God morgon sötnos! =)

Känner mig ganska utvilad idag, har tagit min promenad och ätit min gröt. Så strax ska jag till gymmet en sväng. Annars idag blir det att kolla efter vinterjacka till älsklingen, packa, plugga..och nja, ta det lite lungt. Imorgon natt sticker vi! Wiiee!! =) Ska bli underbart..=) Sol och bad en hel vecka! Wunderbar!

Hej hopp och ha en goo söndag!

Mys!! =)



Är trött, trött, trött..

Idag bar det av till Örebro, till Lager 157 närmare bestämt..men i ärlighetens namn var det inte mycket att hänga i julgranen. Provade en del plagg och sådär men min pojkvän hittade ingenting. Så i Gällstad är det bra mycket bättre! Regnet öste ner mest hela tiden och vi hade planerna och åka till Ikea vid Kungens kurva men sen insåg vi att vi trots allt var i Örebro så det innebär en hel del bilåkning..nej tack. Vi svängde förbi Öb..köpte lite prylar för en billig peng och sen köpte vi med oss mat hem. Resten av dagen har bestått av städning, strykning av kläder, uppsättning av taklampor och packning! Så har fixat mestadels hemma idag..ganska så skönt, men fy vilket ruttet väder. Imorgon blir det promenad och gym. Lite plugg, solning och fixa inför resan!

Ha en bra kväll..!



Så här kul hade jag o min sötis i sommras! =)

Igen och igen och igen..

Jaha, då sitter man här med nyllet nertryckt i böckerna..igen..en fredagkväll..igen..! Haha..näe, faktiskt så är det en intressant bok och sen måste jag läsa ikväll eftersom M ska ha tillbaks den imorgon..=) Men imorgon bär det ju av till Örebro..=) Ska bli kul..hoppas man hittar sig nåt fint bara! och jag ska egentligen inte överhuvudtaget klaga..för på måndagnatt så bär det av till Arlanda med destination Mallorca! =) So that's way jag pluggar som en gris just nu! =) Men det är det värt..min föreläsare var väldigt trevlig och tillmötesgående..så det är ju bra! =) Med tankte på att mina böcker inte har kommit så har jag ändå lyckats lösa det bra. Idag har jag förutom att pluggat, solat, städat och tvättat. Gymmet hann vi dessvärre inte med idag. Tiden räckte inte till...men jag fick ju min powerwalk på morgonen och det var gött!

Den här har jag..väldigt bra! =)



Åhh..

Näe, mina böcker var inte med posten idag heller..suck! Men som tur är finns det en räddare i nöden! Maria..gud, vad skulle jag gjort utan dig!? Så nu har jag lämnat in mina frågor till båda seminarumen..så nu är det bara för mig att plugga och läsa på tills imorgon då M ska ha tillbaka sin bok..hon måste ju också läsa och plugga på! =) Men tack tjejen..you made my day! =) Håller förövrigt på att städa och plocka. Har bäddat rent i sängen med mina nya påslakan, jätte fina och verkar vara ganska bra kvalitet även om jag köpte dem på Ica Maxi för 49 kr stycket. Men hur som helst..jätte fina! Ska damma, dammsuga, torka golv och tvätta idag samt träna och sola. Så ja, det blir en del att göra! =) Hehe..=) Imorgon blir det Lager 157..hoppas man hittar nåt fint!

Ha en bra dag och kväll! Här lär det vara fullt upp!



Varför?

Varför ska saknaden göra så ont? Varför ska längtan vara så svår? Vad ska man göra när man inte finner några svar? Att alltid hoppas och att alltid längta och att alltid förundras över livets svåra. Ingenting är någonsin svart på vitt. Ikväll, så hade jag önskat att du var här..

Om du var här, om jag var där..inuti och utanpå..

..När jag önskar att jag haft dig..






Svar till junitjej...

