Att alltid..


Om vi ändå kunde vrida tillbaka tiden, om vi ändå kunde..det finns så många om och men. Men det är något vi aldrig kommer att få svar på. Jag önskar få svar på alla de miljontals frågor jag har.

Men ingen någonsin kommer att förstå. Och det är jag glad för. Har ingen förstått innan finns det ingen anledning till det nu heller..

..Vi hittar alltid svaren, där i botten av oss själva..


Tiden räcker inte riktigt till..

Stressiga dagar..tiden bara flyger iväg? Vart tar den vägen liksom? Idag har vi skrivit klart vårt seminarium, väntar bara på att M ska skicka över det så man kan läsa och vara förberred tills imorgon..längtar jäkligt mycket efter helg nu..känner att jag behöver vila upp mig lite..inte en lugn stund! Skola, jobb och träning tar verkligen upp all tid. Håller på för fullt med ett cv, kände att jag ville förnya mitt gamla..hmm..snart ska jag laga middag sen åka iväg och träna!

Puss Puss


Föreläsning

Strax dax och traska till skolan. Ska sällskapa med M..hoppas att det är lönt och gå till skolan och att det är en bra föreläsningen..så jäkla trist annars..

Vet inte hur länge jag orkar, vet inte hur länge jag vill heller..känna så här

Vi skiter i det här och super skallen av oss..fuck it..

xxx

Tröttis..

Idag har jag trött efter en hektisk helg och en låång dag på jobbet. Trodde aldrig klockan skulle bli 16.30 så man fick gå hem. Vi hade inte jätte stressigt men jag var så trött! Väl hemma så har jag inte gjort så mycket, tog knäckebröd och drickyoghurt, en dusch och har skrivit lite på seminariumet. Ska snart skriva ut det som är klart hitills..imorgon efter skolan ska vi försöka få så mycket som möjligt gjort på det där..=) På fredag ska det redovisas..längtar redan till helgen..denna helgen som kommer ska vi bara slappa och ta det lungt..=) Ingen stress här inte..rå om varandra och jag ska försöka plugga en hel del..skriva på till nästa seminarium och läsa framförallt..

Igår var vi och såg en jätte söt tjej..4 dagar gammal bebis! Så plutten liten..kan man vara så liten? Har jag varit så liten? Ja, uppenbarligen..inte ploppade jag ut från mammas mage såhär iaf!! ;-) Hur som helst..Grattis till tillökningen, nu har ni 3 små knoddar att tampas med! Holy macarony!

Ja..resten av veckan består av plugg, plugg, plugg..och lite mer plugg. Ringa angående sommarjobb och vad som händer till hösten? Fortsatta studier eller jobb?? I wanna know..och lite annat smått och gott. Fixa med födelsedagspresenter b.la och träning såklart! =)

Nu ska jag koppla in skrivaren och skriva ut..

Pussis



Underbara älskade..

Såg den precis på canal+. Den var faktiskt bra, en massa känslor inblandat iaf. Just nu har jag sjukt tråkigt och huvudvärk..funderar på att sortera lite kort..

Att leva och att älska..det är viktigt..

//M

Sjukt bra dag!

Igår var det en riktigt bra dag..vi shoppade en massa, åt gott och hade det jätte mysigt. Köpte hem en massa bra gerejer som förvaringslådor, tidskriftssamlare, duschhandukar..ja..lite smått och gott! Vi åkte till Stockholm vid 9 tiden och var hemma strax innan 20.30..så snacka om en låång dag! Var helt slut i både huvudet och kroppen. Är fortfarande trött och seg idag, var på Body pump, så gött! =) Sen hämtade jag ut mina kursböcker på posten, sjukt dyrt men ändå. Har lagat tacopaj och nu äter jag lite godis, har tänt ljus och läser lite bloggar..jag har några favoriter som jag kollar in då och då..=) Hade tänkt plugga..men får se om det finns lust och ork till det..

Puss Puss

 Sjukt stort är vad det är!!

Hallonsmoothie..

