En stund på stan..

Tack för en härlig stund på stan Ramya, det var trevligt. =) Jag som hade hoppats på lite höstkläder så man åtminstone kunde spanat lite, hittade ingenting! Det kanske är liite tidigt ännu, och det tackade väl min plåbok för. =) Hittade dock en söt lite topp på H&M, mascara samt en body lotion.

Känner mig ur gängorna, så jag ska bara slappa och vila ikväll..är helt slut. Mysa i soffan med tända ljus står på schemat.

Ha en härlig måndagkväll. Kramar




Denna köpte jag mig, har haft parfymen innan..luktar såå gott. =)

Lördag..

Idag har jag varit iväg på dans, Girlicious..=) Lite Carmen Electra, lite Moulin Rouge.. Himla härligt att få dansa. Man blir så glad! Tog en härlig promenad till och från dansen, helt underbart väder men det märks att hösten är på intåg, lite annan, högre luft. Och blåsigt.

Nu har vi klämt i oss varsin planka, så jäkla gott och det blir mycket godare att göra själv också. Med en massa bea sås!! =)

Hoppas ni får en toppen kväll! Kramar


           
                                                  

Hej!

Idag har jag bara tagit det lungt på morgonen, ingen träning idag. Har legat i sängen och tittat på Bevvan avsnitt =) Jobb ikväll..sen är jag ledig både lördag och söndag, helt otroligt! Och jävligt skönt må jag säga..=)

Hoppas ni får en fin fin dag alla! Kramis 

Jag längtar..





Jag längtar hem ibland, eller ja..ganska så ofta faktiskt. =)

Träning..

Nu blir det träna av, känner mig dock lite mör efter kvällspasset igår men det ska nog gå bra. Rygg, arm, mage samt kondition står på schemat. I love it. =)



Snyyggt!





Den här skulle jag vilja ha, 499 kr på H&M..fuskpäls så klart..=)

Bild lånad av H&M

Hur det än är..

Snart är hösten på intåg, det känns så hemskt på något vis men samtidigt är hösten den bästa årstiden för mig. Älskar den höga och klara luften, alla färger, det känns som livet alltid får en nystart på nåt vis och jag börjar planera och sätta upp mål. Och så alla underbara höstkläder, oh my! Det finns ju så mycket fina stövlar, mysiga koftor och härliga stora halsdukar. Man kan tända en massa ljus och vira in sig i en filt och läsa en bok. Mysa framför en bra film och ha en massa mysiga hemmakvällar =) Och att få krypa upp i en mysig famn..det är inte helt fel det =) Och våran resa närmar sig, ska bli helt underbart, jag längtar helt sjukt mycke!
MEN ändå, vart tog sommaren vägen? Jag hann aldrig njuta, jag hann aldrig grilla och sitta ute på altanen, jag hann aldrig sola och bada, jag hann aldrig ta ett glas vin..Jag gjorde i princip ingenting. Och det känns helt hemskt, jo visst, en sak gjorde jag..jobbade. Under de 10 dagarna jag var ledig så regnade det varenda dag. Dagen började bra med solsken men slutade i dunder åska och ösregn. Jo jag hann visst med Liseberg och måla huset.. Jag har slitit med uppsatsen (håller på nu med att fixa till det som jag blev hänvisad av min handledare att göra) heeela sommaren + att jag jobbat heltid. Och att jag dessutom haft det mycket runt omkring mig i övrigt. Så jag ska verkligen njuta av den här semestern vi ska göra..och av den här hösten som är på ingång =)

Bara ha det bra..för det är jag värd..



Black and white..




Så sött, med hjälp av Picnik så kan man fixa och trixa med sina bilder, helt gratis. Ganska så kul, gjorde detta kortet på mig svart/vitt.

Promenad

Tog en snabb och rask promenad. Helt underbart då solen faktiskt skiner idag. Man får passa på. Det kan regna i 2 år framöver. You never know..

Har du tagit en promenad idag?

Gran Canaria!

Nu är resan bokad, som vi från början inte alls trodde skulle bli av. Så det känns helt otroligt bra. =) Vi har hittat ett jätte fint hotell, ett sunwing resort and spa hotel =) Very nice, där har man möjlighet till olika träningsformer så som gym och olika pass. Man kan lira tennis bla. Och så finns det en spa avdelning, så där ska jag unna mig något härligt.. såg att det fanns choklad massage, det verkar spännande så det ska jag nog prova på. Vi har 8 stycken olika pooler, kan inte bli så mycket bättre. Och en super fin lägenhet =)
Vi drar den 30 september..alltså inte så länge kvar, ahhh..jag längtar verkligen! =)

Hoppas ni har det gott!

Puss och kram

Karusell..

Förvirrande tankar som åker runt. Ibland släpper jag efter men sen, så är det bara där. Och jag kan inte, hur gärna jag än vill stå emot, så kan jag inte.

Så nära får ingen gå..

I din trygghet..




Jag saknar dig...

Hej!

Blir ett kort inlägg, men jag lever iaf! Ahh..har så sjukt mycket just nu, eller ja, som alltid. Uppsatsen är inlämnad till min handledare och jag väntar på svar ifrån honom. Håll tummarna för mig nu. =)

Stor kram till er alla..

RSS 2.0