Och jag kommer ihåg..




Det är slut nu. Du finns inte mer.
Men all din värk och all din smärta är borta.
Så sov så gott och hälsa pappa från mig.




   

Ännu finns det hopp..

Kass uppdatering, jag vet.. Men det finns ju liksom aldrig tid, önskar att dygnet hade några fler timmar..=) Ja, jag lever och lär. Tentavecka nu då, tentan ska in på fredag och imorgon ska jag plugga tillsammans med Bella och Ramya, två sötnosar jag lärde känna på psykologi kursen..=) Hoppas vi sätter allt imorgon så man får det överstökat. Hade väl efter det tänkt ta en runda på stan, har lite grann jag måste inhandla..kolla på smink b.la. Har idag (duktiga mig=) ringt till min första intervjuperson, så på måndag smäller det..har även andra på G. Har ringt skolan och ljudupptagning, dock kunde man inte boka som man kunde innan men hon sa att det fanns gott om dom så det var lungt..=)

Har jobbat halvdag idag så har fått en del uträttat, ska iväg och storhandla senare..skönt och fylla på förråden..=) Till helgen kommer mammsen upp, väldigt snabbt men ska bli sååå underbart att träffas. Ska köpa morsdagpresent idag! =)

Förra onsdagen fyllde jag ju år..fick en massa fint. Presentkort på 800 kr på Spakällan, så ska gå på massage, fotbad, manikyr..mysigt! Tack älskling..fick en härlig parfym också, Ralph Lauren- Hot..luktar ljuvligt och världens finaste rosor fick jag!! Och av mammsen fick jag en cdspelare till bilen, tusen tack! Och en slant till sparkontot..=)





Och här kommer lite bilder från Kolmården som vi besökte i torsdags (Kristi flygare)

























Och dra mig baklänges men jag åt tamefan en mjukglass på Kolmården, det var gött! Ser ju en aningens blek ut på kortet..=/ 6 juni är sista deffdagen, kör hårt nu vill jag lova..

Keep it fresh! Puss och kram

Lördag...

Har pluggat en del idag på psykologi tentan men jag känner att jag kör fast hela tiden..har en fråga kvar på del 1och sen några stycken småbegrepp på del 2. Men fråga 5 ger mig huvudbryyyyy!!! Blir gaaalen.. Varför ska det vara så svårt..måste ha stirrat mig blind på den. Men det har inte spelat någon roll för jag har vilat från tentan några dagar nu men inte har jag blivit klokare för det.. Nåväl, det ordnar sig.

Är inte på något bra humör, usch..känner mig nere och ledsen idag..=/ Vill så mycket, har så mycket planer men det blir liksom inget..sen hänger min uppsats som ett tungt moln över mig också..men jag har faktiskt gjort upp en plan, psykologin klart nu nästa fredag sen nu i veckan ska jag ringa runt en del och kolla av. Så det börjar röra på sig igen..=)

Näe, om jag ska försöka läsa lite grann kanske..se om det ger mig några svar..

"När drakar stiger- det är då du finner kraft"

Happy B-day!

Happy B-day to me!!

Min födelsedag idag!! =)

Hoppas ni får en fin dag.. Många kramar

lördag eftermiddag..

Och jag är super snorig, hade först tänkt gå och simma och ha det lite skönt några timmar men det fanns ingen ork alls till det.. Jag körde ett skönt och stärkande yogapass hemma på 85 minuter...man får alltid träningsvärk efteråt! =) Har  matta och allt som behövs så det blir en kanon träning, visserligen orkade jag inte fullt ut idag men det var otroligt skönt.. Nu sitter jag och pluggar..har fått lite gjort idag, skönt! =)

Sen blir det film och mys här hemma..hoppas ni får en bra dag och kväll!

Kärlek.

Hallå fredag!

Äntligen fredag, skönt med lite ledighet..eller ja, vara ifrån jobbet ett par dagar, har en hel del plugg och ta tag i så jag lär inte vara ledig..

Idag har jag jobbat , sen när jag kom hem duschade och åt jag. Sen drog vi iväg och handlade och tankade bilen...sen hem och städa och plocka iordning..puh..helt slut.. Nu ska jag plugga en sväng...=)

Ha en skön kväll.. Kramar

Hej på er!

Sitter här vid datorn och spenderar min lördagskväll med att plugga..har också kollat på Guif- Allingsås finalen..trist att Guif inte vann men det var en jämn och relativt spännande match! Nästa år Guif..=) Då jävlar..=) Har sprungit med tvätt upp och ner och kopplat in den nya bilstereon, gud så bra det blev =) Är super nöjd, kan jag ha riktig dunka dunka musik till  Västerås imorgon, nice. =) Sitter med socialpsykologin..beroende och oberoende variabel...usch..=/ men men..det är bara och bita i det sura äpplet och få det gjort..har mailat iväg min uppsats också till min gamla kursare, känns skönt att någon ska läsa den och ge mig lite feedback, kan behövas..

Näe, nu ska jag återgå till min variablar..ett tag till iaf! Sen blir det nog någon film!

Puss puss

Packa skolväskan..=)

Känns ju som en hel evighet sedan man gjorde det, uppsatsskrivandet gör jag ju mestadels hemifrån. Men imorgon så bär det av till den kära skolan igen, ska faktiskt bli skoj! =) Ska plugga med Ramya och Bella, bra och få lite andra reflektioner på det hela..känns lite maffigt men samtidigt tänker jag att den här tentan är upplagd precis som en salstentamen..alltså ska man kunna få ner allt på 4 timmar...då kan det väl inte va så svårt..?! ;-) Fast ja, givetsvis tar det längre tid, svaren ska ju vara en aningens mer utförliga och mera text skrivet..

Nu ska jag ta det lite lungt..

Ha en skön kväll!

Bra pluggdag..

Har haft en jätte bra pluggdag idag. Så här bra har det inte kännts på ett tag, hade önskat bara att det skulle kännts så med uppsatsen också. Har pratat lite med en gammal kursare och hon ska läsa igenom min uppsats och komma med lte feedback, känns otroligt skönt. Har lagt den på hyllan nu när jag ska göra socialpsykologitentan, jag kan ju inte göra allt på en gång. Hade tänkt dra igång mina intervjuer efter det..så det blir klart.. Värsta pluggådran har visat sig idag, äntligen back on track! =)

Nu ska jag åka och träna..

Kärlek.
 

Känner mig lååååg..

Usch och fy..vill ha mat! Riktig MAT! Har tänkt på all god mat som tänkas kan..typ allt som inte inkluderar kyckling, lax och nötfärs.. Så just nu är det mest seeegt, väldigt segt. Vill mest att det ska vara över faktiskt, men det är förhoppningsvis bara en svacka...Men jag kan inte sluta tänka på mat, och slippa väga maten...haha..jag måste ta mig i kragen och rycka upp mig! Sitter och pluggar..och det går helt ok faktiskt..=)

Får tänka på allt mysigt och roligt som ska hända nu under sommaren..=) Det livar upp en aning..

Puss puss

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit jätte bra, en fartfylld sådan med marknad, cirkus, biltvättning, trädgårdsarbete, besök av mormor och grillning! Har varit en helt perfekt helg och jag känner mig helt slut för det har varit intensivt också..men full av energi är jag iaf! Hörde att man kunde göra hemtenta nu i socialpsykologin så det hade jag tänkt fixa, läste lite grann igår, belv helt snurrig eftersom jag håller på med min uppsats också..=/ Men men..det får gå..=) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på några snabba ärenden på stan..

Ha en bra start på den nya veckan!! Puss och kram

RSS 2.0