Min hallonsmoothie belv jätte god och jag vill gärna dela med mig;

1 dl naturell eller vanilj yoghurt
1 dl hallon
1 banan

Mixa allting i mixer och häll upp glas. Vill man ha det lite kallare är det bara att lägga ner isbitar. Och man kan självklart variera det här i evighter..vill man ha det mer "drickbart", byt ut lite av yoghurten mot lite mjölk. Och man kan ha i jordgubbar eller ananas..eller vad man nu behagar. Och fresten..har man ingen mixer går det lika bra med en elvisp..det blir dock lite klumpar om man har banan i men det funkar alldeles utmärkt som en nödlösning! =)
Enjoy!!

Yogalates..

Idag har jag prövat något nytt, yogalates. Det var helt ok men jag vet inte om det är något jag kommer fortsätta gå på..tveksamt. Det var kallt och eftersom man inte kör någon kondition får man aldrig upp värmen direkt..men annars var det bra träning, det höll på i 1 timme och 15 minuter. Man blev dock störd av folk som kom ganska sent, det var lite svårt och koncentrera sig..men hur som helst..då vet jag hur det är! =) Jag körde ett 90 minuters pass imorse på gymmet också med blandat kondition och vikter. Så idag har jag fått ordentligt med träning. Ska strax göra mig en hallonsmoothie..=) Mumma..=) Imorgon är det träningsfritt och då ska vi passa på att åka till Stockholm..gå lite på Ikea och sådär..unna oss en shoppingdag! Jag är skit trött så jag ska skriva rent mina anteckningar, läsa lite samt få ner lite vettigt på datorn. Annars blir det sängen tidigt ikväll..

Kramar från mig..



Optikern..

Det gick bra hos optikern, jag fick som vanligt kolla på en massa konstiga figurer och runda ringar och det klassiska, bokstäverna. Min syn har försämrats som jag också har misstänkt..så jag ska ha ett par provlinser ett 2 veckor för och se om det gör någon skillnad..de skulle ringa mig om några dagar.. Efter det var jag och solade, såå underbart skönt! =) Passade bra en dag som denna också eftersom vi hade -7 grader imorse. Sen var jag och hämtade ut min älsklings alla hjärtans dag present! Mycket nöjd..=) Ikväll kommer M över och nu sitter jag och pluggar..

Kolla in deras sida; slimcase.se

Puss

Sociologi C

Idag har nya kursen börjat..sociologi C..tror det blir en tuff kurs så det vill till att börja i tid och lägga upp sin studietid. Att planera, det är viktigt..men det ska väl inte vara några problem. Bara man vet tiden och vad man ska skriva och läsa..!

Ha en bra kväll! Kramar

Måndag igen..

Veckorna går såå fort..det är helt sjukt..! Har varit en ganska aktiv helg. I fredags var vi på Jysk och en del andra affärer och kollade runt..i lördags var jag på stan, tränade, träffade en kompis och köpte kurslitteratur. Sen på kvällen var vi över tull några kompisar för och kolla in nya lägenheten...(jätte fint!) igår så tränade vi, städade och sorterade ut en massa skit. Jag ska skänka en hel svart sopsäck..(igen) med kläder..men nu har jag inte så mycket mer att skänka faktiskt. Det var också några toppar och linnen som jag ska lägga ut på tradera..man kanske kan få en liten slant för det..=) Och på kvällen var vi och såg National Treasure- hemligheternas bok..så jäkla bra! Mycket bättre än första filmen..mysig och en verklig perfekt biofilm! 4 av 5 möjliga poäng får den av mig. Se den, för den är sevärd..=) Nu..ringa skolan snart..såå struligt allting kan vara då! Mat och träning senare..

Bye bye!


Nyduschad..

Härligt och träna..som vanligt! =) Har duschat, smörjt in mig, sminkat mig och gjort iordning naglarna. Det var verkligen behövligt..shit..köpte en ny nagelfil och ett topplack från Depend..jätte bra. Blev glansigt och torkade snabbt. Sen la jag även över lite nagelbandsolja också, gör susen för torra/upprivna nagelband! =)

Nu vankas det tacos..åhh..så gott det ska bli!!! Är riktigt hungrig nu så nu jävlar ska det ätas!! Ikväll ska vi över till några kompisar..

