Hej hej!

Nu hade jag tänkt mig plugga några timmar och sen åka till gymmet för lite konditionsträning, blir 2 pass där idag, körde ett nu på förmiddagen..=) Jag ligger i..ska om ett tag äta min lilla tonfisksallad jag gjort iordning, mums! Har fixat med älskligens presenter idag, slagit in dom och gjort fint..och på torsdag åker vi kryssningen, blir en endagskryssning men det är ju buffén och taxfreen vi vill åt! Haha..mat och få shoppa, det är fint det. Imorgon ska jag jobba, 11.30-22.00 så man lär vara lagom sliten på torsdagsmorgonen, vi ska boka taxi så den kommer vid 7.00 och hämar oss..fast mest synd är det om älskling, han är inte hemma förens 01.00! Shit..de ska jobba över en timme på alla kvällsveckor för att kunna ta ut den 23 december som en ledig dag. Jo tjena..man tackar. Ska svänga runt med dammsugaren lite innan jag pluggar..

Ni får ha det så bra! =) Kramis

Go kväll..

Nu ska jag snart hoppa i sängen, attans va kvällen gick fort..tränade nästan 2 timmar, hade en trevlig prick och samtala med under passet så det var bara kul! ;-) Har mest suttit vid datorn och lyssnat på musik och surfat runt bland bloggar..och pratat i telefon och pluggat lite grann.. Är vrål hungrig nu, konstigt men magen får allt vänta tills frukost, kan ju inte äta nu, klockan e ju snart 22!!

jobb, plugg, kryssning, bankärenden, träning..och lite mer därtill står på schemat denna vecka..

Hoppas ni har det gött!! Kramar..

Hey my friend don't you mind..

Söndag idag, har varit en bra dag, solen har strålat och det har varit ett underbart väder...så skönt..=) Vi vart i Strängnäs på Karlssons och så kollade vi runt i de affärer som finns runt omkring.. Hittade ett par sååå jäkla snygga träningsbyxor på Intersport, ett par Adidas, lite tights aktiga, precis sådana som jag letat efter..och så hittar jag dom, så jag slog givetvis till. Är jag verkligen värd, de kommer ju att användas minst 6 ggr/veckan..so why not?!? På Karlssons köpte jag tre böcker varav en var en kokbok, en orientalisk upplevelse..verkade vara en massa gott i den..=) Sen köpte jag tre ljusstakar, en ljuslykta till balkongen, fotoalbum + en massa andra prylar. Sen åkte vi direkt hem till svärfar på middag, jätte god kyckling och en smarrig sås (som jag måste ha recept på) och så fick jag med mig massa saker hem, bär, bröd och strömming..bra grejer..

Bye folks!

In memorial..

..Pappa..

*2/11 1948
+ 2/8 2006




Ditt ljus står tänt ikväll, som alla andra kvällar. Jag tänker på dig.


Tjenixen!

Har haft en super skön lördag, simmade 1 km på morgonen och sen bastade jag och hade det gött, jag bubblade dock inte eftersom de håller på att renovera simhallen..men det var såå otroligt gött ändå, sen gick jag en runda på stan, köpte två linnen på Gina, kollade runt lite innan parkeringen gick ut..köpte mig också en ny plastmapp till psykologin, de jag haft innan var så fula och nötta så nu blev det en ny, så den har jag fixat med i eftermiddag. Till middag hade vi tacopaj, åhh..så gott! =) Sen tog vi några godisbitar sen somnade jag fint i sängen och vaknade nyss, helt yrvaken..behövde nog det, blir tidig sänggång ikväll..får ladda batterierna. Imorgon är det Karlssons och middag hemma hos svärfar som gäller, blir nog gott, helstekt kyckling...mums..=) Sen ska jag nog plugga lite också, om jag hinner..

Idag går en dag från våra liv och kommer aldrig åter..ta vara på varandra..

Puss

Friday I'm in love..

Äntligen fredag, och det ska bli skönt med lite helg. Har jobbat idag så nu är jag trött, inget jobb imorgon så jag ska till simhallen och ha det gött! =) Simma 1 km hade jag tänkt sen ska jag slappa i bubbelpoolen och bastun..härligt det! =) Sen ska jag köpa mig nån bra tidning och godis till kvällen, koppla av lite grann, det känns som att det behövs..