Haha..trodde inte ens jag hade besökare här inne, än mindre kommentarer! =)
Nåväl..livskvalité för mig är när man kan njuta av och i vardagen. Att ta en låång sovmorgon och äta en stor rejäl frukost tillsammans med den man älskar kanske..?! =) Att kramas och bara finnas till och känna sig älskad och att få älska. Att må väl och kunna unna sig saker, så som resor, frisör, manikyr...ja, det där lilla extra i vardagen..det är livskvalité. Vad är livskvalité för dig?




No way back..

Nu är tentan utskriven, så nu finns det ingen väg tillbaka! =) Men det känns bra iaf! Och det är det viktigaste! Dagens problem är följande; min kurslitteratur har fortfarande inte kommit och jag gjorde beställningen i måndags! Det innebär att jag får tills vidare och om böckerna inte kommer imorgon få ut två stycken frågor ur mina anteckningar från i tisdags! De ska vara inlämnade imorgon innan kl.15. Dessutom hade jag tänkt fixa de andra två frågorna till seminarium 2 som äger rum om 2 veckor eftersom vi drar till Mallis på måndag natt..annars får jag extra uppgift och det känner jag inte för..=( Det räcker med det som är liksom.. Nu, senare i eftermiddag ska jag och älsklingen sola! Så skönt och så ska vi äta kycklingwok med ris. Gottis gottis. Börjar redan bli hungrig! =) Ska sätta mig med de där frågorna nu!

Hej hej!



En trött flicka..

Har ätit en halv apelsin och två riskakor som kvällssnacks! Gott och nyttigt! =) Nu har jag gjort klart allt med tentan, så imorgon är det bara att skriva ut den! Härligt. Hittade mig ett par jätte fina stövlar idag på Skokanonen! 350 kr för ett par höga svarta stövar med låg klack, precis som jag ville ha. Nu kan jag köra bil men ändå va fin. Grymt jobbigt och svårt o köra bil med högklackat..det är nästintill omöjligt! =) Har en även börjat skriva checklista till Mallis!!

Ska vila mig framför tvn nu med älsk!

puss

Så gott som klar..

Ja, det kan man faktiskt säga! Har två källhänvisningar kvar..sen är jag klar! Och framsida då..men det räknar jag inte riktigt med..det är inget som tar tid. Hoppas på att mina böcker kommer imorgon, så jag kan sammanställa frågor till den nya kursen..! Inget med posten idag, fast de är på g, det fick jag mail om. Igår var jag hos frisören, så skönt..hon fick ta en bra bit på mitt hår, kanske 5 cm och det är mycket för mig. Känner mig nästan korthårig! =) Köpte schampo och inpackning och nytt puder som tydligen ska ge jätte mycket volym och som håller..! Hör och häpna, det blir inte lika tungt och konstigt som med andra produkter och det funkade bra i mitt hår igår fastän att det regande och blåste..=) Köpte mig lite annat smått och gott också, stövlar hittade jag dessvärre inte!

Här är det lilla underverket! Fick dessutom med mig lite tester så som schampo, balsam och inpackning. Bra för håret! =)



En bra dag..

Idag har jag blivit så gott som klar med tentan (hur bra som helst) förutom att kolla igenom alla frågor och svar, stavfel, hänvisningar osv. Det känns riktigt, riktigt gött! =) Dagen har annars varit ganska stressig också..promenad, frukost och plugg tidigt morgon, iväg till skolan mot en ny kurs och ny föreläsning. Få en massa ny information och material som ska vara klart till på fredag och sen seminarium på måndag. Det är verkligen ingen vila och ro här inte. Kanske blir utbränd och går in i väggen?! Till bokhandeln för och kolla ny kurslitteratur, alldeles för dyr så jag beställde på bokus.se istället..men det gick ändå till 757 kr. Sjuka pengar och då snackar vi 2 böcker bara! Tränade, lagade mat och fixade..och sen dess har jag suttit här. Så en del har blivit gjort idag. Nu är det bara finslip på tentan och vänta in de nya böckerna så man kan börja med dom..

