Trött, tröttare, tröttast..

Ska snart borsta tanden, är så satans trött ikväll..kan knappt hålla ögonen öppna. Och jag kan knappt tro det jag ser när jag tittar ut, snön har verkligen vräkt ner nu i eftermiddag/kväll. Så jäkla hopplöst, ska det aldrig bli vår?! Längtar ju massor, fast i helgen tar vi ju fram klockan en timme, det är alltid något, ljusare om kvällarna iaf..

Upp tidigt imorgon, far till Stockholm, ska bli suuuper kul..=)

Idag har varit en dag då jag tänkt en del. Har verkligen försökt stänga av, för jag kan vara en människa som ska analysera sönder mina tankar, känslor och funderingar. Har ju lärt mig att "koppla" bort ibland, men..det är svårt..Och jag trycker verkligen ner mig själv i de här tankarna många gånger.. Det är så mycket jag skulle vlija ändra...

För nånstans, nånstans där inne finns den där flickan som går sönder av gråt, som går sönder av all hjärtesorg, som bara faller isär...om och om igen. Ingen kan nånsin fylla det tomrummet, det har jag försökt lärt mig att leva med eller det är något jag måste lära mig att leva med. Att kunna läcka och gå vidare.

-Jag vet att du ser bilder i ditt huvud som gör ont- Thåström

Torsdag..

Fatta vilken service jag fick på Adlibris. Ringde kundservice ang en bok till min uppsats. På nätet stod att det var tillfälligt slut så jag ringde för och kolla när den skulle komma på lager igen. Tjejen som jag pratade med var väldigt hjälpsam och sökte runt, dessvärre hittade hon ingenting men tog mitt nummer och skulle ringa upp för och kolla närmare på boken. De ringde upp en halvtimme senare och boken fanns! Det hade blivit något fel på hemsidan och de hade gjort värsta resarchen för min skull! Man bugar och bockar, dessutom kostade boken bara 199 kr+ frakt. =) Sånt blir man glad av, inte alla som är så hjälpsamma.

Ska snart iväg till jobbet, jobbar kväll idag, det var länge sen och det var riktigt skönt och få ha förmiddagen hemma..träna och fixa lite..=) Mycket nice. Och snart är det helg och jag är ledig. Det finns pengar på kontot och vi ska till Stockholm..det kan inte bli så mycket bättre än så. =)

Ha en skön torsdag eftermiddag/kväll.

Kramar

Hej hej!

Nu har jag varit på min handledarträff och det gick helt ok. Jag visste vad han skulle anmärka på och jag visste vad han skulle tycka va ok. Jag fick en massa stöd och hjälp..han är verkligen en klippa, känns skönt att ha haft honom som föreläsare innan, då man vet lite hur han är..=)Så nu är det bara att fortsätta kämpa på. Det enda negativa som både jag och han såg var ju mina timmar..har ju bara 8 timmar kvar..och det är inte så mycket det inte..men får försöka ordna det på något vis..

Och appropå Västerås, dit vill jag åka och shoppa..verkade ju jätte mysigt, har nog bara varit där en eller två gånger innan. De hade b.la Panduro, min favorit affär..är någon sugen så får ni hojta till! =) Skulle varit roligt, dessutom åker ju vi mdh:are gratis mellan Västerås-Eskilstuna..=)

Nu ska jag studa vidare lite grann..Puss och kram

Tjenixen!

Läget med er då? Här är det helt ok. Min 7:e dag på jobb men imorgon är jag ledig, ska bli ganska så skönt faktiskt. Men upp tidigt ska jag, ska iväg till Västerås för att träffa min handledare för första gången..gahh..är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig..=/ Har skickat in mitt utkast, så får vi se vad han tycker om det..hoppas att han tycker det är ok åtminstone..förväntar mig inga applåder och stående ovationer direkt..men att det är ok.. Har ju en massa funderingar kring hur jag ska lägga upp allting, och vad jag ska ha för metod och hur jag ska göra min undersökning, tänkte skriva upp lite grejer jag behöver få koll på tills imorgon..

