Polisen kl.06.00

Jag är trött och tendens till huvudvärk. Jag sitter här med min tentan, iofs snart klar men jag vill va klar nu!! Har inte sovit knappt någonting sedan 03.30. Jag vaknade till av fruktansvärda mardrömmar runt 03.30 och låg och skulle som bäst somna om när jag plötsligt hör ett ljud. Ett mummel och någon som försöker bända upp något, typ våran ytterdörr..jag ligger ett tag men väcker sedan min pojkvän och säger att någon försöker bryta sig in. Vi flyger upp båda två men då tystnar ljuden och det är mörkt ute i trappen. Min pojkvän intalar mig att det var mina mardrömmar som spelade mig ett spratt och det var det ju såklart..tänkte jag. Jag gick och kissade och gick la mig igen. Låg och snurrade några gånger igen men lyckades somna om. Det går 1 halvtimme. Nu hörs det IGEN! Jag flyger upp, samma mummel och någon som försöker få upp dörren. Och nu hör min pojkvän samma sak. Det är någon utanför dörren. Men det är becksvart och vi vågar såklart inte öppna upp dörren man vet ju inte vad personen ifråga kan ha för tillhygge..vi står ett tag och lyssnar och hör då en ganska så full person som ligger och mummlar för sig själv utanför vår dörr. Vi pratar och säger att det måste vara en av våra grannar ovanför som kommit hem men som däckat lite innan sin säng. Och nu snarkar han ljudligt. Ja, ja..vi bestämmer oss för att återigen gå och lägga oss och jag blir lite lugnare eftersom det är en fullehund. Klockan är runt 5 och minpojkvän ska upp om en timme. Vi somnar till en stund. Hans klocka ringer och det är ljust ute och jag tänker att jag kan ligga kvar en stund iaf..men då hör jag någon som tar i handtaget! Näe nu jävlar får det vara nog så vi ringer polisen. De svarar med att de redan har en bil på väg eftersom de fått in flera samtal om den här killen..då har han alltså stört flera?! Nu ser jag honom sitta utanför vår dörr och sova..efter ett tag kommer polisen och hämtar honom och de kör iväg. När jag öppnar dörren möts jag av en härlig stank, han har spytt ner hela vår ytterdörr och trappen. Kul kille..tack för den nattsömnen..

Nu ska jag plugga..=)


Underbara fredag! =)

Äntligen helg. Fast ja, jag har tentavecka så jag får kanske inte så mycket helg men lite godis och god mat kan man ju alltid unna sig. Och mys med min älskling. Hade tänkt plugga skit hårt på tentan nu, har redan pluggat sen kl.07.00 så en hel del har jag fått gjort redan! =) Bra där..=) Idag är det träningsfritt men jag har crosstrainat 30 minuter och gjort lite sit ups och det får räcka för idag. Hade även tänkt mig en liten spa dag här hemma. Ska skrubba kropp och ansikte. Lägga ansiktsmask, plocka ögonbrynen, fixa naglarna och ja..lite sånt där hemmalyx. Vaddå, det är ju fredag!! =) Ikväll ska jag pröva ett nytt recept, mexikansk kycklingpaj med vitlöksbaguetter, blir det bra kan jag dela med mig av receptet här...

Stor varm kram till er..solen skiner här..mysigt!! =)

Imorgon är en annan dag..


Jag är så rädd att förlora det jag har. Är rädd att imorgon står jag där, lurad..igen. Rädslan kan ibland hinna ikapp mig och bromsa upp mig och få mig att tänka, "hey, så där bra ska du inte må!" Men det är bara jag som kan styra mitt liv, inte någon annan och det är jag glad för. Jag lever mitt liv precis som jag vill och ingen kan ändra det.

För imorgon är en annan dag och det är bara jag som kan se till att den blir bra..
Tänk på det..

Kram på er..

Förvirrad..

