When the dog..




When the dog bites, when the bee stings,
when I'm feeling sad,
I simply remember my favorite things
and then I don't feel so bad.


Uppsats..

Åhh, det känns så skönt just nu. Har haft mailkontakt med min handledare, så nu vet han hur jag ligger till, hur allting annat ligger till för den delen..=) Känns så jäkla gött, jag vet inte, att bara maila iväg och tala om hur läget är känns bra. Och sen att få svar så snabbt känns ännu bättre. Nu ska jag kämpa på! =) Hejja på mig nu, så jag kan ta ut examen snart..=)

Hoppas ni får en toppen helg! Kramar

Störande grannar..

Störs ni av era grannar? Jag gör det, minst sagt. Men det finns ett litet problem. Och "problemet" är inte stort, alldeles nyfött..antagligen. Grannens lilla bebis gastar och skriker om nätterna så man tror att de döda ska vakna till liv. Detta är inte ok, men vad ska man göra? Man kan ju knappast ringa störningsjouren, jag störs av en skrikande bebis. Jaha liksom.. Om man skulle ringa till sitt fastighetsbolag, vad ska man säga då? Hur ska man uttrycka sig utan att låta som en grinig kärring..?

Det är så här, vi bor i hus som är byggda under 1940/50- tal och dessa kåkar är INTE ljudisolerade för fem öre. Vi hade grannar ovanför oss innan där vi kunde höra deras alarm och vibrator på mobiltelefonen, man hörde när de satt på toan, både när de kissade och gjorde nummer 2 =), när de loggade in och ut från datorn, ni vet den där "signatur" meolodin som kommer, en liten trudilutt..Precis allt hörde man. Nu är det våra grannar brevid som i hör mest. Innan hade vi en tjej och hennes lilla barn som alltid förde liv innan han skulle sova, detta fick man ju ändå tycka va ok. För vad kan man göra..? Vårat sovrum ligger vägg i vägg med där de tydligen har barnkammaren. Så allting hörs ju givetvis därifrån. Jag har inte sovit en enda hel natt på snart 2 veckor, jag blir helt slut och det värsta är också när bebisen väl slutar, tror ni jag kan sova då? Nejdå, usch..tar tid innan man kommer till ro.. Och det ska väl tilläggas att när föräldrarna vaknar så HÖR man deras steg inne hos dem, man hör när de pratar och försöker lugna och trösta. Gosh..Jag får väl lov och köpa hörselskydd..

Alla Helgons Dag..

Alla helgons dag idag.. Har inte möjlighet att ta mig till den kyrkogård där alla jag känner ligger, det är typ 33 mil härifrån..så jag får tända ljus hemma och här. Mamma är här över helgen och det känns bra. =)

Må så gott alla. Kramar


 


Mina tankar går till mina nära och kära som tyvärr inte längre finns bland oss.

Jag saknar er..

Lördag kväll..

Sitter och planerar julklappar och årets första julklapp är införskaffad. =) Här ligger jag steget före, känns bra. Har skrivit upp och listat upp vad som kan tänkas bli bra..tycker det är skönt, och jag tycker att julklappar eller presenter ska vara genomtänkta, det ska inte köpas i all hast dagen innan utan ska planeras och tänkas i genom. Jag älskar verkligen att ge bort saker, älskar att planera och dona. =) Tur för dem jag ska köpa till.. ;)

Annars är livet rätt bra, har en hel del jobb vilket gör mig glad. Älskar att jobba med det jag gör. Sen har en fågel viskat i mitt öra, vad det är..det får vi se inom sinom tid..=) Hoppas och håller alla mina tummar för att det ska bli så som jag vill..verkligen.

Hoppas att ni alla får en underbar helg. Ta hand om era nära och kära.

Puss o kram

Måndag..

Gud, vilken hemsk måndag. Riktig seg, riktigt uttröttande..och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Känns som att det kan vara en förkylning på gång kanske, jag vet inte..men pigg känner jag mig inte. Eller, typ hängig. Var ute på morgonpromenad innan, det vart skönt och komma ut i luften..om ett tag ska jag dra iväg på aerobics, hoppas att jag vaknar till liv då. Har varit väldigt trött i helgen, har lagt mig tidigt men vaknat sent för och vara mig..men känner mig ändå inte direkt utvilad. Denna veckan ser inte ut att bli mycket jobb, har pratat med mitt ena jobb och där var det bara bokningar till november, mitt andra ska ringa ikväll så får vi se. Har på torsdag inbokat iaf.

Usch och fy..ska försöka få lite gjort på uppsatsen..det blir från och till med den..men aaa, det ordnar sig. =)

Puss och kram

Lördag 091017

Hej hej!

Åh, gosh jag är helt slut. Har varit och simmat, bubblat och bastat idag. Otroligt skönt, simmade mina 40 längder. =) Är jätte trött nu efter det. När jag kom hem bakade jag bröd som vi hade tänkt ha till middagen, blev super gott. Gjorde italienskt lantbröd, tänkte först göra limpor men gjorde frallor istället, så mumsigt. Sen gjorde jag iordning min kumquats. Kokade dem med vatten och socker och rörde sedan 1 tsk vaniljsocker. Hade tänkt ha det till kladdkaka eller någon annan chokladkaka när mamma kommer upp...har ni inte smakat denna underbara lilla frukt så gör det. Det är en liten citrusfrukt och påminner om en liten miniapelsin men man kan dock äta skal och allt. Men jag rekommenderar dock att "göra nåt av dem" alltså koka eller sylta dem, de blir godast då..kan vara en aningens sura annars. Man hittar dem bland exotiska frukter i matbutiken.

Idag innan simmningen så gjorde jag något jag inte gjort på länge, eller ja, det kanske låter helt knäppt men innan hade jag ett spciellt träningsprogram för mage, core/bål samt rygg. Alltså ett träningsprogram för en schysstare hållning helt enkelt. Men i all flytt, plugg, jobb och oregelbundna tider för när man går upp och går och lägger sig pga jobb så har jag dessvärre tappat bort detta helt. Minns att jag innan hade hittat ett jätte bra träningsprogram i en tidning som jag tejpat upp på garderobsdörren hemma i mitt flickrum och som jag varje morgon och kväll följde till punkt och pricka. Och att det blev resultat, jajemän det blev det. =) Såå, nu hade jag tänkt hitta tillbaka till detta, har funderat lite grann ett tag men så igår så kom det som ett brev på posten, bokstavligt talat..min nya ToppHälsa kom och i denna fanns det ett repotage "Platt mage- nu" Så dessa hade jag tänkt utgå ifrån men att jag sedan plockar bort en del och lägger till egna övningar. =)

Hade dessutom tänkt ändra lite grann i mitt träningsschema, vill ha lite mer utmaningar och så är jag sugen på att kanske gå på pass igen...? Tål att tänkas på..

Ska sätta mig och lura lite på ett nytt schema.

Ta hand om er. Kramar

Älska..






..Man måste först kunna älska sig själv innan man kan älska någon annan..


I'm alive..

Jodå, jag lever..det är bara lite fullt upp så jag hinner inte skriva så mycket.

Får lov och bli ändring på det tror jag..fast är lite trött på min blogg,
skulle vilja ha lite förändring, lite andra färger, kanske inte så rosa. =)

Resan var helt fantastisk och jag ska bjuda på lite bilder hade jag tänkt, lite senare.

Hoppas allt är gott med er. Kramar




RSS 2.0