Imorgon blir det frisören och lite shopping på stan! Hur gött som helst..sen på eftermiddagen ska vi åka och handla..kolla in nya Ica Maxi..kanske är bra? Vad vet jag..?! =) Och kl.19.00 nu ikväll så smäller det jävlar i mig..HV-Frölunda!!! Ojojoj...Många säger att HV tar hem det i år. Ja, lätt att vi gör!

Jag säger bara en sak..ingen kan som LIV och ikväll är han tillbaks!

Minns -04..fy fan!! =)

Ha en bra kväll!


Tentan är mitt liv..

Iaf för tillfället..tråkigt men sant. Men hör och häpna, jag är på sista uppgiften! =) Hur gott som helst! Så ska kämpa några timmar till i kväll..och så tar jag resterande imorgon..=)

Ha en go kväll!
Ungefär så här ser det ut hemma hos mig nu! =)



Lördag förmiddag..

Bestod av en sovmorgon, lite frukost och en STOR dos gymmande! =) Sprang mig helt slut på löpbandet, blev alldeles svettig! =) Härligt..sitter med min älskade tenta..önksar bara att den vore klar..och det är den iofs snart också hoppas jag, ska göra så mycket som jag bara orkar idag! Och imorgon...=)

Ha en bra dag! Puss



Det var den fredagen den..

Dagen börjar lida mot sitt slut, tittade nyss på Idol, har inte sett det på hela veckan men jag orkade inte sitta mer med tentan idag. Har börjat så smått med uppg.6, har letat fram rätt lag och sådär..så imorgon blir det INGEN sovmorgon..upp tidigt, frukost och gym. Sen tenta för hela slanten! =) Nu tänkte jag hoppa i nattlinnet och borsta tänderna och väcka älsklingen som somnat i soffan! =) Sen blir det fortsatt tv tittande i sängen!

Sov så gott och ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss



Ack och ve..

Ute är det mörkt och det riktigt smattrar på fönsterrutan..Ska skriva några sista rader på tentan för ikväll..sen får det faktiskt vara bra för idag! har jobbat och slitit hela dagen, satt i bilköer, kom hem, tog en dusch och åt en macka. Och nu sitter jag här..har gjort halva uppg. 5 ungefär..=) Finns en hel del bra och se på tvn ikväll...så tänkte lägga mig och krypa ner i den goa sängen snart..Vem vet, John Blund kanske kommer tidigt ikväll..haha..men han är verkligen välkommen! =)

Sov riktigt gott inatt..och se till att få er skönhetssömn nu!

..Snart, snart..Playa de Palma..!



Mitt i veckan..

Känner mig lite frusen..håller väl inte på och bli sjuk?! Fast det är väl omställningen nu eftersom det verkligen är höst ute..=) Fast det är ganska mysigt också..regnet smattrar mot fönsterrutan, vinden viner utanför..mörkret faller..och man sitter inne och läser en bok uppkrypen i soffan med en varm filt. Eller myser framför tvn och kanske ser en bra film...mys!! Men just nu är det tenta som gäller..dessutom är jag hemma själv så jag har ingen mer att mysa med än mig själv..! Tentan går bra..är snart klar med uppg.4 så tänkte börja lite smått på nummer 5. Ska jobba imorgon och sen ska jag hem till M en sväng och snacka ännu mer tenta. Vi tog fresten en jätte skön promenad innan..härligt i luften och vovve fick springa av sig! =) Ska vila kroppen imorgon också..en dags vila från träning är ganska skönt..annars är det stenhårt som gäller. Har även ökat vikterna, vilket är bra. Jag känner att jag förbränner mer och av det blir jag ju hungrigare..! Åt pasta och böner idag..och rent protein. Mums! ;-)

Lev gott!

Jag fullkomligt älskar Disney..!

Snygga!

De här va snygga och fina..typ sådana jag letar efter. Vill nämligen ha ett par stövlar men med låg klack! =) Finns på Wedins..=)
Nu ska jag fortsätta vara en bra student och göra klart dagens mål! =)



Sliten student..