Ja..tiden rinner verkligen iväg, jobbar mycket och så har jag min uppsats och träning. Det finns liksom inte så mycket tid över till annat. Men till nästa lördag så ska vi åka till Stockholm, jag och min älskling. Åka till Ikea, Jysk, Rusta..ja strosa runt lite bland affärer, tänkte äta nåt gott och kanske gå och bowla? Skulle vara himla mysigt, en dag då det bara är vi två..=) Helgen där efter ska vi fira vår halvårs dag, 3½ år tillsammans, det blir nog en bio och god mat. Sen tänkte vi spara mer pengar till vår resa som vi tänkte göra i höst (New York tar vi till nästa år, vi röstade för att vi behövde en bad och sol semester i höst) Låter himla bra tycker vi..=) Sen är det påsk och då ska vi ner till min mamma, och förmodligen åka till Ullared, det ska bli kul..det är år och dar sedan jag var där..=) Hoppas det finns mycket fint, är såå sugen på inredning. Ska bli skönt och få komma hem en sväng..köra med nya bilen ner..nice! =)

Övriga planer är att åka till Kolmården runt min födelsedag, ska erkänna att jag aldrig varit där..pinsamt och jag som älskar djur! Men det ska bli kul..

Det är väl det som händer i mitt liv just nu...jobb, jobb, jobb och plugg! Har en fika, en bio och en del att boka in med vänner också...=) Det kommer..=)

Ha en jätte härlig söndag nu! Och gå ut och njut av det fina vädret..hoppas på att solen tittar fram här idag..

Många kramar till er..

Varje ögonblick..

..Varje nytt ögonblick är ett nytt tillfälle att förverkliga din dröm..

God lördag på er..

Sovmorgon, friskis pass och goood tacos! =) Kan inte bli bättre..ett gott humör och man har hela helgen framför sig. Härligt, härligt..

Målar tånaglarna rosa och längtar efter lite sol och värme. Vart är våren???

Hoppas att ni får en härlig helg. Puss och kram på er..

I'll remember you.

I look at your lips
I know how soft they can be
Did they know what they wanted
the times they kissed me?

And your hands
that I've held in mine
Now they're reposing
on the pillow
Will they ever
miss me sometimes?
I'll remember you
You will be there in my heart
I'll remember you.

Ny biil! =)

Vi har blivit med bil..=) Och jag är så jäkla glad! Hittade en igår på nätet, en aningen dyrare än vad vi tänkt oss..men vi slog till. Via bilfirma och allt..så det känns ganska så tryggt. Så idag har jag provkört och testat..känns jäkligt bra! =) Så just nu är vi ägare till 2 bilar..skrot eller blocket för någon tusenlapp..får det bli..


Gick inte och kopiera bilden på bilen just nu..men glad är jag!

Kramis

När vi..

..När vi..
När du kan se genom mig
Och när jag är rädd att du ska gå
Vad kommer du tycka om den jag är

..Vi kan aldrig vara säkra att sanningen inte hinner ifatt..


Slut på helgen..

Helgerna går såå fort, man hinner inte ens blinka så är de förbi. Imorgon är jag faktiskt ledig ifrån att jobba men långt ifrån ledig från uppsatspluggande, känns som att det hamnat lite i kläm det senaste..men det gör inte så mycket, inte ha någon press på mig, måste verkligen lära mig det. Hade tänkt ta en lång sovmorgon, en skön promenad och kanske gå och sola? Måste till skolan också, hämta ut ett gäng tentor..och så plugga då..=) Härligt med en "hemma dag" hur som helst..

I helgen har ju Emelie varit här, super trevligt, vi var och såg Män som hatar kvinnor, ganska bra men väldigt obehaglig, övergrepp, våldtäkter..ja sånt får mig verkligen och må illa..=/ Usch.. Tack för en toppen helg Emelie, får vi göra om! =)

Nu ska jag borsta tanden och hoppa ner i sängen..Puss och kram

Heej på er!

Skriver ett litet snabbt inlägg här, sitter och väntar på att tåget ska rulla in på stationen för i helgen kommer Emelie och vi ska spendera tid ihop! =) Himla roligt, det är läänge sen vi sågs, (iofs i julas men det var så hastigt) så det ska bli super kul. Äta gott, shoppa (kanske?) bio och andra trevligheter. Är helt slut efter en veckas jobb, men har haft en helt otroligt rolig vecka och träffat en massa roliga människor..=) Kärlek..=) Jag vet att jag valt rätt yrkesbana iaf..that's for sure..=)

Ha en härlig helg, det ska jag ha!

Puss och kram

Stunder som dessa..

Jag vet hur det kändes
 Jag vet hur du var

Det var du och jag, i en annan värld

..Stunder som dessa..

.....

Jodå, jag lever

Men bara liiite..=)

Kram på er..=)

RSS 2.0