Gran Canaria..

Nu är det så sjukt nära..=) På tisdag natt drar vi, ska bli helt underbart. Längtar sååå! Nu är jag trött efter att ha jobbat helg, ska hem och mysa ner mig sängen och titta på Mannen under trappan, tycker den är lite läskig..faktiskt. Obehaglig på nåt sätt, fast konstig och lite underlig på samma gång..

Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra start på en ny vecka.

Stor kram

220909

Tisdag förmiddag, eller lunch kanske. Sitter och pluggar, kommer in i mina flow så det gäller att ta vara på dem..=) Var ute på morgonpromenad innan och ska snart hoppa in i duschen för och fräscha upp mig lite. Har tänt ljus och gjort det lite mysigt hemma, är verkligen höstruskigt ute nu, tror tom att det regnar..=/ Tror allt att jag ska ta tag i ett av mina 1000 projket här hemma och måla min potatislåda vit, har stannat av lite med det..men nu skulle det vara kul..=) Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker, längtar såååå, ska bli helt underbart. Väskorna är nedtagna och ska börja skriva packlista. =) Härligt..så hoppas vi på en riktigt bra lön också, sen är jag redo..

Nu dusch, sen mat och plugg.

Kärlek

180909

Hej på er! Ledig fredag idag så här är det fullt upp..ska snart gå ner till tvättstugan för och ta upp första omgången tvätt. Det blev en del jobb ändå denna veckan vilket känns bra. =) Ska iväg på 80- års kalas imorgon och på söndag jobbar jag.. Ikväll hade jag tänkt sitta med uppsatsen, kan inte koncentrera mig när det är så mycket som behöver göras runt omkring, städa, tvätta osv.

Önskar er alla en härlig helg. Hoppas ni får det bra.

Va rädda om varandra. Kram

140909

Hej på er! Allt väl? Här är det bra, eller ja, så bra det nu blir utan jobb..=/ Har visserligen några dagar denna vecka men inte så mycket som jag vill. Men men..har ju en massa tid till uppsatsen, har suttit och pluggat nu ett tag, så det går framåt. Har en massa projket hemma, håller på att måla om och i eftermiddag ska jag fara iväg för och köpa mer färg, gjorde om en bokhylla i helgen i vitt, och ska måla om den andra också. Blir kanonfint. =) Har köpt mig och har äntligen hittat en potatislåda som jag ska ha till mina pocketböcker, kommer bli skit läckert, den ska också bli i vitt..kan visa senare..=) Så är i full gång och tänker ut en massa idéer..=)

Nu ska jag återgå till uppsatsen och tradera spanande..=)

Kärlek

100909

Hallå hallå!

Jag sitter och pluggar och läser omvartannat. Har lite flow nu så får passa på, har gått igeom allt som ska göras och sådär. Vill ju att det ska bli en bra uppsats i slutändan så jag tänker inte stressa fram något..jag tar den tid jag tar på mig..=)

Har sån jäkla skoskav på min ena fot, kastade faktiskt de skorna nu, har haft dom en gång innan och då fick jag skoskav då också..och de kostade typ 100 kr så i soporna med dom! Inte värt det med en massa skoskav..=/

Ha en trevlig fredagskväll..Kram

Storstädat..

Nu är det skinande rent hemma hos oss, har storstädat och gjort det fint. =) Känns skönt inför helgen, slipper man tänka på det.. Älskar när det luktar skurmedel och allt känns så fräscht.

Körde ett riktigt bra pass på träningen, vet inte när jag fick till ett så bra pass sist. Körde cirkelträning 1 timme sen körde jag 30 min kondition och mage. Cirkelträningen var hur kul som helst, lite ovant eftersom jag alltid fokuserar på en eller max två muskelgrupper åt gången annars när jag kör..så det vart kul. =) Är mycket nöjd, och trött.

Ska plugga lite ikväll och morgondagen ska ägnas åt bara plugg. =) Hell yeah!

Puss och kram

 

Att älska som en porrstjärna..

Började läsa på den igår, riktigt underhållande och bra. Fast samtidigt väldigt gripande och tragiskt. Läsvärd! =)




Ja ä int' bitter!

Känner mig helt ur gängorna, helt psykiskt slut typ. Inget känns roligt eller bra. Önskar något kunde hända. Är så jäkla less på denna jobbsituation, gå runt och arbeta på femtioelva ställen och inte veta från den andra dagen till den andra hur det ser ut, är inte kul. Kul är det inte heller med uppsatsen..har fastnat, orkar liksom inte. =/ Faen, måste skriva klart allt, det är ju inte så mycket egentligen..det är bara jag som förstorar upp allt. Men ändå.

Varför kan man inte bara få ha, för en gångs skull i sitt liv lite flyt. Lite tur, lite röta..nånting. Någon som kan erbjuda ett fint jobb, det är min högsta önskan just nu, ett jobb. Det tar så mycket på krafterna och på psyket att inte ha en fast inkomst varje månad, att inte alltid ha ett arbete att gå till..

Men jag ska inte klaga, ja ä int' bitter! 

....