Tröttsamt, tröttsamt! Är skit trött men jag har verkligen pluggat järnet idag. Har suttit hemma hos M hela dagen och gått igenom frågorna, analyserat och kommit fram till en hel del bra svar! Skönt och ha någon att bolla tankarna med! =) Åhh..hennes hund och katt är så himla fina! =) Shit, jag är skit sugen på katt just nu. Det har jag iofs varit länge..men allvarligt, skulle vilja ha en pälsboll att gosa med! =) Älskar djur!!! Nu ska jag ta mig en varm dusch och krypa ner i sängen..sov så gott!



Träning och plugg!

Dessa vackra djur...!




Det kurrar i magen..

Har pluggat fram tills nu..förutom träning och dusch. Så..ganska bra jobbat! =) Måste gå och förbereda maten nu, är skit hungrig! Väntar på att älsklingen ska komma hem så man kan trycka lite tacos! Sen blir det mys pys i soffan med film och godis! Gottis!!

Hej hopp!




Morgon pigg..!

Gosh..har varit vaken sedan 6..! När jag kan sova hur länge som helst..konstigt, fast jag la mig ganska tidigt igår också! Kan bero på det...=) Tenta, tenta, tenta snurrar i min hjärna idag och kommer nog göra det ett tag framöver..och mat och träning såklart! =) Hua mig, ska sätta in linserna och göra mig frukost snart..! 10 öppnar gymmet..=)

Lev gott!



En plugg dag..

Har promenerat, ätit frukost och duschat..och pluggat! =) Nja, det går ganska bra..håller på den första frågan, det är mycket som ska skrivas och det ska ju vara RÄTT...dessutom! Nåja, det går bra det. Nu ska jag laga mat, fransk laxlåda med kokt potatis. Sug på den du! Verkar skit gott..fast som jag alltid gör..mixar jag lite själv! ;-) Efter det blir det monsterpass på gymmet..sen blir det hem och plugga igen! =) Fast inte hela fredagen..ska bli skönt och slappa lite också!

Ha en fortsatt bra dag och lev väl..

Och lev dagen..så som om den vore den sista!

Väldigt trött..

En väldigt trött tjej sitter här med sin tenta. Dagen blev bra ändå..fast jag inte trodde det..eller jag var väl (är) mest trött på allt. Tentan..ja. Den var stor. 7 frågor varav jag håller på med den första nu. Har fram till den 28 september på mig så jag klarar mig men det känns alltid skönt och börja och veta att man ligger bra till..=) Pratade med en tjej som jag typ aldrig annars pratar med. Vi har väl kanske sagt några enstaka ord ibland, hejat och sådär..men inte mycket mer än så. Men idag kom och hon fram och frågade om jag hade någon att skriva c-uppsatsen med. Nej, sa jag, det har jag inte. Hon undrade om jag var intresserad och vi bestämde att vi skulle bolla lite idéer och prata igenom vad som skulle kunna tänkas vara intressant. Sen tog vi sällskap hem efter skolan och då pratade vi en del och det visade sig att vi hade typ samma planer för vad som skulle kunna lämpa sig och vi kom med en massa bra förslag. Vi bestämde dessutom att sitta ner nästa vecka och hjälpas åt lite grann med denna hemtentan. Kolla så man har koll på alla lagar osv. Vad konstigt att vi inte alls direkt pratat med varandra innan, vi som hade så mycket gemensamt och hade liknande idéer?!

Ögonen går i kors, dagen har varit lång och jag kom hem från träningen vid 19 tiden..måste nog krypa ner mellan lakanen snart om jag ska orka gå upp tidigt imorgon..har en massa att göra!

Sov gott!



And away I go..

To school...! Bored as hell...Haha..skulle helst vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet! Och bara gömma mig för en dag eller två. Ute blåser det höstvindar så det gäller att ta skinnjackan på sig..och kanske vantar? Måste leta fram min tunna halsduk, den kan behövas vilken dag som helst nu..! På morgonen när jag tar min promenad är det riktigt kallt..och är jag ute tidigt kanske det inte mer än några plus grader!
Hua mig! Åhh..sätt mig på ett plan mot södre breddgrader..!

