Sjuuk..!

Det är vad jag är. Ont i halsen, feber, huvudvärk och värk i hela kroppen. Är helt utslagen men orkade gå och sätta mig vid datorn ett tag nu. Kör Beverly Hills maraton..åhh, vad jag älskar den serien! =) Såg på cdon att femte säsongen kommit ut nu..ligger lite efter så det är dax att köpa tredje säsongen för mig snart, har en skiva kvar. Det suger och vara sjuk och speciellt nu när vädret är så himla fint, solen steker in och där ligger jag och orkar inte röra en fena..kul. Måste bli frisk så jag åtminstone kan njuta en dag av helgen ute..! Hade ju massor med planer, Kolmården, göra iordning balkongen och åka och köpa blommor, plugga en massa..men men! Får ta det sen när jag blir frisk! =) Fast jag hade önskat att det hade regnat, känns som att det är 800 grader här inne fast det är nog febern som gör det också..

Nähä, om man skulle gå och kolla de sista avsnitten! =)

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör..Kramis

Sjuk!

Idag har jag ont i halsen, snuvig och känner mig väldigt febrig och hängig. Har inte sovit nånting i natt knappt och jag är inte direkt fit for fight..kul att man just idag ska på arbetsintervju också...haha..men jag har typ bara 50 meter och gå så det är ganska lungt..=) Har duschat och gjort mig iordning så jag ska lägga mig i soffan och ta febern..

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag! Kram på er..

Plugga, plugga hela dagen!

Har fixat en massa nu på förmiddagen så nu ska jag ta tag i allt mitt plugg, måste nog bara ha något i magen först. Väntar på en massa telefonsamtal och imorgon ska jag på jobbintervju, precis här brevid så det skulle vara skönt och få något extra sådär nära. På torsdag ska jag ringa ett annat avgörande samtal! My Gaad!! Vad jag vill..=) Nåja, på torsdag ska jag och M träffas och gå igenom vår uppsats, känns som att jag måste få ner lite på papper också..läsa en massa nu några timmar sedan skriva..

Tror att det lutar åt Kålmården på fredag. Det skulle vara trevligt, en avkoppling, skönt och komma ifrån.

Nu blir det mat! Magen hungrar..Kramis på er..

Monday!

Idag har det varit kaos känns det som. Miljoner papper att hålla reda på, miljoner samtal att ringa. Och själv vet man inte ens vart man är i all den här röran. Önskar bara lite lugn och ro och ordning och reda på torpet. My godness.. Nu ska jag ta en dusch efter ett hårt träningspass. Det är jag värd..

Tack för att jag har världens absolut bästa mamma, många kramar till dig!


Ha en bra kväll! Kramis

Morsdag!

Grattis till världens bästa mamma! Idag är det din dag..=)

Ska du fira din mamma?



Hej!

Lördag idag och jag bestämde mig för att ha träningsfritt idag, orkar inte träna..huvudvärken är borta men jag måste ta del lite lungt så det blir en hemmadag. Håller på att fixa med lite papper inför mötet på måndag och sen ska jag sätta mig och gå igneom alla artiklar. Ska bädda rent i sängen och sedan gå ner till Hemköp för och handla lite frukt och nån tidning.. Solen skiner och jag diggar lite till Gimme more med Britney, lätt att den är dansvänlig!! =) Haha..dansa framför speglen i hig heels..=) Måste ju ladda, ska ut näst, nästa lördag såå snygga kläder är det som gäller! haha..=) och snygga moves...=)

Ha en bra dag! Kram

Huvudvärk..again..?!

Ja och idag känns det ännu värre. Har haft en del onti huvudet på det senaste, säkert för att jag varit väldigt stressad och ledsen men det är så jobbigt..usch. Fick dö ont idag på stan och kände mig helt matt i kroppen. Men man ska väl tacka gudarna för att man inte har migrän. Fy fan..det räcker med vanlig hederlig jävla huvudvärk. Köpte en svart klänning, tyckte den va jätte söt på Gina Tricot och ett par organge trosor..såå sommarfräscha! =) Sen svart färg till skrivaren och brännskivor.. snart ska vi åka och storhandla, hoppas det går bra med den här huvudvärken bara..!

Nu ska jag dricka lite vatten och vila mig lite..Ha det så gott! KRAM

Hej!

Torsdag idag och jag tycker veckorna bara rinner iväg! Shit..idag har det varit fullt upp, varit inne i stan och gjort en massa ärenden! Nu ska jag sätta mig och skriva ut lite artiklar och få det klart och börja läsa i min bok! Gahh..så mycket att göra. På måndag har jag ett super viktigt möte som jag ska på, ska bli intressant och hoppas på att det är givande och bra. Imorgon är det fika som står på schemat, betala räkningar, storhandla, löpa en runda på morgonen mm..

