugga. Kram!

Glad!

Åhh, jag blev verkligen sååå glad är jag träffade på min fotograf inne på H&M och jag fick se hennes söta bebis också..gud så fin. Ikväll så är jag bjuden på en casting, ska bli himla spännande, springer omkring här hemma och har ingen aning om vad jag ska ha på mig!?! Vad har man på sig? Jag funderar på att ha vita jeans, en topp och ett par sandaler, men vad för topp? My god, hur ska jag ha håret? Jag ska åka och träna och äta middag först. Hoppas på en trevlig kväll!

snacka om sammanträffande, hon hade mailat mig om denna kvällen eftersom det kommer att komma en del folk och hon ska öppna upp en modellargentur men jag har inte kollat den mailen på ett tag så hade jag inte träffat på henne inne på H&M hade jag missat detta. Hej ödet..=)


Kramis

Fortfarande snorig..

Känner mig inte helt 100 ännu men mycket bättre iaf. Det får nog bli kofta på när jag ska göra alla ärenden på stan, det verkar blåsa lite kallt. Hade tänkt gå upp vid 6.30 men sov till 7.30 och det var sköönt! =) Jag pluggar när jag kommer hem istället, hoppas att det går smärtfritt med alla ärenden bara, jag ska ha min instutions stämpel på ett csn papper, hmm..vart får man tag i det liksom? Får säkert springa runt hela skolan får och få tag i en lämplig person..men men. Ska hitta en present också till min mamma, vet inte riktigt vad jag ska köpa..men har mina funderingar..



Den här bodylotion och duschcremen köpte jag till mig själv i lördags, doftar så jäkla gott. SOMMAR..=) Köp den! LdB har fresten kommit ut med en massa nytt som doftar underbart, testa, testa! =) Shea oil heter den by the way..

Längtar..

Jag längtar bort ifrån stan och speciellt såna här dagar. Vill göra nåt, ville gjort nåt idag men det blev inte så..så jäkla trist. Vill ut på landet och hoppa i sjön, springa barfota och känna den underbara doften av renhet. Här luktar det mest avgaser och det är enbart klibbigt och trångt på vår balkong. Och jag vill att den här sommaren ska bli bra. Gud, känner att jag verkligen inte är på humör. Har så mycket negativa tankar i mitt huvud just nu som egentligen inte borde vara där..

Well, jag får sova på saken och fundilera mera imorgon. Har 75 ärenden på stan också, banken, skolan och så måste jag fixa en present. Sen hem och plugga och hoppas på att de ringer från mitt jobbb. Mitt andra jobb ringde idag och undrade om jag kunde jobba natt men det kan jag ju inte svara på ännu, innan jag vet tiderna på det andra jobbet, jag skulle återkomma om det. Fast det är ganska schyssta pengar eftersom det är sovande natt..nice and easy! =)

Jag ska fixa lite sen gå och lägga mig och kolla på 4:an filmen. KRAM

Soliga söndag!

Idag mår jag bättre men är fortfarande snuvig och lite hosta. Vart till gymmet och körde väldigt lätt men nja, dags formen var väl inte den bästa. Solen skiner och jag vill verkligen hitta på något, har legat inne en hel vecka nu..usch och blä! =(

Ska försöka dra iväg och göra nåt kul, nu är det ju verkligen sommar. Hoppas det blir en bra sådan också! =)

Ha en underbar dag i solen..Kramar

RSS 2.0