Puss puss

Body pump..

Nu ska jag iväg och träna Body pump..ska bli riktigt kul! =) Sen ska jag gå på stan och kolla in lite grejer och köpa kursböckerna..hoppas hon får ta lunch tidigt! =)

Näe, ut i regn och rusk..vill inte ta bilen bort heller..för det blir så satans dyrt..

Ha en bra dag! Det ska jag ha..=)


 

Haha..

Bad..so bad!! Kass kamera eller vad..den vill inte det jag vill..men detta är jag då!! =) Enjoy!!


Lugg..=)

Idag har jag lugg..har typ inte haft det sen jag klippte den..men nu tänkte jag..innan den blir för lång. Har lämnat in tentan, promenerat och solat! Fan va skönt det va och sola..och folket där fick höra min underbara sångröst..=) haha..hade ju ingen koll på tiden och jag låg och sjöng med skiit högt! haha..till slut tystnade ju musiken..men men..tur att det är ett obemanat solarium!

Idag blir det kyckling i currysås och fullkornsris. Sen är det träning som gäller..

Pussen tussen... 

Sjukt trött!

Jag är sjukt jävla trött och jag har varit igång sedan 05.15..så inte så konstigt kanske. Imorgon ska jag inte ha någon klocka ställd utan jag ska vakna när jag vaknar..ta en morgonpromenad, en tallrik gröt och sen ska jag åka och lämna tentan och senare efter det, sola. Det ska bli riktigt skönt..=) Länge sedan nu..och några gånger ibland skadar inte..! Har smsat heela dagen med en tjej jag brukar köpa/låna kursböcker av och vi har inga dagar som stämmer överens med varandra..på tisdag då vi egentligen skulle träffas ska hon till Stockholm istället..och vi velar hit och dit. Antingen jobbar hon eller så jobbar/pluggar jag..sen får jag ett sms, "Ja, det beror ju på hur gärna du vill ha böckerna, hör av dig angående det, annars så säljer jag dom till någon annan!"..Jaha?! Att JAG skulle köpa dom var väl bestämt från första början?? Eller..har jag missat något? Smsade och sa det samt att jag skrev att jag får gå på stan efter min träning på lördag.. När man skickar och skriver att hon ska på lunch på stan men inte riktigt vet när hon kan åka ner! Ja men hallå..jag kan väl inte gå flera timmar på stan och vänta på ett samtal som kanske inte kommer ske ändå! Hmm..ursäkta? Knas..sista gången jag fixar böcker av henne..Och denna gången var det hon som erbjöd sig. Tycker det är lite otrevligt och nonchalant och skriva sådär..!

Ingen träning idag, vi slutade jobbet så sent båda två idag så vi tog träningsfritt..och då passade vi på med en lite godiskväll..eftersom vi ändå inte tränar..=) Imorgon vill man liksom inte ha när man varit "nyttig"

Näe, borsta tänderna och ner i sängen..KRAMIS

Effektiv dag!

Har gjort en massa idag redan..bokat tid för synundersökning, det är verkligen på tiden! Då jag gjorde det senast 2006..! Såå..nästa onsdag ska jag dit. Bokat tid för mitt hår! Hämtat ut paketet från Jotex, fina grejer..=) Handlat och varit hos Maria och pluggat och  nu sitter jag här och pluggar..har gjort en massa på vårt PM, så på fredag är det deadline och jag har bara lite finjusteringar kvar och det är skönt..

Strax ska jag börja med maten, ska ha köttfärssoppa idag, har fått dille på soppor..älskar verkligen det! I helgen hade jag linssoppa, nu köttfärssoppa och till denna helgen som kommer ska jag ha fisksoppa. Haha..så sjukt gott! Smidigt, billigt och dessutom smalmat! Det är ju kanon det!

Bye bye! Puss =)

Alltid något..