Hej hej!


Solen skiner..

Just nu så vill jag bara packa väskan, ta bilen och åka HEM! Jag vill hem, hem, hem, hem... Känna vinden i håret, ha solen i ögonen och känna mig vid liv. Träffa alla kompisar..och bara vara..! Skita i allt och bara dra. Skita i den där förbannade tentan..fan..sitta här och glo!

image10


Äntligen kan jag sitta ner..

Åhh..jag är helt slut. En massa på jobbet, hem och äta middag, slänga ihop en paj, iväg och handla och nu är vi äntilgen hemma! En lång, lång dag!! Dagen har varit bra men jag ser än mer "fram imot" morgon dagen..! Så man får se hur tentan ser ut! Börja med den så fort som möjligt..! Tackade ja till ännu en dag på jobbet men mer än så vågar jag inte just nu..eftersom det är så mycket i skolan..och det går ju självfallet i första hand..=)
Nä..om man ska ta sig en munsbit på pajen!

Hej hej!!

Då var det klart..!

Det var ju inte så farligt..haha..tandläkaren trodde inte på mig att det är över 1 år sedan jag senast var hos någon tandläkare! Han sa; tänk om alla kunde vara så här fina i munnen! Då blir man glad! Sköter ju mina tänder väl..=) Fick betala 480 kr för denna undersökningen + för 12 månader framöver och då innebär det all tandläkarvård..om jag skulle få problem eller få hål i nån tand. Så det tycker jag inte var farligt. Och det är det verkligen värt..bra tänder lönar sig och det är mödan värt! =)

Tjohopp, nu ska jag vila mig lite innan jobbet..=)




Tandläkaren!

Jag mår inte direkt dåligt över att gå dit, jag har ju trots allt bokat tiden själv..men ändå känns det lite i magen..pirrigt över om det kommer finnas några hål osv. Men, förhoppningsvis går det bra! Och att det inte finns några tandtroll..=) Imorgon kommer tentan..åhh..vill ju komma igång ju!! I eftermiddag är det jobb som gäller. Sen hem och vila på soffan!

Ha en bra dag! Puss

Min beställning kom! =)

Idag kom min beställning från Panduro, så nu ska jag pyssla halsband och tomtar! För och ge bort då..men något ska jag behålla själv! =)
Imorgon är det tandläkartid och jobb som gäller..fick ett sms från folktandvården, att man inte skulle glömma sin tid..väldigt smart och praktiskt!

Tog mig just ett stort glas mjölk...gott så här på kvällskvisten!!

Puss Puss


 

Mums!! ;-)

En god gärning..

Nu ska jag donera 75 kr varje månad till WSPA (World Society for the Protection of Animals) Jag gör det redan till Djurens Rätt, då 50 kr..Det känns bra att kunna göra en insats, dock inte så stor men ack så mycket bättre än ingenting! Var med du också! Tillsammans kan man göra mycket..=)

Animals Matter to Me

Åhh..är så sjukt trött!

Vart uppe vid 6.00 idag och är helt slut nu. Sitter och läser och pluggar och väntar mest på att det ska bli torsdag så tentan kan komma! Vill börja skriva och få det klart! Har såå mycket att göra just nu..ahh..Har kollat upp den andra kursen som tydligen börjar mitt i denna kursen, så vi börjar på nytt, med nya böcker när vi sitter och skriver den andra tentan..va fan! Vart tog det som kallas planering vägen? Visa lite hänsyn till oss studenter tack! Vi pluggar arslet av oss ändå..!

Åhh..jag är så sugen på att shoppa! Ska nog kolla in lite nätshopping!

Puss Puss

Ny vecka...

