Fredag..

Har haft en underbar dag..=) Loove it.

Har shoppat,  myst, fikat, kramats, skrattat, gråtit..ja allt. Livet, precis som det är.

Kram och go natt på er..

Jag glömmer aldrig dig..

..Lova att du aldrig glömmer bort mig..

mid

I varje andetag finns du med mig. Alltid.



I love..

I love my job!! Verkligen, helt underbara brukare..ni är bäst!

Imorgon bär det av hemåt, till de småländska skogarna, sååå nice!

Ha de! Kramar

Onsdag..

Hej hej! Allt väl? Här är det helt ok..lite upp och ner kanske. Som en bergochdalbana..
Idag vart jag till frisören, alltiid så gött och gå till henne..love it! Köpte mig en fin kort, svart klänning..på Cubus för 149 riksdaler..men man kan också kortfatta att jag har alldeles för stora tuttar, fick gå upp i storlek för att de skulle få plats, men då sitter det ju inte snyggt på resten av kroppen..suck. Men till slut hittade jag en jag gillade..=) Och så köpte jag lila nagellack..väntar på mina jeans från tradera, hoppas de kommer innan helgen..=)

Har lite och fixa, packa och fixa med tvätt. Mindre kul.. Puss på er..=)

Hej hej!

Då vart mitt bankärende klart, gud va saker och tänka på. Ringa bilförsäkringen, min egen försäkring, ringa om bankdosan..en massa, massa telefonsamtal men..hoppas på att slippa gå dit nåt mer nu..! Snart ska jag åka till jobbet, hoppas det blir en bra dag, tror jag jobbar med sötaste Jenny..me like! =) Hoppas det blir lungt och skönt också, har varit lite bortskämd med det på det senaste..=)

Ha en bra dag då! PUSS

Står utanför..

När hela världen står utanför, vad komma du tycka om den jag är?

Måndag..

Hej på er.. allt bra? Här är det ok, nya kursen började idag, forskningsprocessen..inte såå kul direkt..försöker hitta en lämplig artikel men det är inte det enklaste direkt..

Ganska så fint väder här idag med lite sol, fast det blåser ju så det känns som att man ska blåsa iväg..iväg på träning om ett tag, måste plugga och renskriva och helst hitta den där artikeln..=)

Puss puss

It's alright..

Läget med er då? Här är det segt, har varit trött och lite sjuk hela helgen. Börjar känna mig lite bättre, behöver nog vila mig.. Har fixat med en del i helgen, biljetter hem över jul är bokade, planera se en HV match, men hej, det finns inga biljetter kvar till annandagen..oki?! Skumt, om man inte vill stå i klacken då..men det vill nog inte min mamma..haha..=) Det är så billigt och bra, 100 kr har man ju alltid betalat..=) Planerad utgång med Anna, ska bli kuuul!
Och till nästa helg, hem till mammsen..har bestämt att vi ska äta tacos! Haha..ovanligt..=) Ska göra fint hos pappa och sätta dit mitt ljus jag köpt. Sen åka runt, tända ljus och så.

Gumman, du har varit min ängel i 8 år nu..sjukt. du fattas.

Nu får ni ha en bra söndagskväll! Kramis


Hello..

Jag mår inte alls bra, ligger med min vetekudde och duntäcke i soffan, tror min kropp säger ifrån. Den orkar inte mer.. Fast det har varit en mysig dag, har varit och simmat, älskar det! =) Gick en runda på stan, köpte kursböcker för nästan 900, hade ju varit kul och spenderat på nåt annat..men what to do?!? Hittade också en fin klänning eller ja, snarare en tgiht svart tunika för 79 spänn på Gina, jätte fin till tights! =) Ätit go mat och myst med julmust (yes, min favorit går äntligen att köpa!) och godis. Ganska så skönt att inte vara ute på krogen eller nåt sånt, hade nog somnat ståendes isf..haha..=) Längtar till nästa helg, då ska jag hem!! Det ska bli underbart..=)

Puss på er..




Haha..ungefär så här känner jag mig..så söt..=)

Desperat försök..