Nu..äntligen stod det på internetbanken att jag har en framtida insättning från csn. Thank God.

En grej till..helt sjukt att folk kan livnära sig på sina bloggar..läste om en tjej att hon kan tjäna riktigt mycket pengar! Men för vad egentligen? Så jävla het är ju inte den bloggen..och då är den endå en av Sveriges mest lästa bloggar..! Det är ju skit bra och kul och kunna göra det..men ganska konstigt att man som så ung kan "försörja" sig på det. Tjänar säkerligen mer än min pojkvän..men då jobbar han 5-6 dagar i veckan..Jaja..

MÅSTE hitta motivation till och plugga..

//Adios!

Finally..

Näe, det var inga problem med min nya kurs..så skönt! Slippa tänka på det..kunde även hitta det nya schemat så man kan planera lite med jobb och sådär..! 2 hemtentor och c-uppsatsen..sen är det examen, sen har jag gjort 3 år här..fy fan vad tiden går fort..hoppas att jag kan läsa upp mina ämnen direkt till hösten, så man blir klar med det! =)

Känner mig inte tip top..nånting oroar mig, nånting känns inte helt ok. Nånting är fel..hemskt fel om mina funderingar och tankar stämmer. Det hoppas jag inte..men samtidigt så är det något inom mig som gör det..Hoppas på att det kanske är så..varför vet jag inte riktigt..och vad jag tänker på tänker jag definitivt inte skriva här..haha..vet en del personer som läser..soo no way! Hmm..hoppas att jag snart blir klokare på allt det där..

Nu ska jag plugga vidare..Puss

Try to take control again..

Har haft seminarium idag och det gick väl ganska bra..vi hade en del ändringar som vi skulle göra men det fick de allra flesta göra så det är lungt. Vi har fram tills fredag på oss..har redan nu börjat ändra och kolla igenom..det var inte så mycket som tur va! Kunde äntligen kursregistrera mig idag på skolan så nu hoppas jag att csnpengarna kommer innan helgen, är ju för fan fattig som en jävla kyrkråtta!! Usch..icke kul!! Nånting fel är det också med sociologi C som jag ska läsa men de på vhs kunde inte hjälpa mig och visste inte vad problemet var, så..jag måste ringa skolan imorgon, antagen är jag..men i mitt antagningsbesked stod det så luddigt så det är lika bra och ringa! Faen vad segt att sitta i telefonkö..när jag ringde upp vhs sa de att jag fick vänta 17 minuter..men ja, vad ska man göra? Får ju bita ihop och pyssla med annat under tiden..minuterna gick sen säger gubbfan.."du är beräknad att tas imot om 20 minuter" ??? What..??!! Sen var det 17 minuter igen och så där höll det på..men till slut kom jag ju fram..! Suck..

//Låt aldrig nån annan styra ditt liv//

KRAM

Halloj!

Nu är jag sjukt trött och har början till huvudvärk..usch. Idag har jag tvättat, städat, lagat mat, burit upp madrasserna mamma sov på och plockat iordning allt det, handlat samt pluggat. Skola och redovisning imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv..

Ha en bra kväll..=)

Per Gessle..

Kommer nog alltid att vara en av de bästa i mina ögon..=) Helt klart..kollade precis på hans sommarturné från 2007. Han äger. Så mycker mer än så behöver jag inte säga..

Jahopp..har jobbat onsdag och torsdag, idag har jag bara varit ledig! Skönt..har städat ut julen lite grann..ska bara hänga upp lite andra gardiner..mammsen är här nu men vi har dessvärre inte kunnat göra så mycket än och bara vara hemma. Min sambo blev jätte sjuk natten till torsdagen, han ligger i spysjuka och min kära mor gick och slog halvt ihjäl sig när hon skulle köpa tidningen häromdagen. Det var glashalt och hon slog sig riktigt illa. Nästan så jag var tvungen att köra henne till akuten..suck..så igår när jag kom hem från jobbet var jag tvungen till att fixa med mat, alvedon, dricka och vädra. Ingen hade orkat göra nånting! Såå..inte så konstigt att jag sov nästan 3 timmar på eftermiddagen idag..men nu är det ganska lungt. Har köpt mig godis och lite skvallertidningar och så har jag pluggat lite också..så jag har överlevt..=)

Helgen i övrigt blir väl lugn, skulle ha gått på bio idag men eftersom det är som det är..låter vi bli..Imorgon ska jag träna iaf.