Idag vaknade jag upp helt förvirrad, dels av hemska mardrömmar och dels för att jag inte kunde komma på vilken dag det var. Jag som annars har stenkoll på veckor, högtider..ja, you name it! Men idag trodde jag det var tisdag. Var stensäker på det..men det är ju onsdag. Redan!!?? Fick titta både en och två gånger i almenackan..men nu vet jag! =) Haha...så förvirrande det kan va..nu har jag crosstrainat 20 minuter så jag ska strax hoppa in i duschen. Vid 10 ska jag möta upp M för vi ska till skolan och lämna in en grej till uppsatsen. Sen ska jag shoppa lite grann..köpa smink b.la.

I eftermiddag/kväll är det tentaplugg som gäller...motivation bitte!! Är sååå trött på det nu..

Ha en bra dag! Kram

Back on track..

Till denna tråkiga vardag. Hade gärna stannat hemma hos mamma och blivit uppassad både med det ena och det andra. Få mammas mat är ju det bästa.

Tentaplugg och leta jobb idag. Yeah.

En stor varm kram till er..det är vad jag skulle behöva nu..

Glad Påsk!

Idag står träning, plugg, packning och jobb på schemat. En del som ska hinnas bli klart! =) Men det ska väl gå det också!

Imorgon åker jag till småland...

Glad Påsk på er alla! Kram



Dammsugningsterapi!

Det är faktiskt ganska rogivande att dammsuga. Men går i sina egna tankar och fundilerar på allt möjligt..och så blir det ju rent också! =)


Ja vi ser det snöar..

Det är inte sant!! Snön vräker ner här..shit! Vi är snart inne i april månad, då ska det inte vara snö.. Ge mig sol och värme. Nu!

Har börjat kolla på kartor och i böcker om Paris nu, gud va kul det ska bli!!! =)

Nu frukost och gym! Puss

Det där med övergångsställen..

Tanken slog mig nu när jag körde bil i mörker att jag sitter verkligen på helspänn när jag kör i stan. Och speciellt när det är mörkt. Alla dessa fotgängare och cyklister. Det är rent av livsfarligt att släppa blicken en endaste sekund. För i nästa sekund kan en person kliva rakt ut i gatan och tänka att "han ska stanna". Givetvis, det är lag på att släppa fram på övergångsstället men man kan inte ta det förgivet och framförallt inte när det mörkt. Även en bilist är mänsklig och vi har definitivt inga falkögon som kan se efter varje sväng, att där står det säkert någon som ska över. Vi ska ha det i tanken givetvis MEN gå inte bara rakt ut, använd sunt förnuft, för det är inte alltid man syns även fast det är lyse vid övergångsstället. Vi ska visa hänsyn i trafiken och det gäller alla, likaväl som bilist eller fotgängare.


Dior..

..I'm addicted to you..



[namnl�¶s.bmp]

Luktar förbannat gott..men ack så dyr den är! Drömma går ju..


Post!

Det här damp ner i min brevlåda idag, gissa om jag blev glad! =)




Kram på er!!

Beverly hills!






Så här är utseendet just nu i serien, box 2..och här gillar jag nog Beverly Hills som allra mest också..

Den absolut bästa serien genom tiderna..utan tvekan! Har kollat klart andra skivan på box 2 precis. Brenda och Dylan har precis blivit ihop igen, åhh..tycker de passar så bra ihop! Och Dylan är så jävla snygg!! =) Mmm..

Näe, nu ska jag borsta tänderna och hoppa i sängen!

KRAM

Nystart!