Har grejat lite med min "nya" uppsats idag..satt upp arbetet "framför" mig, precis så som Rolf sa att man skulle göra så man får en överblick, skrivit en titel på arbetet, tänkt lite kring ämnet, vad jag vill ha med och hur jag vill gå tillväga..sen tar jag hjälp av min halvfärdiga uppsats..se hur vi gjorde då..=) Haha..känns såå länge sedan. Men tur gumman att vi kom överens om att skriva var för sig..=) Har mailat iväg till en studievägledare om hur jag ska göra rent praktiskt, söka till c-kursen eller börja skriva direkt..vilket jag iofs inte kan göra på "heltid" med tanke på psykologin..men får hoppas på ett vettigt svar därifrån. Snart sista datum ju, 15 oktober är ju sista ansökningsdatumet till program/kurser till våren.. Måste också höra mig för om en handledare..well, det ordnar sig det..

På söndag ska vi åka till Karlssons i Strängnäs och se vad de har för kul, fick reklamblad för inte så länge sedan och de hade en del roliga inredningsprylar, kan vara kul och kolla in..

Åhh..idag fick jag en jätte fin present av min älskling för att han tycker jag är så bra, fixar och har mig..Dolce&Gabbana, The one body lotion..som jag har önskat mig i evigheter..=) Och nu fick jag den, var meningen att jag skulle fått den på våran dag, som är snart men jag ska få välja grejer på kryssningen istället..Nice, undra vad man får mer?!? ;-)

Och så har jag/håller på och kollar lite fakta kring seminariumet som vi har i psykologin den 10 oktober. Lite lurigt perspektiv vi tog oss an egentligen men det ska väl gå..=) Får tänka på våra plus poäng till tentan sen..

Nu ska jag fixa lite till sen ska jag krypa ner i sängen..

Ha en go fredag kväll!



Det här har jag..underbart och lite lyxigt..=)

Hej hej!

Har varit en lång dag idag, har precis kommit hem då vi storhandlat. Shit vad mat vi handlade hem!! =) Har fixat med en massa hemma, men hann dock inte ringa skolan ang. min uppsats som jag skulle gjort men..jag får ta det imorgon effter jobbet eller efter helgen. Har fått lite nya jobbtider också, på mitt nya jobb, känns bra! =)

Nu ska jag ta nån kvällsmat och ringa mammsen! Ha det så gott folk!

Kramis

I need your love..

 Dina ögon, så vackra och så tindrande. Och när ditt leende skiner upp i ditt ansikte. Du får mig att smälta.

Sweet, it's just sweet...(L)

Plugga, plugga, plugga

Nu är det frukost och sen dax för hård plugg. =) Faktiskt ganska skönt och vara hemma och plugga, skönare miljö..för jag antar att det inte blir i skolan..har inte hört något.

Ha en bra dag! KRAM

Hej hallå!

Fan vad helgen ska gå fort, nu har mamma åkt och det känns såå himla tomt. Hade gärna låst in henne i gaderoben och kidnappat henne. Min fina mamma, tack för att du finns! Har ätit jätte god mat, umgåtts och haft det jätte mysigt. Nu har jag suttit ett tag och tentapluggat, jävligt trist just nu men det måste ju göras det också! Imorgon och på tisdag ska jag till skolan och plugga ett tag, utbytta lite information och tankar förhoppningsvis.

Hoppas ni haft en bra helg, imorgon är det en ny vecka.

Puss och kram

Hej på er!

Jag känner mig väldigt trött och seg..och tankspridd, är väldigt ofokuserade just nu.. Men träningen gick bra, fast jag fick kramp i låret och det har inte riktigt släppt än..shit, det gör ont! =( Har varit i skolan hela dagen idag, föreläsning på förmiddagen och sen plugg till tentan på eftermiddagen. Imorgon ska jag jobba, 8.30-18.00 sen kommer mamma på kvällen..ska bli såå kul. Längtar! =)

Nu ska jag försöka plugga lite grann sen ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa..

Puss och kram

All tid i världen..

Man tror att man har all tid i världen. Men det har man faktiskt inte, imorgon kan det vara försent.
Säg till dom du älskar hur mycket du faktiskt gör det. Ring det där samtalet till vännen och tala om hur mycket han eller hon betyder. Och det du vill ha sagt, säg det. Det kanske inte kommer en morgondag.

