Sååå trött..

Jag är verkligen helt slut både psykiskt och fysiskt. Jag är så trött så jag stupar snart. Veckorna är så intensiva och så fulla att man vid torsdagen undrar hur man ska orka in i mål? Nu är torsdagen snart gjord och imorgon är det fredag, ska bli såå underbart skönt! Vi ska dra till Ikea på eftermiddagen och titta lite och sen blir det hem och mysa! =)

Jag längtar en massa till våren nu, vill att marken ska bli bar och att gatorna ska sopas. Höra fågelkvitter och känna den sköna vårluften. Härligt. Men jag gillar vintern också, speciellt när det är så här fint och med en massa snö. På det sättet gör det inget att våren kommer fort i år för då slipper man det där gråa och trista mellantinget innan det riktigt blir vår. För den här snön kommer det ta ett tag innan den försvinner. Men som jag märkte igår värmer faktiskt solen, känns helt underbart..den har liksom inte glömt bort hos helt här i Norden.

Hoppas ni får en fin kväll.




Tänk, tänk när Krokus och Tussilagon kommer...och vitsipporna. =)

Vintersol..

Att solen värmer en frusen kropp.

Är ren och enkel lycka..


Hej på er!

Tisdag idag och det känns faktiskt ok, fast jag längtar dock till helgen en massa då vi ska till Ikea. Och bara få mysa runt och ha det skönt. =) Har haft träningsfritt ikväll och vi håller på och tvättar, ska hämta upp det sista om en stund. Lyssnar på Frank Sinatra och har tänt ljus, går och fixar med mina blommor, de såg lite ledsna ut när jag kom hem så de har fått lite vård. =) Duschning, vattning och iordningsplock.

Åhh, jag deffar lite grann under veckorna eller ja äter inte så mycket kolhydrater kanske man kan säga, deffar gör jag inte. Men iaf, vart så sugen på tuggummi under eftermiddagen på jobbet och när jag deffar brukar jag köpa sockerfria melontuggummin för och ha något att tugga på. Och jag hade några såna i väskan och guuud vilken spänningshuvudvärk jag får av tuggummin, det är fördömt egentligen att tugga det för min del men ibland är det gott. Men sen att jag tuggade 8 stycken på mindre en timme var kanske heller inte så bra (smaken försvinner på 2 sekunder). Jaja, jag får skylla mig själv men det har gått över nu som tur är. Ont i ryggen och svanskotan idag, svanskotan vet jag inte vad det är? Känns läskigt när jag sätter mig ner och lutar mig bakåt på sittbenen..ska ju till kiropraktorn om en vecka, hoppas att han kan hjälpa mig. Ska ligga en stund på spikmatta ikväll hade jag tänkt.

Hoppas ni får en skön och bra fortsatt vecka.

Många kramar från mig

Thank God it's friday!

Mmm..älskar fredagar. Den absolut bästa dagen på hela veckan. I eftermiddag efter jobbet har vi bara myst runt. Vi tog hem hämtmat idag på första gången på jätte länge, vi som annars är så duktiga unnade oss detta. Efter det har vi legat i sängen och läst och ätit godis. Fick lite ont i magen men det var det värt. =)

Helgen blir väldigt lugn, ska träna och bara vila upp mig. När jobbet går i 120 måste jag vila och ta det lungt och se till att sova mycket. Jag skulle aldrig orka sitta uppe en hel natt eller överhuvudtaget slarva med sömnen, skulle aldrig orka med jobbet då där man måste vara på alerten hela tiden. Jag skulle heller aldrig orka partaja speciellt mycket och gå ut på krogen stup i kvarten. Nu finns det ju också andra anledningar till att jag inte tillbringar så mycket tid där men jag tycker det förstör så mycket, jag skulle inte tycka att det var värt och vara bakfull en hel dag..då går liksom en hel ledig dag till spillo. Märks det att jag blivit vuxen och tråkig kanske??! Hahaha..=) Fast ja, någon partyprisse har jag nog aldrig direkt varit, visst hade man sin period under tonåren och sådär men inte annars.

Hoppas ni får en mysig helg! Puss och kram

Hej!

Ok, jag erkänner..jag är världssämst på att skriva inlägg här. Det har varit väldigt, väldigt mycket i mitt liv den närmsta tiden så jag har inte funnit ro att sitta här. Men saker och ting har sakta men säkert fallit på sin plats. Nu är jag klar och utbildad beteendevetare, uppsatsen är examinerad och kompletterad och invägskickad för arkivering samt upplagd på skolans databas. Det enda som fattas nu är att jag ska få mitt betyg, det kan dock dröja någon vecka innan jag får det. Jag har ett jobb som ångar på i 120 just nu, det händer saker mest hela tiden och jag har fått in nya brukare i gruppen. Den ena dagen är inte den andra lik. Det är alltid nya problem att lösa och ibland känns det som att jag inte bara är arbetshandledare utan även mamma, vaktmästare, psykolog..ja..you name it! Men det är fantastiskt roligt!

Det har också varit lite oroligt kring mormor och mamma. Min mormor fick innan jul en hjärnblödning och har sedan dess inte riktigt varit sig lik. Visst, åldern börjar ta ut sin rätt och ja, hon mår bra nu. Mamma har varit dålig från och till det senaste och har varit på en hjärtundersökning. Som tur var visade denna undersökning inget allvarligt utan mamma har väldigt dåligt blodväre alltså dåligt med järn. Detta gör att hjärtat kan slå dubbelt och få arbeta dubbelt så hårt än i normala fall. Men hon äter järntabletter nu så förhoppningsvis får hon den i schack för denna gången (inte första gången mamma mår dåligt över detta). Och jag står i denna virvelvind och försöker hänga med så mycket det går..

Idag har vi smygfirat alla hjärtans dag jag och min man. Vi började dagen med spa och relax på Spakällan och vi avslutade det hela med en ryggmassage. Heeelt fantastiskt. =) Efteråt nu ikväll var vi och åt på Tingsgården (gå dit och ät om ni inte varit där, vilken mat!!) vi tog lammytterfilé, helt magiskt med potatiskroketter, tryffelsås och rosmarin. Tog ett glas rött till det. Alltså, det var helt underbar mat. Ni måste gå dit. Till efterrätt tog vi en grand dessert och delade på, där husets alla desserter serverade, alldeles perfekt. Sen gick vi hem i vintermörkret hand i hand. Tack för att du finns min älskade. =) Nu har vi ätit lite godis i soffan och myst. Tack, tack, tack för en helt underbar dag.

Nu ska jag krypa ner i sängen, känner mig trött..

Hoppas att ni alla får en underbar alla hjärtans dag!

Va rädda om er..

Hipp, hipp HURRA!



Ett stort grattis till mitt hjärta som idag blir 28 år! Grattis älskling!
Och grattis pappa, du skulle blivit 62 år idag, va konstigt..



RSS 2.0