Update..

Hej på er godingar!

Jag lever som sig bör. Kom hem i fredags från mamma och har nu i helgen mest pluggat faktiskt..sitter med diskussionen nu. =) Ska om en vecka skicka in mitt första utkast till min handledare, hoppas han blir nöjd och att jag inte ska ändra allt för mycket. =) Imorgon börjar jag jobba, 07.00. Inte sådär jätte lockande men det känns ändå ok..tror jag, tycker jag nog inte imorgon när klockan ringer dock..=)

Vädret är ju verkligen trist..nere hos mamma regnade det varje dag, så allt vi skulle fixa med drog ju ut så mycket på tiden, trist nog..skrapning av färg, målning, hamra och spika, det vill man liksom inte göra när det ösregnar.. Men jag hann med Liseberg, mormor/farmor, en del shopping och små utflykter, får vara nöjd med det lilla liksom.

Annars är det väl ganska ok med mig, har vilat upp mig lite grann..så att jag åtminstone ska orka klart uppsatsen hoppas jag..usch, man vågar ju inte åka iväg någonstans heller med tanke på svininfluensan, med min vanliga otur lär väl jag få den och bli jätte sjuk säkert..annars hade vi tänkt boka in en solresa men vi bokar den när allt blåst av istället..får hita på något spännande här hemma. =)

Nu ska jag återgå till mina böcker och mitt skrivande..by the way har jag köpt en spikmatta, provade den igår, helt otroligt skönt! Ska testa ikväll igen..=)

Puss och kram alla

Semester..

Ville bara säga att nu tar jag semester..! Och det ska bli jävligt skönt.

Hoppas ni har det bra. =)

Pussar och kramar



Torsdag..

Vilket regnande det är..bokstavligen så öser det ner och det har det gjort konstant hela dagen..=/  Usch och fy för detta trista väder...MEN man behöver inte ha dåligt samvete för att man är inne och jobba är ju inga problem =) Jag har en dag kvar och jobba sen har jag välbehövlig vila...helt ärligt så är jag slut. Slut som människa och artist.. Går verkligen på sparlågor just nu, kämpar på med uppsatsen..det går framåt..=)

Ska läsa lite i min Topphälsa nu, underbar tidning by the way..=)

Ta hand om er..livet är mer värt än och stressa bort det

Kramar


God eftermiddag..=)

Lördag eftermiddag, vädret är lite si och så. Hade värsta åskovädret inatt, det mullrade på rätt bra. Sitter och pluggar (som vanligt) vill verkligen bara bli klar med skiten..ahhh..det känns så segt. Men men bara att bita ihop. Imorgon bär det av mot en loppis i Katrineholm och sen vidare på Lager 157 i Hälleforsnärs. Ska bli jätte kul. Hoppas på att fynda fina saker på loppisen, för den verkade vara ganska så stor..=)

Hoppas ni får en bra och mysig helg. Många kramar

RSS 2.0