De flesta av oss slösar bort våra liv
som om vi hade ytterligare ett på banken.


/Ben Irwin


Denna helgen har bjudit på härlig dans, gym träning, Astrid Lindgrens klassiker; Vi på Saltkråkan, godis, god mat, en massa mys, sovmorgon och planering inför resan. =)

Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga hela dagen.

Puss och kram


Höstens lista..

Jag är verkligen sjukt shoppingsugen och skulle helst av allt vilja springa ut i alla butiker för och shoppa. =) Men nåja, jag får väl tygla mig lite och drömma mig bort. Detta skulle jag vilja ha under hösten iaf..

  • Snygga loafers i svart eller brunt
  • Knähöga stövlar med låg klack
  • Mysig, ribbstickad kofta
  • Jeans skjorta
  • En kavaj/blazer
  • Lite nya smycken, helst "stora" armband och ringar




Här är mitt bruna hår som jag hade i cirka en vecka..=)





Och så här har jag nu, ungefär..har hunnit med ett frisörbesök mellan där så skiftningarna kanske inte ter sig likadant längre..men blond är jag iaf!

 

Må så gott alla! Kramar


My hair is a mess...

Usch och fy och blä..för mitt hår just nu. Mitt hår och jag har gått igenom en hel del på sistone. Jag har varit platinablond i ungefär 3 år men i våras nångång så kände jag för lite förändring..men..ja, det tog sin tid och jag kunde inte bestämma mig om jag skulle fortsätta vara så ljus i håret eller om jag skulle bli mer naturligt blond..?! Det var frågan. Under den tiden hade jag fixat min utväxt själv, hade hittat (tyckte jag) en jätte bra blonderingsfärg, Depends. Var noga, färgade bara utväxten och skötte mitt hår väl..tills den dagen kom då det INTE gick så bra. Det var en söndag och jag hade fått ganska mycket utväxt och satte igång, allt gick bra färgen lades i och fick verka men sen när jag skulle skölja ur kändes det som att halva mitt hår följde med ner i duschen..och ja, tyvärr vart det så..=/ Mitt älskade hår hade gått av, uppe på hjässan rök en hel del hårstrån. Jaa..jag fick ju lappa ihop mitt hår bäst jag kunde och avvaktade tills det var dax för frisörbesök. Då ville jag bli lite mörkare blond, ville liksom inte skada mitt hår mer..utan att frisören skulle lägga i lite mörkare slingor bara. MEN han gör hela håret chokladbrunt..aouch! =/ Detta var inte riktigt jag..han la i ljusa slingor men jag vart inte nöjd, det kändes som att jag hade en peruk på mig..usch och fy! Fick tid några dagar senare..och la i mer ljus färg. Nja, det kändes liiite mer som jag men inte riktigt..
Väntade några veckor tills nästa besök då jag gjorde iordning det, la i ytterliggare mer ljus färg, jag och då kändes det mer som jag. =) Och nu har jag inte riktigt det där vita håret som jag haft innan..men nästan..fast det ser lite mer naturligt ut..

MEN jag får ju bittert ångra att jag klantade mig och skulle lägga i färg själv, men lite otur hade jag också eftersom jag gjort såå många gånger på mig själv förut, och inte bara ljust utan grönt, blått, olika toningar, brunt, kastanjerött..Ja, har haft en del genom åren =) Och kanske just därför att det går av. Men jag har alltid tagit hand om mitt hår. Jag har aldrig färgat färg på färg. Alltid låtit "starka" färger så som då jag hade lila och grönt (gjort hos frisör) "gå ur" håret. Alltid, alltid varit så himla petnoga. Men mitt i allt detta här så är det ingen som sagt något, många eller de flesta tror att jag klippt mig så här som håret är nu..för det ser väldigt uppklippt ut och ja, det tackar väl jag för..men jag saknar mitt älskade hår!! Just luggen är väl mest frustrerande, jag har ju en liten virvel och nu blir den ju ännu mer bångstyrig ty nu har jag inget och "gömma" den i direkt..såå hårsprayet och jag kilar stadigt just nu.. Kan inte göra några direkta frisyrer och bara för att man väntar på att håret ska växa ut så har ju precis alla andra såå fint hår och fina frisyrer, och det känns som att just nu får jag en massa tips om vad man kan göra med sitt hår..

Men ja, jag antar att jag får leva med skiten..6 månader sa min frisör att det skulle ta att växa ut! Shit..

Har tagit några bilder från min brunett tid, kanske kan lägga upp dem någon dag?! =)
 

Hej och god förmiddag!

Idga har jag tagit en lång härlig morgonpromenad, så jäkla skönt..snackade med mamma under hela tiden, trevligt. Vart förbi den nyöppnade tränings/kost butiken på stan och köpte mig nya träningskläder. Såå himla snygga, har spanat på dem länge och idag slog jag till! =) vart även och bokade frisörtid till innnan vi åker, ska bli härligt. =)



Hmmm..hittade ingen bra bild på byxorna men här är toppen jag köpt, fast jag har den i turkost. Träningsbyxorna är svarta med turkosa detaljer. =) Bild från better bodies.

RSS 2.0