Idag är det måndag igen..men jag känner mig ganska utvilad. Har duschat och ätit frukost. Diskat och bäddat sängen. Så ja..helt ok va?! =) Ska snart traska till skolan, hoppas det blir en intressant föreläsning, det är så tröttsamt och segt om det inte är något vettigt att lyssna på...Suck! Men det tror jag, det har det varit hitills..
Ska göra fiskgratäng i eftermiddag, mums! =) Och sen blir det hårdträning..=)

...När vi båda längtar, fast åt varsitt håll...

image9

Trött, trött..

Har sovit och vilat mig i soffan nu några timmar..kunde inte hålla ögonen öppna..! Såå trött!
Har ätit en smarrig portion spagetti med köttfärssås! Jag ägnar denna dag åt att fortsätta vila kroppen. Imorgon är det måndag och då är det nya tag med föreläsningar, möten och hård träning!



De här var ju för söta..

Ha en bra söndag kväll!

Nu ska jag äta lite frukt!

Pussis

Bakis söndag!

Eller ja, bakis och bakis. Jag mår efter omständigheterna helt ok..! Har kunnat, duscha, äta och fixa runt. Till och med dammsuga en sväng..så nja, en lindrig baksmälla. Däremot finns det en av det motsatta könet som fortfarande är halvdöd i sängen! Haha..han ville inte ens ha frukost fast jag erbjöd mig att fixa och komma in med frukost på sängen..DÅ kan man inte må bra!!! =) Stackarn..

Åt en jätte god middag igår som bestod av vitlökspotatis och marinerade kycklingspett. Gudomligt gott..=) Potatisen blev perfekt..så det bara smälte i munnen..=) Idag blir det köttfärssås och spagetti..ingen bakis mat här inte, lite får man ju hålla igen!

Åhh..jag köpte mig faktiskt en hamburgare igår på vägen hem..vet inte när jag köpte med mig något hem på fyllan, har liksom alltid kopplat bort det där..men igår tänkte jag va fan! Har jag druckit kan jag likaväl unna mig en hamburgare också! Köpte den på Statoil..den va god men efter halva hamburgaren så vart den kall..och det är mindre gott..så den hamnade i soporna..fast det var gott så länge som det varade..=)



Ett bra tips om man har torra läppar nu när det lider mot kallare tider..=) Försvarets hudsalva som går att hitta på Apoteket..! Och den är din för en ganska billig peng!

I don't give a..keep looking at my...

Give me a break!!!

Blir totalt hjärndöd av allt tänkande, jag orkar och jag vill inte mer..

..I'm just waisting my time..



//M

En sköön fredag! =)

Idag har min sambos pappa fixat till bilen lite grann..sett till så att vi slipper alltför ful rost etc. Sen var vi och tränade, riktigt hårt idag! Hade oss en skön promenad hem, duschade och åkte iväg och handlade! Nu är vi hemma, har ätit, fixat med tvätten och nu tänkte jag ta mig en godis bit!!
 
Ha en go fredag kväll!!

Puss hej!

Kärleken är starkast!

..Älskar dig min älskling..

image8

Droppar av solregn..

Lyssnar på Ted Gärdestad...mmm..underbart! =) Håller på att tvättar och ska snart springa ner och hämta upp och ladda på nytt. Förövrigt blir det en lugn dag, ska plugga och ner till affären och köpa mig en tidning..och kolla på Idol ikväll..=)

Hej hej!



......

Jag vill dö
Jag är död
ett dött barn
Bränd
efter att ha brunnit
för fort
misshandlad
ihjälsparkad
av omgivningen

Ingen
hör ett dött barn gråta
Ingen
ser ett dött barn frysa
Och framtiden
vi pratar om
läker aldrig
ett dött barns djupa sår.

/Jonas Gardell

Burr..så kallt..

Usch, nu gick solen i moln! Och det blev plötsligt riktigt kallt inne..Ska ta bilen förbi min gamla praktikplats nu och lämna tillbaka några stickkontakter..får dåligt samvete när jag vet att de inte är tillbaka lämnade..

Undrade vem Martina Mcbride va, tjejen som jag mest var lik, (hela 62%) hon är tydligen en amerikansk countrysångerska..jaha ja..där ser man! =)

Nu ska jag fara iväg..och sen hem och plugga!!