Nu ska jag sätta fart med skolarbeten och sedan laga mat! Fint väder här idag! =)

Kramis

Gladare!

Idag känner jag mig lite gladare än på väldigt länge. Känns som att det går åt rätt håll iaf. Sitter här med en miljon olika papper som ska skickas iväg och skrivas under..ahh.. Min bok, "Pillret" kom idag, blev faktiskt väldigt förvånad att den redan kom eftersom jag gjorde beställningen i måndags? Vad fan har hänt liksom, annars brukar det ju minst ta en vecka..men men, det är bara att tacka och bocka, desto fortare desto bättre! =) Snart ska jag laga middag, kycklingwok med bulgur. Mums! =)

Nu gäller det att peppa sig själv och tänka positiva tankar! Va GLAD!! =)

Puss och kram




Den här köpte jag till mig själv i Paris, i en Quicksilver butik...doftar ljuvligt. Enkelt, somrigt och fräscht..precis som jag vill ha det! =)

Stop and try again..

Har precis kommit hem från min morgonpromenad och en snabbis på Hemköp, postade morsdagkortet! =) Riktigt varmt ute idag och det räckte med att ha hoddie på sig, väldigt skönt må jag säga. Ska strax upp på vinden och lägga upp lite saker sen in i duschen och fortsätta plugga. Har en massa att plugga! Måste maila min handledare idag också angående intyg om studiemedel, han måste typ skriva under och "bevisa" att jag gör min uppsats, lika bra och bestämma en träff med honom så fort som möjligt, så man får sina pengar sen..

Näe, vinden var det! Ha det så bra..Kramis

Fuck you right back!

Jag tänker inte och jag orkar framförallt inte må så här..Nej, nu får det vara nog...

Min födelsedag idag, inte så jävla kul kanske men jag har varit och simmat, bubblat och bastat. Mitt paradis i vardagen, så jävla underbart! Det mår jag verkligen bra av och det känns skönt, simmade 30 längder, bra jobbat! =) När jag kom hem fixade jag lite och så köpte jag mig en tidning som jag tänkte gå och läsa nu..

Ha en mysig tisdag! många kramar

Monday!

Har gjort en del ärenden på banken och stadsbiblioteket idag. Finns en bok som jag skulle vilja ha, eller först kolla om den är något att ha..men det är 6 reservationer på den före mig, jag är alltså nummer 7 och jag skulle behöva den nu, helst. Får se hur jag gör, om den är värd att köpa eller inte.. Solen skiner idag men det regnar emellanåt och så är det ganska kallt för det blåser..

Mammsen åkte igår, saknar henne redan men hon skulle till Danmark idag och köpa massa godis till mig! Kul va?!

Varför ska det vara så jävla svårt? Varför????? Jag orkar inte mer..fan, funderar på att göra bloggen lösenordsskyddad enbart för att kunna skriva lite mer privat, eftersom jag anar vem som läser det här..

Men men..ha en bra dag allsesammans! Kramis

Maybe?

Maybe it's time to fly away?

Tiden får utvisa..


XXX

Pollykaka..

Nu är kakan klar och står och svalnar i köket. Hoppas den blir bra nu, den ser smarrig ut och smeten smakade gott! =) Haha..Gud så länge sedan man åt smet sådär, men det var det verkligen värt!

Nu ska jag plugga..igen..Ha en bra kväll!

Nu är det ju helg..

Trist väder och många mörka moln på min himmel idag. Orkar ingenting. Känns som att man fått en slägga i huvudet eller något sånt. Måste verkligen hitta några bra artiklar och börja skriva idag men det känns som att det är lättare sagt än gjort..men men. Ska baka min chokladkaka idag, hoppas den blir god! Mörk choklad med Polly´s i..mmm..det låter ju smarrigt iaf. Det ska bli min "födelsedagstårta", tycker det är så trist men vanlig tårta jämt så den här får det bli. Till det ska jag ha vaniljglass och jordgubbar..blir det bra kan jag dela med mig av receptet här kanske?! =) Mamma kommer ikväll och stannar tills på söndag och imorgon ska vi göra en favorit i repris, gå och simma, basta och bubbla! =) Ska bli såå härligt..

Näe, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och få nåt vettigt gjort..kram på er!

Ont i huvudet..