Sänder en tanke till de jag saknar..och en stor kram till dig papps! Jag lyssnade på Walk on life idag på mp3..de du!! =) det gör jag ibland och då tänker jag på dig..

Så går en dag ifrån våra liv och kommer aldrig åter..Kram på er..

Hej hej!

Har precis kommit hem från träningen, tänkte ta mig en promenad men jag orkar inte det..är helt slut i kroppen.. Igår jobbade jag på mitt nya jobb, det var riktigt bra och ett väldigt socialt jobb. Kul. Har plockat och städat lite idag, bäddat rent i sängen, lagat matlådor m.m...vi hade en hektisk förmiddag..=) Nu är det tentaplugg som gäller. Känner mig en aning förvirrad. Hjälp.

KRAMIS

God dag!

Här sitter jag och nu börjar tenta veckan..! Ahh..försöker lägga upp det smart, ska renskriva alla lösa anteckningar på datorn och börja sammanställa instuderingsfrågor, men shit det är 81 stycken + gamla tentafrågor..jaja, det måste göras..kanske inte skriver ner allt dock..utan mer "hänvisar" under fårgan till rätt kapitel och sida. Fick en underbar överraskning igår, mammsen kommer på fredag!!! Åhh..jag blev så väldans glad!! Min mammsing plutt, saknar henne sjuukt mycket just nu.. Vi skulle egentligen inte setts förens om 4 veckor..men det är så lång tid, så mamma får vara med och tentaplugga här. Och så blir det väl lite shopping, som alltid! =)

Nu ska jag äta, sen blir det en massa tända ljus och plugg. Får försöka göra det så mysigt som det bara går..

Stor Kram

Hallå!

Hjälp vad fort den här dagen har gått, helgen överhuvudtaget! Varför ska alltid helgerna gå så himla fort medans veckorna ibland kan vara långa som år..? Konstigt det där.. Idag har jag plockat iordning lite på balkongen, dammsög upp all skit som blåst in, torkade av och fixade med blommorna. Får väl se hur länge de klarar sig innan de blir frostskadade..har väl ingen större lust att plantera in dom heller, skulle väl vara murgrönan isf. Ska om ett tag åka iväg och handla lite inför hösten/vintern där ute, en liten balkong men himla kul och ha det fint för det! =)

Sitter för tillfället och pluggar, har lagt upp ett pluggschema inför imorgon och så gör jag så mycket som möjligt av det och så får jag beta av dag för dag. Blir nog bra. Tenta ågren har infunnit sig. Men det brukar ordna sig, det har det ju alltid gjort..klarade jag persen vid jul förra året så klarar jag väl det här, känns som en piss i missisippi i jämförelse..=) Haha..Statistik är inte riktigt min starka sida..

Ska ta en tallrik fil nu.. Ha en mysig söndagskväll! =)

Hello!

Sitter vid datorn och pluggar och äter mitt lördagsgodis, smarrigt! =) Har nu provat den nya Marabou Amigo, ganska god. Påminner om kexchoklad men ändå inte..typ..haha.. Jaja..=) Till middag gjorde jag egna kycklingburgare, nu är kycklingfärs "our thing" här hemma, så gott ju!

Jag längtar verkligen till när man skaffar hus, man är så jäkla begränsad i en lägenhet och främst då i en hyreslägenhet, man kan inget göra och måste be om lov för minsta lilla spik som ska in i väggen känns det som..det känns väldigt tråkigt faktiskt, det är så mycket man skulle vilja göra och så mycket man skulle vilja köpa nytt men det känns också på något sätt "tråkigt" för då passar det kanske inte in med färgerna som är eller så..hmm..jaja..

Just nu värker det i bröstet, saknar mamma något som otroligt. Känns så hemskt att det är så långt mellan oss. Att det fysiska avståndet ska avgöra hur mycket man kan ses..trist, det är vad det är..

Well, man ska inte gråta över spilld mjölk.

Bye, bye..

God morgon..

Sovit gott? Jag har sovit helt ok. Känner mig ganska utvilad, fast jag har legat vaken sedan 5.30, kollat lite på MTV, snurrat runt bland kanalerna sen gick jag upp och gjorde frukost och tog en lång morgonpromenad, super skönt. Ska strax dammsuga och göra lite situps och armhävningar. Jävla go i mig så här tidigt..haha...! =) Sen en dusch och plugg. Såå jäkla kallt, vart tvungen och ha vantar och halsduk på promenaden, helt sjukt..