Köpte en trisslott, helt impulsivt. Tror ni att jag vann? Jajemänsan, hela 25 kr. Tackar. In på sparkontot, direkt. =) =) Fan, jag vill också vinna 10 miljoner och bosätta mig på en söderhavsö.. Drömma går ju alltid..hehe..



Äntligen helg!

Hej mina små korvar..!

Hoppas allt är bra med er, här är det great. Är så jävla glad att den här skolveckan är över..my god! Är såå trött, kommer väl också att drabbas av magsår eller nåt..men nu är det över och hoppas på att det gick bra, godkända resultat tack.
Det var så kul och träffas idag Bella gumman, saknat dig!! =)






PUSS =) =)

The big day..

..The final countdown..

=)

Imorgon gäller det, hoppas det går bra. Nu ska jag gå och plugga sönder hjärnan lite till.

Puss på er..

Onsdag..

Här sitter jag och ska snart hoppa ner i sängen, har lite till att skriva ner och läsa in, orkar inte sitta upp längre, känner mig heeelt slut..=( Så jag får ta resten i sängen och slö titta på tvn..Wish me luck nu på torsdag och fredag!! Det lär jag behöva..har ju tentaågren.. hoppas, hoppas det går bra..

Hoppas ni haft en bra dag.

Good night sweethearts! PUSS






*Såna chanser kommer en gång bara, aldrig att de kommer två*

Hej hej..

Känner mig skit stressad..blää..har så jäkla mycket att göra!  Får väl sitta hela natten och plugga och sen upp tidigt imorgon för och gå till skolan. Men det är bra och plugga tillsammans nu, det sista liksom.

Vi hörs! Stor kram

Hej på er!

Har nyss pratat med mamma och fick ganska så tråkiga besked..så nu kan man bara vänta och hoppas..hoppas på det bästa, hoppas på ett mirakel känns det som.

Annars har kvällen gått ganska fort, vart och tränade och har pluggat som satan idag, har verkligen suttit och nötit, och läst högt för mig själv, låter ju som värsta idioten men men..=) det funkar ju..ger det mig ett godkännt på tenta så.. Skola och sista föreläsningen imorgon sen är det hårda bud torsdag/fredag!

Nu är det dax för sängen och det varma duntäcket..

Natti natti på er!




Hej och go morgon..

Vaknat upp till en ny vecka, med lite blandade känslor faktiskt. Tenta står på schemat, känns mindre kul om jag ska vara ärlig..och det innebär ju en massa plugg som ger mig fet ångest. Men det är ju bara att köra på..i helgen ska jag vila..=) Och unna mig nåt, det är jag fan värd..helgen efter det blir det hemåt! =) Såå skönt..

Nu en massa plugg..

Kramis

Om du bara vill..



Om du bara vill...
Jag kan vara din vän när mörkret faller,
Det bor en sorg i dina ögon som är svår att förstå,
Det bor en sorg i ditt hjärta
Om du bara vill..



Tröttis..

Är så sjukt trött, jag börjar på allvar tro att jag har en kronisk trötthet..eller så håller jag på att bli sjuk..;-) Vill bara krypa upp i soffan med en stor filt och värma mig, mysigt..=) Titta på film och tända ljus..

Men nja, annars sitter jag ju bra här med mina böcker...plugga, plugga, plugga..



Vilket litet charmtroll..

Puss och kram till er..

Go morgon..



Truly, madly, deeply..

*Damn, äntligen upptäckt facebook, inte en dag försent tror jag..massa roligt fok ju*


Lördag kväll..

Har precis kommit innanför dörren, skönt och vara hemma..=) Har haft en väldans lugn dag idag, lite för lungt kanske..har hunnit plugga en del iaf. Nu är det hårt tena plugg som gäller i veckan, my god! Smsade med sötaste Anna också, måste ta och skaka rumpa snart..=) Hihi..

Ha en fiin kväll! Puss

Hej hej!

Den som har backat in min lilla betta ska ha sig en snyting, tror ni inte att det gjorde ont? Tror ni inte att det skär i hennes lilla hjärta nu? Tror ni inte att hon blir mer deprimerad nu, för nu är det bilkyrkogården nästa för henne?! (snart åtminstone) Stackars, stackars henne...=( Grymt dålig stil och inte lämna en lapp, ingenting..värsta feta smällen på förarsidan! Shame on you! That's to bad..