Somnade till innan på eftermiddagen och sov nästan 2 timmar..helt slut är jag och har fått jordens huvudvärk. Satans jobbigt och jag orkar inte plugga mer idag men har iaf hittat ett gäng bra artiklar som man kan använda sig av. Får forsätta mitt letande imorgon..=) Får verkligen inte bli sjuk nu, det skulle jag inte orka med. Imorgon är det planerat att springa på morgonen, om jag är pigg och kry förstås, städa och plocka iordning, mamma kommer på fredagkväll och då vill man ju ha det lite snyggt omkring sig!

So long for now..nu är det hockey, Sverige - Tjeckien! Heja Sverige men det kommer nog bli en jämn kamp, tufft.

Kramis

Guten Heute alle leute!

Jahopp, min sambo ligger hemma och är sjuk och jag känner att jag också börjar bli sjuk..usch, vill verkligen inte det! Men men, man får kurera sig så gott det går. Var över hos M och diskuterade lite om uppsatsen och hur vi ska lägga upp det osv. Känns bra, känns som att vi är på rätt köl nu. Vi vet vad vi vill ha ut av det..=)

Jag och A skulle fikat idag men det finns liksom ingen ork till det, är helt slut..så det får bli nästa vecka istället..när man känner sig lite piggare.

Nu ska jag försöka plugga lite till och sitta och leta en massa artiklar..!

Ha det så gott..Kramar

Examensjobb över sommaren..

Tjoflöjt, då var det bestämt, det blir examensjobb över sommaren. Men det är lika bra det, för att stressa sig igenom det hade liksom inte gått..vår handledare är väldigt duktig och tillmötesgående så det känns kanon bra. =) Han är realistisk men samtidigt positiv och stöttar oss verkligen, det här är ju något vi verkligen vill! =) Har en del samtal att ringa imorgon, b.la till csn om forsatt studiestöd under sommaren, undra hur mycket pengar det blir? Det kommer ju att bli heltidsarbete och kursen är ju på 10 poäng? Hmm..jaja, lite pengar blir det väl iaf! Annars är mitt liv en ända röra känns det som..tänker inte gå in på vad men det är som att åka karusell och må skit illa, ungefär så känns det just nu, inte så kul med andra ord..men men..det blir väl bättre inom sinom tid.

Ha en bra tisdagskväll!! Många kramar

Only God can judge me..

Önskar att jag vore på en annan plats än där jag är just nu. Behöver rensa skallen och alla tankar. Vet inte längre vad jag känner och eller vad jag tycker. Mycket har gått förlorat nu..

Det är så mycket, som jag inte vet nåt om..men jag tror jag vet vem jag är..

XXX

Je t'aime

Je t'aime Paris!! Åhhh..jag önskar mig tillbaka dit. NU!


                                                                                

Lite bättre..

Nu har jag crosstrainat 30 minuter och duschat. Tog en lång dusch och passade på att scrubba kroppen, göra hårinpackning, fila fossingarna, scrubba ansiktet och lägga ansiktsmask samt att jag gjorde en lite manikyr. Gjorde det enkelt, rengjorde naglarna och tog bort gammalt lack och la på skyddslack och filade dem. Busenkelt och så ser det fräsch ut också! =) Har lyssnat på bra och glad musik och verkligen försökt bli på bättre humör och det har hjälpt! Lite grann iaf..=) Måste ju peppa mig själv lite grann..=) Snart blir det lasange och träning. Sen lite mer packning och sen försöka komma i säng tidigt eftersom vi ska upp vid 2 tiden inatt.

Nu ska jag plugga vidare lite, har 1 kapitel kvar att gå igenom..pust och stånk..

image29


Fan, har kommer jag gå imorgon..nice!! =)

Bad day I think..

Nja, mår ungefär som ett utskitet äppelmos. Och då är det inte så bra. Det värsta med att när jag har en "bad day" är att jag oftast inte kan sätta fingret på vad det är..konstigt. Allt känns mer eller mindre piss och det finns knappast något som kan muntra upp mig. Trist men sant. Jag går och tänker en massa negativa tankar, får upp en massa gammal skit i huvudet som sedan är omöjlig att rensa bort. Varför ska det komma just nu undrar man ju?!? Vi åker ju för fan i natt, näe jag måste verkligen rycka upp mig. Har en massa att plugga också, inte alltför kul kanske.. Får se om crosstraining och en lång varm dusch kanske gör det lite bättre?! Hope so..

Hoppas ni vaknat upp till en bättre dag än vad jag gjort..! Kram på er..


Jahopp!

Då har man tränat klart för denna dag. En aningens segt på gymmet idag, kände mig lite yr och skakig så jag tog en halv bar och ett glas mjölk nu när jag kom hem..men det kan bli så sött med en bar, det känns som att de flesta innehåller typ 1000 kg socker. Inte bra..men men..one day to go sen drar vi! =)

Nu får man väl runda av med en dusch, insmörjning och hoppas på att det är nåt bra på teven ikväll eller så ska jag läsa lite..