Ha en fortsatt trevlig kväll..=)

Puss




Hej!

Idag ska jag jobba, mellan 15 och 20.30 och så har jag samma tid imorgon. Mammsen är här nu, himla nice det! =) Annars så har jag tränat och duschat. Senare blir det att laga mat och sticka till jobbet..min dag det!

Igår var det världens otrevligaste man på Hemköp..shame on you..!! Fy fan säger jag bara..det finns verkligen folk till allt!

Nu ska jag föna håret..so long! Puss

Bio..

Ja, bio var det ikväll och det blir Guldkompassen, hoppas att den är lika bra som jag hoppas. Självklart blir det biogodis, det är vi verkligen värda efter att ha inlett det nya året så här starkt..=) Puss på dig älskling!!


Så där ja!

Arbetet spikat..! Känns bra..=) Är ganska trött, orkade inte träna, det fick räcka med morgonpromenaden men imorgon är det nya tag! Ska på bio också, på kvällen men vi har inte bestämmt oss för Arn eller Guldkompassen. Får se, jag är väldigt sugen på Guldkompassen.. Sen har vi tvättid och iväg och handla! På måndag ska jag börja på Gympozz igen, tänkte inviga med ett Corepass, det ska bli eftersom det var så länge sedan!

Gjorde en himla god kycklingrätt idag, hela fileér i ugn tillsammans med broccoli, röd lök, svamp, röd paprika, blomkål, grön chili, vitlöksklyftor och färsk oregano! Serverade med keso och mörkt bröd! Damn..det var gott..=) Det funkar alldeles utmärkt utan potatis, ris och pasta..fast vi ska ha lite potatis i soppan imorgon, det går ju inte och vara helt utan!! =)

Puss

Poor little rich girl..

Har aldrig diggat Britney eller hennes musik. Har liksom aldrig brytt mig. Men jag kan inte undgå nu när det står i pressen att hon mister sina söner. Att hon är inlåst på psykiatrisk klinik. Vilket helvetsliv och vilken start på det nya året. Vart gick det fel? Kan bara säga "Poor little rich girl"..


 Bild från Aftonbladet..







Lite skillnad på dessa bilder kanske?!

Vi är alla spelpjäser..

Ja, hela världen
en skådebana är, och alla människor
så män som kvinnor, spela på densamma.
Var har sin stund att komma och att gå
och en har många roller för sin livstid.

-William Shakespeare


Uttråkad..

Är verkligen uttråkad..sitter och pluggar men har ingen motivation eller lust..! Vill göra nåt kul..springa ner till Hemköp och typ köpa allt godis de har!! My god...!! Vad som helst..finns inget och göra. Älsklingen spelar xbox..jaha. Givande sällskap, not. Maria jobbar och de allra flesta har inte kommit tillbaka efter jullovet..! Såå..här sitter jag i brist på annat..vanligtvis har jag inget emot och sitta framför datorn och slappa eller vara själv heller för den delen men just nu är jag väldigt sällskapssjuk!! Måste vara mensen..blir väldigt kramsjuk och gosig då..haha..andra blir griniga och tjuriga mendans jag behöver 1000 kramar i minuten..=) Men det är ju gött det, slippa de där otroliga humörsvängningarna. Visst det är klart att jag nångång ibland kan få en släng av det men jag är ovanligt "lugn" dagarna före mens och under mens. Bara allmänt seg, slapp, kanske lite deppig? Jaja..ska läsa en bok nu!

Puss hej..=)

Seeeg..