Lyssnar på Jason Mraz och äter smågodis, har feber, hur ska detta gå imorgon? Usch, vill inte bli sjuk nu..det finns liksom inte tid för det..fast jag är glad ändå! ;-) haha..känner mig helknäpp..

Vad kallas en tomte som åker inlines??
"Hjultomte" Haahahahaa....=)

 min fina, härliga, goa humor visar sig =)

Stooor kram till er..

Fredag it is..

Hej mina gullungar! Sovit gott? Själv har jag sovit som en kung, drömt en massa fint..hihi..=) Känner mig på strålande humör idag, vet inte varför men är skit glad..!?! Fast det är ju bra för jag ska plugga som en tok idag, gosh!
Har en massa tråk och läsa, utvecklingspsykologi och personlighetspsykologi..men det får gå.

"I kissed a boy and like it..it felt so good and it felt so wrong.."

Ha underbar dag! Puss och kram

Samvetets ekvation..

..En gång är ingen gång, två är lika med noll...kom och lär dig samvetets ekvation..

Hej hej!

Idag har det pluggats som bara den, kändes som att vi gick igenom mycket, förhörde varandra på tentorna, renskrev en massa och diskuterade. Väldans bra! =) Är nu helt slut, har tränat, handlat mat och har pluggat lite till nu hemma..ska snart hoppa in i duschen, en lång, varm sådan får det bli.. Hade tänkt renskriva om tillämpningar också, göra det klart.. Imorgon hade jag först tänkt gå och simma men jag tar gymmet ändå, känner att jag inte har "tid" eller att jag kan slappna av, ska unna mig det till nästa helg, när allt är över..=) Skönt..

Hoppas ni haft en bra dag..

Kramar

Pluggar..

Nu är det hårda tag som gäller, har en hel del att plugga! Har gjort ett schema då jag ska varva mellan de olika delarna..så det känns väl ok. På fredag ska vi åka och kolla på en bil..får se, vi ska få den men är den bättre än den vi har nu så slår vi ju till, givetsvis..=) Så ska jag jobba några dagar också, men det är under kontroll..
Nu, back to work!!

När tårarna rullar ner för min kind. Och när jag är så rädd..

Söndag..

Hade skrivit ett inlägg men det försvann...åhhh...

Vad jag hade att säga i korta drag var att, MITT LIV SUGER HÅRT JUST NU, BIG TIME...

Tack mamma för att du finns. Vad skulle jag göra utan dig?

Over and out

Fredag..

Äntligen fredag och äntligen är redovisningen över! Det gick bra, vi fick fram allt vi ville förmedla så nu är det väl bara att hoppas på det bästa att vi får bra poäng! =) Idag ska jag inte plugga nåt mer..är helt slut och skit trött, mamma kommer om några timmar och jag ska ställa mig och laga mat. Ikväll blir det mys framför tvn..tror faktiskt att jag inte ska plugga nåt mer på hela helgen, möjligtvis på söndagkväll..om jag hinner..=) Nåväl, på måndag och två veckor framåt är det tentaveckor..yippie! Borde ju snart få svar på den andra tentan..

Ha en mysig helg nu alla!! Kram

Peppning..

Redovisning imorgon, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och köra. Det brukar ju oftast gå bra fast man inte tror det..känslan efteråt är grymt skön då man klarat nåt man egentligen inte trodde..då är man värd helg kan jag lova. =) Sitter och övar och läser..så det här går nog bra! =)

Imorgon kommer mamma, ska bli jätte kul. Tänkte laga kycklinggryta med ris till middag. Sen blir det mys framför tvn på kvällen..=)

Kram på er.. 

Torsdag..

Är sååå trött idag. Låg kvar en stund efter att klockan ringt och kollade lite på nyhetsmorgon, kändes faktiskt lite lyxigt...=) Gjorde frukost, så himla gott med kokt ägg och makrill! Har plockat iordning, dammsugit.. Nu har jag äntligen fått tummen ur och mailat Rolf, så får vi se vad han säger..men det blir säkert bra det där. har sökt 2 jobb också, ett här i stan och ett i Västerås. Hoppas, hoppas! Fixat med seminarie uppgiften så nu ska jag öva hela dagen..