Ha en skön och bra kväll! Kram

Tjena!

Hur är läget med er idag då? Jag vaknade up 7.30 och var helt yri skallen, tyckte jag sovit alldeles för länge så jag flög upp och började dammsuga, bädda, tömma sopor och hänga rena handdukar på krokarna. Sen gjorde jag gröt och tog på mig träningskläder och nu ska jag snart crosstraina lite. Usch..känner mig helt vimmelkantig, det har jag gjort flera dagar i sträck nu när jag vaknat, har drömt så konstigt och flummigt. Imorgon natt sticker vi...wie!! Så jäkla gött och komma iväg! =) Jag längtar..får ställa klockan på 02.10 tror jag. i får åka runt 02.30..och så ska jag köra, inte så kul kanske men det får det vara värt..fast man kommer vara död som en packad sill sen..men men!

Näe nu ska jag trampa på lite på crosstrainern! KRAM

Så nära..

Och jag hatar mig själv när jag låter dig komma så nära...

Så nära får ingen gå..

Avokado

Åt precis en avokado, konstigt namn!?! Nåväl och så efter det så använde jag dem som återfuktning till mina torra armbågar. Mycket effektivt och de blir mjuka och behagliga. Kan rekomenderas starkt! Med lite citronpeppar är det jätte mumsigt, väldigt bra mellanmål om man inte vill ha i sig så mycket kolhydrater...eftersom typ frukt innehåller ganska mycket kolhydrater eller med lite keso i, I'm a big fan of keso! =) Gott till det mesta och fullt med protein.

Känner mig sliten och trött trots att vi varit långlediga, konstigt..men det är klart det har ju varit fullt upp hela tiden med en massa olika saker..! Och jag är ju aldrig riktigt "ledig" eftersom man är student, då har man alltid något att göra oavsett om det är fredagskväll eller en onsdagskväll. Jaja, snart slut på studentlivet..tror jag!?! Eller hoppas jag iaf. Ett jobb är vad jag väntar på och få en riktig lön att leva på. Visst jag lever "gott" nu också, sparar mycket pengar till resor och sådär som vi gör men bara att få unna sig något spontant, det kan man ju liksom inte. Men snart blir det nya tider..

Kram på er..

Take me to the place I love..

Sitter och lyssnar på lite RedHot och tänker tillbaka på lite gamla tider, fast bra tider såklart! =) Hmm..idag ska jag packa det som går att packa och fixa lite här hemma. Och plugga givetvis, har varit hos M i tidig morgon och stämt av och det känns bra! =) Vi är ganska realistiska och hinner vi inte klart med uppsatsen innan sommaren så gör vi inte, då är det bara att skriva över sommaren..inte så mycket mer än så liksom!

Näe, packa och fixa va det!

Puss puss

5 dagar kvar..

Tills jag är i Paris. Idag har jag strykt och fixat med tvätten. Har tagit fram reseväskorna och börjat packa lite grann. Alltid lika kul, kan inte fatta dom som inte tycker det är kul att packa!? Kan inte förstå, det är ju liksom en förberedelse innan själva resan..så klart skit kul! =) Fast, det är dock svårt och veta vad man ska ha med sig. Bra skor är iaf ett måste och skavsårsplåster för min del..usch, fast de läker fint nu ändå. Har packat ner en kjol och ett par trekvartsbyxor för det stod på väderprognosen att det skulle bli +24 grader på fredag, shit isf!! Då vill man inte gå i ett par svettiga jeans direkt..!

Jag ska försöka plugga lite till nu och sen vila, är så sjukt trött. Det är alltid nåt man måste göra, fast det beror nog lite på hur man är också. Om man ser att det finns saker att göra eller inte..haha..jaja..

Ha en fortsatt trevlig söndag! Kram

Lovely..

Åhh, vad jag älskar att älska dig. Att bara finnas vid din sida är så underbart..och att veta att det kommer vara du och jag för alltid gör känslan så himla mycket bättre.

Älskling, du är det finaste jag vet..

Puss och kram

1:a maj..

Hoppas ni hade en trevlig valborg och en glad 1:a maj. Arbetarnas dag..
Idag har jag och min älskling varit och simmat, så underbart som vanligt. Och lagom med folk..=) Efter det åkte vi till Coop och handlade, köpte en massa gott nu till ledigheten. Har precis ätit en jätte god middag, bakad potatis, skagenröra, sallad och vitlöksbaguett och lite senare ska vi göra en god fruktsallad! =) Mums!

Nu ska jag plugga lite!

Puss puss

RSS 2.0