Ny vecka och nya tag. Idag har jag hunnit med en hel del. Har sökt jobb, ringt en massa samtal, läst och skickat mail, sökt kurser, sökte för övrigt Psykologi 1-30, Pedagogik 1-15 och Rättsvetenskap 1-30. Både här i stan och på Örebro universitet. Bara så man har någon sorts backup liksom men jobb är ju det som gäller först eller om man kombinerar, beror på lite hurdant jobb man får.  Ja och så håller jag på och pluggar, har skrivt klart mina artiklar så jag ska gå till skolan imorgon och lämna in dom eftersom jag inte tänker gå på onsdag. Skit tråkigt och jävligt onödigt dessutom. Bättre att skriva på tentan..eftermiddagen och kvällen ska ägnas åt just det, måste få så mycket som möjligt gjort innan helgen eftersom jag inte ska vara hemma då! =)

Skit trist väder, hade tänkt ta en promenad men har ingen större lust med det nu när snön vräker ner..konstigt väder, igår var det strålande sol och helt underbart medans det idag är skit väder. Nu ska det ju vara sol och fint. Har det inte snöat innan i vinter behöver det ju inte komma nu heller..!!

Nu vill man mysa under en filt, dricka varm oboy och kolla på film. Men näe, jag ska plugga! =)

Kram på er!

Härliga söndag! =)

Vilket underbart väder vi haft här idag! Strålande sol och 10+ grader. Vi hade sovmorgon, åt god frukost och åkte sedan och tränade. Efter det satte vi på två maskiner tvätt och tog en långpromenad på 1 timme. Såå underbart! =)

Här kommer ett litet middagstips som jag gjorde idag, blev underbart gott;

Lax i ugn 4 pers

4 laxbitar
1 purjolök
1 gul lök
1 röd paprika
creme frachie, franska örter
grädde

Gör så här;

Stek purjolök, lök och paprika i lite olja i en stekpanna först så att grönsakerna mjuknar något, häll sedan över det i en ugnssäker form. Krydda laxfileérna med salt och peppar och lägg dem på grönsaksblandningen. Häll över creme fraichen och grädden. In i ugnen cirka 30-40 minuter, klart! Servera kokt potatis och kokta grönsaker till. Väldigt smidigt och väldigt gott! Lycka till!

Ha en bra söndagseftermiddag och kväll! Kram

Myslördag!

Åhh..jag måste göra nånting åt den här tråkiga designen som jag har..skit trist men jag kan inget om sånt här. Måste verkligen fråga nån om hjälp! =)

Här hemma har vi det bara mysigt, äter lite godis och kollar på fotboll. Jag ligger och läser lite texter till skolan..

Här kommer två små skönhetstips från mig;

Apotekets dagkräm; Aco med olivolja som är intensivt återfuktande. Krämen är också rik på viktiga fettsyror och E - vitamin. Den är verkligen helt perfekt och använda som underlagskräm till makeup! =) Pris 95 kr för 50 ml.






Acos duschtvål, helt fantastisk doft av aprikos. Innehåller naturliga mjukgörande oljor av mandel och aprikos som gör huden mjuk och smidig efter duschen. Pris 19.50 kr för 50 ml.

Helg!

Yes! Äntligen helg. Idag har jag städat och bäddat rent i sängen, känns fräscht och ha det bytt. Dammsugade även resårbotten så nu är det fint. =)Har duschat och smörjt in mig och plockat ögonbrynen, att det lilla gör så mycket..man känner sig fräsch! =) Sitter och pluggar lite grann, ganska så tråkigt ärligt talat, har tappat lite glöd det senste faktiskt..men det gör inte så mycket. Skolan är ju snart klar, nu är det ju jobb som gäller! Hade tänkt söka lite kurser till hösten men man kunde tidigast söka den 17 mars, så får vänta tills måndag då!

Kebabgryta med ris står på listan idag. Ut och handla lite senare och sen blir det jag och godispåsen ikväll..vi är ett ganska bra team ibland..=)

Missade debattprogrammet igår vid 22.00 på svt, men det var en del kända bloggerskor med...jag kan inte i min värld fatta att dess unga tjejer tjänar så in i helvetes mycket pengar! Visst, hade jag den möjligheten, jag skulle inte tveka, missunnar dem liksom inte men för vad? Är deras liv och deras bloggar så intressanta så man rent av kan tjäna miljonbelopp på det? De marknadsför olika produkter och företag på sina bloggar och så får de betalt efter det. Sinnessjukt, det är vad det är, 16-17 åriga tjejer tjänar så mycket pengar för och berätta om sina liv. Intressant...