Var ute på en rusk promenad innan så jag blev helt blött, dax för en dusch tror jag! =)

Ha en skön torsdag! Kram

Ojojoj..

Är helt slut i min arma skalle..usch, vilken dag! Gruppredovisning på fredag och jag känner mig inte alls taggad, mest nervös faktiskt..måste renskriva och öva en massa imorgon och sen att det inte är så bra "stäming" i gruppen gör ju inte saken bättre direkt..känner mig stressad, förvirrad och allmänt lost. Behöver nog morgondagen för att landa, fixa med lite saker och sådär..skulle behöva gå på massage. Mammsen kommer på fredag så det ska bli jätte kul, på lördag ska vi till Stockholm så det kommer att bli super mysigt..=) Ska greja med uppsaten lite imorgon, söka jobb, plocka och fixa hemma och framförallt PLUGGA! Både till seminariumet och tentan..

Well well...ska äta en apelsin och hoppa in i duschen..

Ta hand om er..Kramis

Vi två..

Grattis till oss älskling!
I 3 år har vi kämpat nu, i med och motgång..och mer ska det bli! Jag älskar dig så..


None

..Det är du och jag mot världen..


Söndag..

Nu är storstädningen klar för denna gång, känns skönt och nu doftar det citron i hela lägenheten..och lasange som vi hade till middag, det var mumsigt! =) Har skrivit ut lite papper inför skoldagen imorgon, ska gå igenom lite grejer och sådär också..annars blir det nog en lugn och slapp söndagskväll..ska läsa bloggar, skriva lite och kanske knåpa lite på mina smycken.. Fresten va kul att du hittade hit Emelie, kan inte du också börja blogga, så kan jag följa livet hemma lite grann??!! =)

Puss och kram till er..

Heej!

Lördags kväll och inget speciellt spännande händer..fast ganska så skönt det..=) Har ätit så mycket godis så jag har ont i magen..haha..men det är så det ska vara! Äter ju det bara en gång i veckan..så man får stå ut liksom. Sitter och slö surfar, har pluggat lite grann men är inte så sugen, är mest trött och hängig..usch, inga bra dagar på det senaste..av personliga skäl..men lite musik livar ju alltid upp, toklyssnar på Takida, Curly Sue och Jason Mraz..såklart..=) Imorgon hade jag tänkt storstäda, eller ja, åtminstone städa så det är rent och fräscht..för till nästa helg hinner jag inte sen är det jobb och tentaplugg..snart tenta igen ju, var ju nyss..=(

Snart Svensson, Svensson.. Puss på er gullungar..

Vem e du?

Emelie, vem är du? Som lämnat en kommentar men ingen mail eller nåt..vill ju veta vem du e..!! =)

Indeed..

Läget mer er då? Idag är det fredag och jag är trött som ett djur, ahh shit är inte heller på världens bästa humör. Usch idag känns det som att allting har gått fel..fast ändå inte liksom, inget som "hänt" men jag antar att man har sådana dagar ibland..Igår hade vi jätte skoj iaf (bortsett från den omänskliga bussresan på sammanlagt 8 timmar), vi åt gott och shoppade en massa i taxfreen..=) Så det var kul, men det var inte ett jätte stort utbud av prylar men jag vart nöjd. Hade tänkt jag skulle köpt mig ny ögonskugga och nytt rouge men det fanns inget jag tyckte var prisvärt direkt..så får köpa det hemma på stan ist.. Annars idag har jag haft ett bankärende, väldigt givande faktiskt och en trevlig tant som rådgivare..Ringde etfter min kursbok idag också, eftersom den borde dimpa ner hos mig nu (faen va struligt allt sånt bilvit, har INTE varit så innan?!) i min beställningsorder står det leveranstid 3-7 dagar och idag är det den 7:e dagen men han jag pratade med sa; "Ja det är ju så vi brukar skriva men sen är det ju upp  till vår leverantör att skicka det till oss" oki, såg senare att jag fått ett bekräftelse mail från dom, att paketet är skickat..ok??!! Men men..hoppas jag har den till måndag då..

Hoppas det blir en bra helg.. Kramis

RSS 2.0