Njut av att det är helg! Puss

Tjena..

Leeget med er då? Här är det segt, som fan. Haha..är helt slut. Har mensmonster, känner att det är nåt i kroppen som gror, hängig och näsan rinner..kanske en förkylning? I helgen blir det plugg, det är väl det som står på schemat mest..ska vila upp mig och ta det lungt, fixa lite hemma och sådär..

Sitter här och lyssnar på Jason Mraz..är nog lite småkär i hans röst, tycker det är helt underbart.

Ha en go fredagskväll på er..KRAM




Mycket vackert, gillar Details in the fabric..


Like sugar for my ears!

Åhhh..så bra Jason Mraz´s album är, We sing We dance We steal things..mums!! ;-)

PUSS

Hej på er!

Idag är jag mer död än levande. Är jätte trött. Har jobbat, tränat och fixat med en massa. Men sånt är livet. Imorgon är det heldag i skolan, 9-16. Men det ska bli intressant och kul. Första halvan av dagen består av en föreläsning och andra halvan av ett seminarium. I helgen blir det en massa plugg, instuderingsfrågor och läsa en massa. Men det ska väl gå det också..=)
Fick Panduro katalogen hem idag och de hade en stor rea, 70% på en massa saker, b.la mycket smycken, stenar etc, ska kanske passa på att köpa?

Nepp, nu blir det en dusch!!

Stor kram till er..

Att känna..

...Tycker om när du ler en stund mot mig..

Jag blir alldeles yr och känner mig helt varm inombords.

Hola!

Har precis kommit hem från träningen, känner mig lite piggare nu innan dåjag kände mig febrig och hängig, hoppas att det är nåt  övergående, har inte tid att vara sjuk nu!! Magen kurrar så jag ska ta lite fil med torkad frukt. Imorgon är det jobb..

Ta hand om varandra..Kramar

Hej på er!

Åhh, jag är så satans trött men är ändå ganska glad. Eller riktigt glad faktiskt, jobbintervjun gick bra så jag ska mina introdagar nästa vecka, ska verkligen bli intressant. De jobbade väldigt inspirerande och var sjukt trevliga och de jobbade i en lugn och avspänd miljö, hoppas att jag kommer att trivas..=) Hoppas också på att det blir mycket jobbtimmar som kan utvecklas till något mer framöver. Är nog trots allt ganska nöjd med hösten, känns bra och kunna tjäna lite pengar..=) Jag sitter hemma och pluggar idag, sen är det skola ganska mycket i veckan..

Har gjort det så mysigt i datarummet, köpte en massa goda doftljus igår, så dom har jag tänt nu, blir så skönt och avslappnat när man ska plugga.

Ha en bra dag alla, ska snart laga middag, ska prova nåt nytt recept med kycklingfärs och göra en gryta av det...blir nog mumsigt.

Många kramar till er..



None

Hallå!

Nu är vi hemkommna från Ikea och Erikslund. Har varit en bra dag, hittade massa bra grejer på Ikea, en jätte fin golvlampa för 99 kr, vi ökade på vårt sortiment med matporslinet, blir skit snyggt med avlånga tallrikar till! =) Mattor till datorrummet, ramar och lite annat smått och gott. Jag hittade mig ett par fina jeans på Tati också, för 99 kr. Så vi har verkligen fyndat idag. =) Till middag tog jag bakad potatis med räkröra, åhh..älskar bakad potatis och den var bra tillagad också, smakade inte uppvärmt eller så som viss potatis kan göra. Älsklingen tog oxfile med kokt potatis.
 
Har tagit mig lite fil nu och ska försöka plugga lite, 1 timme eller så, sen ska jag kolla på kalla fakta 19.20 om Arboga morden. Imorgon ska jag på arbetsinjervi, hoppas det går bra nu!! Sen är det plugg i skolan någon timme. 

Kram på er..=)
 

Go kväll!

Är super trött så jag ska krypa ner i sängen nu, min sötis ligger redan och sover så jag tänkte göra honom sällskap. Idag har jag fått mycket gjort gällande skolan, har pluggat massor! =)

Hoppas ni haft en bra dag...och att ni får en fortsatt trevlig kväll!