Hej hej!

Hahaha!

Extremt dålig bild..men jävligt kul och se vilken kändis man är mest lik. Fick pröva mig fram med ett flertal bilder innan det gick och scanna mitt ansikte. Bilden måste vara tagen rakt framifrån! Men jävligt kul...=) Sidan heter myheritage.com för den som är intresserad!

Hej hej!

Jo men visst...=)


Är riktigt trött..

Känner mig så ofantligt trött..kan inte begripa varför heller..visst jag har massor att göra hela tiden men så HÄR trött, nej, jag håller nog på att bli sjuk. Tog mig lite extra protein nu och så ska jag sätta gympaskorna på fötterna och komma ut i luften..=) Ska bli gött det, solen skiner..=)

Såna här har jag fast vita! =)
Ut och njut av det vackra höstvädret! Puss puss

By the way..

Efterlyser någon som kan det här med och göra sin sida snygg..den är ju inte precis tilltalande nu..Min alltså..Så om någon kan och vill, hör av er! =)



Ciao!

Idol 2007..

Det är faktiskt alltid lika kul och se folk göra bort sig eller inte göra bort sig, det var ju faktiskt några riktigt bra talanger med..men många av de som är med, vad tänkte de på morgonen innan de gav sig iväg? Att, fan det här tar jag hem..och shit vilken fantastisk sångröst jag har! Men det är ju hur som helst härligt med ett gott självförtroende..och vi svenskar som alltid annars är så blyga och diskreta av oss. Så det är ju kul att någon vågar bjuda på sig själv. Och om inte annat..så får jag mig ett gott skratt hemma i tvsoffan...=) =) Förövrigt så tycker jag programledarna var lite röriga och kanske lite "för mycket" men det var ju helt ok annars.

Tanken har slagit mig någon gång innan men ikväll blev jag väldigt förvånad..folk som kollar dagböcker och bilder. Bilder kan man ta, för det är ju alltid kul och kolla in och det gör jag ju själv också..men det jag inte kan förstå är hur folk kan läsa dagboksinlägg som knappt inte känner mig. Vad får man ut av det? Folk som man kanske gick med på grundskolan..eller vad vet jag. Eller folk som jag inte överhuvudtaget träffat. Varför? Har man ett så tråkigt liv så man måste följa mitt? Jaja, nog om det..Mitt morotsbröd verkar bli bra..ligger och svalnar under bakduk nu och jag ska snart dela upp det..hoppas det blir gott frukostbröd! =) Jobbet ringde mig ikväll också, så jag har fått lite extra tider..Och snart är det tentadax! Har läst lite ikväll men imorgon ska jag försöka få det sista gjort...Ha en fortsatt bra kväll!



..Idol 2007..

Kreativitet..

Hade tänkt mig baka ett gott morotsbröd. Är så himla gott med hembakat bröd och så ska det bli intressant och se hur det verkar.. Min farmor ringde nyss, trevligt och höra ifrån henne..=) Pratade om ditten och datten och om precis ingenting. Nu har Anticimex gubbarna varit här också..fick vara borta 2 timmar och sedan vädra ur lägenheten..men jag tyckte inte att det luktade något nämnvärt..som tur va. Fördrev tiden på Ica, Elgiganten, Rusta och Silvan..haha..fast det blev ganska långtråkigt efter ett tag eftersom jag inte va ute efter nåt...då kan 2 timmar bli riktigt lååånga..!! Men som sagt..

Tänkte ta mina kursböcker och förflytta mig till köksbordet, kanske kan få lite mer lugn till att läsa där? Men först ska jag sätta degen..

Recept på mitt morotsbröd..