Tack för mig. Hoppas ni får en mysig kväll! Kram


Åhh..snart helg..!

Är så jäkla trött. Har precis kommit hem från träningen och sitter och pluggar lite. Har en massa att fixa imorgon, söka in till kurser, plugga en jäkla massa och städa! Men på kvällen ska jag bara ta det lungt, laga en god middag och njuta av godispåsen..usch..fan, skulle behöva komma iväg ett tag.

Mmm..näe, plugga lite till vad det..

Kram på er..

Full rulle!

Nej, jobbet blev inte mitt..men det kändes lite så igår. Deras ord var; du är liite för ung men du har ett bra cv. Så ja, är inte helt förstörd direkt! ;-) Har lite nya nummer som jag ringt på men det är upptaget hela jäkla tiden..!?! Så jag får fortsätta imorgon, ska snart sätta igång med middagen och sen åka och träna. Läsa igenom seminarie uppgiften tills imorgon, hoppas det är ett vettigt seminarium..hua mig annars!! Ikväll ska jag skriva på tentan, har en del och ändra också..vi ska nog göra en litteraturstudie efter att vi haft handledarträff idag, fick mycket tips och en massa inspiration. En jätte bra handledare men det är inte säkert att han kommer att handleda oss genom hela uppsatsen..men kanske..hoppas på det!

Fick godkänt på min hemtenta! Yes..så glad! Några i klassen fick komplettera men inte jag!! =)

M har fått sommarjobb, som plit!! Grattis till dig gumman..

Nepp, kycklingspett, couscous och tzatziki..(vet ej hur det stavas) men ändå, det ska bli jävligt gott!

Stor Kram

Plugg kväll..

Jag tror och hoppas att det gick bra på arbetsintervjun. De skulle ringa tillbaka i slutet av veckan, så får hålla tummarna att de tyckte jag var bra. Annars är det ju bara att leta vidare. Men hur som helst var de jätte trevliga.

Jaha, nu är det plugg kväll..jag har tänkt mig att göra klart artiklarna så jag bara kan skriva ut dem imorgon och fortsätta på tentan. Men det ska tilläggas att jag är sjukt omotiverad och sjukt trött..! Men jag måste göra det här klart..så det får vara hur jävla segt det vill. Klart ska det bli.

Ha en bra kväll!


Arbetsintervju..

Snart ska jag iväg! =) Hoppas det kommer att gå bra, är faktiskt lite nervös! Usch..men det ordnar sig väl! =) Ska faktiskt också bli spännande, intressant och se hur de jobbar och sådär..
Vart i skolan idag men jag var bara med på halva föreläsningen, tyckte det var så förbannat tråkigt..beroende och oberoende variabel..det där kan jag babbla i sömnen om du vill, fattar inte varför de ska ta upp detta nu, på C-nivå!?! Helt sjukt alltså..finns väl betydligt viktigare saker och ta upp inför den kommande uppsatsen? Och sen fattar jag inte vad han vill att vi ska skriva om artiklarna...blir galen på honom och då ska han vara kursansvarig för hela sociologin, bajs..
Till hösten ska jag även söka lite olika kurser, tänkte jag skulle vilja läsa statsvetenskap, psykologi och samtalsmetodik..OCH ha ett jobb!! My god!

Nu ska jag äta frukt och ladda inför jobbintervjun!

Puss på er! =)

Tomt..

Och all den sorg som rymms i ett ensamt hjärta.

Vi letar alltid efter svar..

//M

Tjena!