En bra problemlösning är kramar, så kramas mera!!! =)

Puss puss

Hej hej!

Idag känner jag mig helt slut, stressade iväg till skolan för och lämna en bok till Bella, som hon ska kopiera under helgen, Lycka till! ;-) Sen var vi och simmade och bubblade, jag simmade 30 längder men älsklingen orkade bara hälften, han var såå trött och satt mest och gäspade när han tittade på. Svärfar kom hit på middag idag, jag gjorde stekt rödspätta, kokt potatis, remouladsås och sallad till, smarrigt värre var det! =) Efter det blev vi helt slut, vet inte riktigt vad det är med mig men jag är så trött, ska försöka sova ut i helgen och vila mig..men jag måste försöka hitta lite krafter till och plugga imorgon och Ikea på söndag! Men det finns det nog!?! =)

Nu ska jag sortera tvätt, tjohej!

Puss Puss

None

Saknar dig gummsan!

Allå Allå!

Idag har det varit föreläsning hela dagen, men vilken föreläsning, så himla intressant!! Öronen var spetsade åt föreläsarens håll mest hela tiden. Är verkligen glad över att jag valt att gå denna kursen, väldigt lärorikt. =)
När jag kom hem fixade jag lite, handlade och så har jag fixat med en massa skolpapper..
Idag på lunchen fyndade jag ett par jätte snygga vinterstövlar, 1000 kr var ordinarie pris men det var 70% rea så jag fick dem för 300 kr på Bianco, lätt de bästa i stan. Och när jag kom hem väntade min almancka! Jätte söt och fin!! =) Har planerat upp en massa där i nu! =)

 Åhh..så fin! Man designar dom själv på personligalmanacka.se


 Mina fina stövlar! Är väldigt nöjd med köpet..=)

Nu ska jag fortsätta fixa lite sen ska jag krya till kojs och läsa nya Amelia Höst..verkade bra..

Stor kram till er..

Hej på er!

Har Idol i bakgrunden, orkar inte titta..eller jag måste plugga och läsa klart ett kapitel sen ska jag lägga mig i sängen och kolla i Ikea katalogen och Slöjd-detaljer katalogen, fick den idag, ska bli kul! =)

Idag har jag rensta bland papper och plockat iordning, skulle behöva en byrå och en smalare bokhylla i datarummet/arbetsrummet för vi har en stor Expedit som finns på Ikea, skit bra men skulle behöva utrymme till att "gömma" undan saker också. Kunna få mer plats i övriga gaderober..men ja, det är ju en kostnadsfråga också, får se vad Ikea har för priser och så..

Nu ska jag plugga lite till sen blir det sängen, imorgon heldag i skolan!

Puss på er..=)

Tjenare!

Har haft myys med min älskling idag innan han åkte till jobbet..skönt! =) Ikväll är det en massa, massa plugg som gäller, läsa, anteckna och gå igenom gamla tentor..

Malins jobb ringde idag så på måndag ska jag på anställningsintervju..åhhh..hoppas, hoppas! Visserligen som extra men det är ju verkligen nånting jag vill arbeta med..så få in foten någonstans är inte helt fel.. På söndag ska vi till Ikea och Erikslund i Västerås, ska bli kul, hoppas man hittar lite fint, ska planera och skriva inköpslista. KUL! =)

Näe, dax för lite mat kanske..magen kurrar! Sen är det löpbandet som gäller! ;-)

Ha en toppen fin dag!! Glöm inte bort att ta hand om varandra! Kram




Lite kass kvalite men, it's me! =)

Hej hej!

Idag har jag varit på jobbet och tjänat lite pengar! =) Ska om ett tag iväg och träna, kör kondition och styrka på ben idag. och mage..Kvällen består av att plugga och fixa med lite grejer..

Blää..känner mig extremt trött och seg. Och har ett sjuhelvetes shoppingsug, hur lindrar man detta måntro?? =)



Här är jag i Kroatien, faktiskt denna kväll som jag blev magsjuk..=(

Ny start..

Har varit på föreläsning idag och det gick bra..efter det vart det en runda på stan, köpte mig en jätte fin väska för endast 75 kr på Åhlens, är super nöjd. Har ätit middag så jag ska sticka och träna nu. När jag kommer hem så blir det att plugga!

Ha en fin kväll allihopa! Kram




RSS 2.0