Är sjukt seg och trött. Menshelvetet gör mig till en zombie. Fast ändå har jag fixat med tvätten, dammsugit och morgonpromenerat! =) Så lite duktig är jag allt..=) Håller just nu på med att sammanställa arbetet..göra allting snyggt och få med alla källhänvisningar. I eftermiddag ska jag och älsklingen ta en lång promenad på friluftsområdet. Nice. Back to work.

Puss tuss..



Jotex beställning..

Har precis gjort en Jotex beställning, ett påslakanset och två kuddfodral till soffan i vardagsrummet..! Kan nog bli fint och det kostade bara 278 kr, så var inte så farligt. Skulle behöva mig lite nya träningskläder..eller framförallt ett par nya träningsbyxor! Har liksom bara 1 par nu i vinter..och jag tränar 5-6 ggr i veckan, alltså..de blir rejält slitna! Det vill jag inte, så ska kolla in om H&M har något snyggt..=)

Jag och Maria har pluggat idag och gått igenom arbetet, vad duktiga vi är! =) Vi är ju i princip klara..medans andra i klassen inte ens har börjat! Nåväl..deras huvudvärk..känns otroligt skönt att snart vara klar, ska plugga ikväll och till helgen, så ska det nog gå vägen det här också!

Nu ska jag kolla in H&M katalogen..=)

Puss Puss

Första auktionen!

Då var min första auktion avklarad! Sålde min gamla Motorola då jag fick en ny i julklapp..ganska onödigt att låta den ligga hemma till ingen nytta, så sagt och gjort, jag la ut den på tradera.se med utgångspriset 399 kr. Fick den såld för 530 inklusive frakt. Not to bad..för och va första gången! =)

Linssoppan jag gjorde blev asgod! Tyckte både jag och min pojkvän! =) Smakfull med chilifrukter och vitlök. Till det hade vi fullkornsbröd och keso. Ett tips; keso innehåller en massa proteiner vilket är bra. Känner man hunger eller sug efter något kan man blanda ihop lite keso och tonfisk eller hummer som också finns på burk eller osockrade bär. Keso är alltså perfekt! Det äter vi massor av! =) Gott på mackan, till salladen, som mellanmål eller som "sugsläckare" =)

Till helgen ska jag leta efter osaltade nötter..!

Puss

Om man bara vill..

Nere på gatan står en man

I ensamhetens spår

Väcks minnen till liv

Och där tårar och förtvivlan slagit rot

Ett liv så fullt av sorg och saknad

Där drömmar aldrig blev någonting av

Någonstans inom oss.


Älskling, jag älskar dig!!



//Sluta aldrig kämpa!

Vår..

Nu längtar jag till våren. När jag tog min morgonpromenad idag så snöade det! Det kunde väl för f*n snöat på julafton, visserligen kom det lite snö på nyårsafton..men nu kan det liksom kvitta..Nu vill jag ha varmt och soligt. Och vår..tänk när de sopar gatorna och fåglarna kvittrar och vårsolen tittar fram. Ja, man vet iaf vad vi har att se fram emot..=)

Dax och ta tag i pluggandet..! Igen, från en tids ledighet!

Ha en bra dag!


Kan inte bli bättre..

Årets första dag började med att vi bokade vår resa till Makarska Rivieran den 19 juli i år..!! I 2 veckor..kan inte bli så mycket bättre än så! =) På våran dag (om vi har råd och tid) ska tillbringas i Dublin..har alltid velat uppleva Irland..=) Men det blir ju inte förens i oktober..det är ju ett tag tills dess..men samtidigt måste man vara ute i god tid om man ska hinna spara pengar och så.
Är inte så bakis så det är skönt, orkade till och med crosstraina ett tag och gjorde en del sit ups. Imorgon börjar allvaret, inget socker och knappt inga kolhydrater i maten..hårda bud och omlagd träning, hoppas det ger resultat! =) På måndag ska jag även börja med lite andra pass så som aerobics och core. Det ska bli kul. Och sedan självklart fortsätta med gym och promenader.

Året har börjat oförskämt bra..hoppas det fortsätter i den här andan..=)

Ha en bra nyårsdag!

Kram

RSS 2.0