Jaha, då var det måndag igen då..trist..riktigt trist faktiskt. Regnet öser ner och det är bara en allmänt trist dag. Har som tur är en massa att göra så..hoppas att man kan slå ihjäl den här dagen också. Imorgon är ju veckan i rullning igen så då går det förhoppningsvis fort till helg igen! =) Är lite nervös inför intervjun imorgon, igår vart vi, jag och min pojkvän ute för och leta upp stället jag ska till..det var inte det lättaste men efter ett par snurr med bilen och 1 telefonsamtal rikare hittade vi det (hoppas jag)!! Det är ju inte direkt uppmärkt att det är ett behandlingshem direkt..men men..får vara ute i god tid så ska det nog lösa sig. Hoppas, hoppas att det verkar bra och att jag verkar vara bra för dom!!

Anyway, dusch och sen sätta igång med allt plugg..

Kram på er!

Tidig lördagmorgon..

Vaknade vid 5.30 av att min pojkvän gick till jobbet och jag kunde omöjligt somna om. Tittade lite på tv men hade ingen ro att ligga kvar så jag gick upp, åt frukost och tog en dusch. Håret vart så skitigt så det får bli duschx2 idag eftersom jag snart ska dra till gymmet..fan vad morgonpigg man ska vara då..kommer vara helt slut i eftermiddag/kväll..haha..nu skiner solen, tidigare så regnade, hade först tänkt ta en morgonpromenad men näe, hade ingen lust och bli blöt..

Nu ska jag plugga lite..ha det bäst! Kram

Myskväll..

Ikväll blir det mys med tända ljus och fruktsallad med Ben&Jerry. Och lite senare en bra kriminalare! =) Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem..

Ha en super mysig kväll allihop! Puss

Nya tider..

Jag saknar inte men jag skulle vilja att saker och ting kunde varit annorlunda. De människor jag aldrig ej kommer att möta igen. Inte nu, inte sedan. Ur ett annat perspektiv än innan. Jag önskar ni varit annorlunda. Jag önskade mig ett annat liv.

//XXX

Härlig dag!

Vilken bra dag det varit hitills! =) Har hämtat ut bilen och det var inga dyra pengar, har tränat och har fått äta frukost..en rejäl och god frukost! Och ringt på ett jobb så jag ska på en anställningsintervju nästa vecka! Fan va bra! Nu blev jag jätte glad. Hade tänkt hoppa in i duschen nu och sen ta en promenad i solsken vädret! =)

Puss och Kram

Nystädat!

Vet inte riktigt vart ifrån min plötsliga energi kom ifrån, det kunde definitivt inte varit från något jag ätit! =) Men nu är lägenheten skinande ren..har bytt gardiner och kuddfodral i tvrummet, dammsugit, torkat golv och dammat. Och sist men inte MINST...putsat fönstren!! Shit, de måste varit skitigast i hela Sverige..jag skämtar inte, om man bor nära en stor väg och det är vinter, ja då kan fönstren inte mer än se ut som skit..! Men nu är de rena! Och jag är nöjd, imorgon kan jag bara ta det lungt och njuta av maten igen..och ringa lite jobb och plugga..

Puss puss

Jag kände vårsolen mot min kind..

Åhh..så skönt det var med värme. Idag har jag mycket att gjädjas åt. Bilens kostnader blir inte så stora och jag kan redan hämta ut den imorgon eller idag om jag vill men jag hinner inte det. Nåväl..det känns riktigt nice, kan jag köra den iaf 1 år till sen är det dax att köpa sig en bättre bil. Utan tvekan. Det är också sista dagen på min reningskur. Så jävla skönt, så imorgon ska jag laga mig en god middag på kyckling. Mycket protein ska jag ha mig iaf. Tänkte koka broccoli och protein pasta till. Viktigt det där när man ska bygga muskler! =) På kvällen ska jag göra en fruktsallad, får nog mjukstarta eftersom jag i princip inte har tuggat på något, så väldigt lättsmält mat har jag ätit..

Vid 14 ska jag över till M och plugga. Måste gå igenom en del. Ikväll är det; Du är vad du äter..Missa inte!

Kram



Barnsånger!