Morotsbröd


Ingredienser:

50 gram jäst

5 dl ljummet vatten

4 dl finriven morot

250 gram keso

2 tsk salt

1 msk olja

4 dl grahams mjöl

Cirka 15 dl vetemjöl


Gör så här:

Värm vattnet tillfingervarmt, 37 grader. Smula jästen i en bunke och häll över vattnet. Rör om tills jästen löst sig. Tillsätt salt, olja, morötter, keso och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den känns smidig.Ta upp degen på mjölat bakbord. Forma till en fyrkantig degplatta som läggs i en smord långpanna. Skåra degplattan i rutor. Låt jäsa under bakduk i cirka 30 minuter och grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter i 225 grader. Låt svalna på galler.


En väldigt regning dag..

Regnet bara öser ner..usch! Och det är kallt..Har tränat och ska iväg och handla lite mat snart..väntar på att Anticimex ska komma, har nämligen fått objudna gäster i badrummet..! Såå..man ska slå ihjäl 2 timmar för man får inte vistas i lägenheten då!

So long and peace out...



Bara en tanke..

Livet förändras, vart jag än går
och det kommer kanske, inte alltid vara vi två
bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå...


Man blir sentimental av ingenting...

Lär dig av livets misstag och var inte rädd för att göra dem,
det är så du blir en bättre människa..

Det känns som om det var 100 år sedan..eller om det var igår...



Haha..här har man växt upp. I de mörka skogarna i Småland..

En låång dag..

Är jätte trött, kom hem vid halv 5 från skolan, åt mat och nu har jag precis kommit hem från en lång promenad..Det blåser så både väst och fingervantar var behövligt men det va riktigt skönt. Hade trevligt sällskap också..=) Alltid lika skönt och prata av sig med dig Jessica! =) Solen skiner men det märks att hösten är här..Imorgon ska jag gymma och springa 5 km på elljusspåret..alla tiders!


Åhh..att sitta och ångra sig och undra varför man gjorde så och varför man gjorde de valen man gjorde. Man fan löser det idag? Det är ingenting som blir bättre av att sitta och älta och ångra sig i det man gjort. Gjort är gjort liksom. Det är bättre i så fall att ångra det man inte gjort..Finner fan ingen mening med det..

Ska ta och dammsuga och duscha!

Hej hopp!




Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa jag vet..

En riktigt härlig söndag! =)

Idag for vi iväg efter att vi tränat till Mariefred, där det finns ett lågprisvarehus med diverse kläder, möbler och godis. Jag hittade mig en riktigt fin kofta med snörning, så nu har jag äntligen en fin höst kofta! =) Hittade även ett snyggt linne med paljetter. Efter det så åkte vi vidare till Taxinge slott..eller kakslottet som det kallas! =) Vi fikade dock inte utan strosade mest omkring, köpte med mig ett jätte gott morotsbröd hem för 25 kr. Vi konstaterade också att här ska vi gå på julmarknad och äta julbord, för gud så mysigt och fint det va. Vi hade kanon väder så det var riktigt nice..Nu när vi kom hem så gjorde jag iordning älggryta med potatis. Det var smarrigt det..=)

Nu ska jag plugga i min personal juridik som är skriven av Tommy Iseskog..nypriset är sjukt dyrt..jag hade tur som fick denna + en annan bok för 400 kr. Kurslitteratur ÄR dyrt...! Suck..

Cause we stand as one, until the end..

It's better to burn out than to fade away..



Hemma..

Nu har vi varit på Ikea och Erikslund..! Hittade lite grejer på Ikea så som en salladsskål, öl glas och lite småprylar. Letar just nu febrilt efter en skön höstkofta..men det finns inte att hitta..någonstans!! Shit, ska det verkligen vara så svårt..?! En enkel kofta med snörning runt midjan, näe..det finns helt enkelt inte. Nu ska ja stryka en köksduk och sedan plugga.

Hej hopp!

 Det börjar bli höst...

Ikea!

Idag blir det Ikea, ska bli kul. Vi ska även besöka Erisklund..typ ett område med affärer..där de har diverse skor och klädaffärer. Och så ska vi äta ute..det var länge sen..hoppas på något gott! =) Solen skiner och det kan nog bli en fin dag, fast kall dock.

Ha en underbar höst dag!!

Pussis


RSS 2.0