Sitter och lyssnar på Astrid Lindgren låtar..låtar till alla hennes filmer..gud vad jag älskar det! Speciellt Mio min Mio. Underbart. Nostalgi.

Hej svejs..!

Nerförsbacke..

Nu är det onsdag och man kan börja räkna in helgen, igen. Känns bra..tror jag håller på att bli knäpp här. Ser kycklingsfilébitar flyga förbi..chokladkakor. Det är så här att jag kör en reningskur på 4 dagar och idag är det min 3 dag. Den värsta också tror jag..Jag äter soppor och frukt. Ja, det är väl vad jag har ätit de senaste dagarna. Och en massa vatten och örtte såklart..gosh..ge mig riktig maaaat!! Haha..det är knäckande..på fredag ser jag fram emot att få äta något, riktig mat typ..=) Jag har inte kört med Detox och allt vad det heter utan jag kör på själv..så får vi se..

Nåväl..artiklarna är så gott som klara, lite finjusteringar bara. Ska fortsätta skriva och läsa till på tentan nu idag..

Bye bye!



Varför?

Blev väldigt förvånad och faktiskt väldigt ledsen för ett telefonsamtal i förmiddags. Ett förvånande samtal som jag inte direkt väntat mig. Eller väntat var det väl kanske men inte att det skulle bli så här. Vad det är har ju ingen med att göra men ville bara säga att jag blev minst sagt överraskad och att jag aldrig kommer att krusa någon eller dansa efter någons pipa om du så vill. Punkt slut. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Då känner man inte mig kan jag säga.

Känner mig yr och svag i benen. Känns som att jag kanske kan svimma..inte så bra med tanke på att jag snart ska sätta mig i bilen och köra. Usch..håller på med den sista artikeln nu, tänkte bli klar med den ikväll..imorgon ska jag spåna mer på tentan.

En bok jag kan rekomendera att läsa är; Maskrosungen skriven av Sandra Gustafsson. Självbiografi. En lite tjej som växer upp med sin psykiskt sjuka mamma och när hennes mamma inte längre är fömögen att ta hand om henne får hon bo hos sin alkohliserade pappa. Jag kan rekomendera den starkt. Läs den!

Ha det! Kram



Vatten, vatten..bara vanligt vatten..

Har snart druckit 1 liter vatten, det känns bra. Eller ja, har sprunigt på toaletten en sisodär 75 gånger de senaste timmarna..men alla säger ju att det är så bra och dricka vatten. Och även jag har gått på det..ska försöka dricka det varje dag, har en kanna i kylen så det alltid är kallt och gott, det är viktigt! =)

Attans så tråkig den här skoluppgiften var..men jag är snart klar med en artikel..ska börja lite på den andra ikväll och läsa igenom den ordentligt.

Bye for now..=)



Mars månad!

Tiden rinner iväg och vi är redan i mars..gud! Snart är det ju tid för balkong tider..ta fram grillen och njuta! =) Det ska bli fint det..=) Igår vann jag hem ett par jätte fina jeans, ljusa med slitningar som passar perfekt ny till våren och sommaren. Hoppas jag tog rätt storlek. Helgen var mysig och skön..längtar som vanligt till nästa..redan! =) I veckan är det plugg som står på schemat, som vanligt. Har 2 engelska artiklar att läsa och skriva om, 1 a4 sida på varje. Såå tråkigt, det måste jag erkänna..haha..men det ska väl gå det också..och sen tentan hade jag tänkt ta tag i efter att det är klart..Nu blir det lite mat så jag orkar plugga!

Kram på er!

Kärlek..

Jag ville bara säga att jag ÄLSKAR min pojkvän över allt annat. Utan dig så går det inte.

Puss och Kram

Jag har inget kvar..

Idag har jag tänkt mycket..väldigt mycket. Skrivit och tänkt, skrivit och tänkt. Nu får det vara bra. för idag. Usch, det är J-O-B-B-I-G-T!!

/XXX

RSS 2.0