Upp och ner, ner och upp..

Jag känner mig helt slut..känns som att jag blivit överkörd av en lastbil. Öm i kroppen, trött och så har jag haft feber som gått upp och ner i helgen, den är jag dock fri ifrån nu. Jag har ordnat här hemma i helgen, städat och hängt upp nya fina gardiner i sovrummet och arbetsrummet. Det är ju omtapetserat där nu så, fint blev det! =) Vi valde ljusbruna tapeter till arbetsrummet och till sovrummet valde vi lite mörkare bruna med ljusare och lite guldinslag. Blev jätte snyggt. Har även städat ut julen, det gjorde jag på trettondagen..vart så trött på allt det röda och tomtar överallt..=/ Så ut for den..

Denna veckan kommer att vara heeelt fullbokad, har inte en minut över för något annat som inte är planerat. Jobb 7-16 varje dag sen ska jag skriva och förberreda mig inför opponeringen tills på fredag, hoppas att detta går bra nu, håll tummarna för mig. Imorgon får vi veta vilka uppsatser som gick ingenom hos examinatorn..usch, usch!!! Har ju tagit semester från jobbet på fredag..! Och just det ja, min första arbetsdag var ju i torsdags, och det gick bra..=) Känns riktigt roligt! Efter denna veckan och eventuellt nästa beroende på om man ska komplettera i uppsatsen så kommer det kännas bättre och jag kan fokusera mera på arbetet och ge 110% och fixa och dona. =)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen snart och läsa med mannen min..=)

Puss och kram till er..

Resumé 2009

Jaha, då vart det nytt år, 2010. Hoppas att detta året kommer bli ett bra år, med en massa roliga och intressanta händelser. I denna skrivande stund sitter jag i ett totalt kaos, vi ska tapetsera om i våra sovrum och väntar på hantverkare imorgonbitti..GUD vad här ser ut! Jag har hela min garderob ute i vardagsrummet och vi har plockat isär våran säng och sover på madrasser i vid tvn..datorn står i hallen och brevid mig står min låda med underkläder, haha..tur att jag är ledig och kan gör iordning så fort tapetseringen är klar. =)

Så vad hade 2009 att bjuda på då..Ja, det var ett år fyllt med stress, magont och psykisk och fysisk utmattning. Så minns jag det i efterhand. Hösten och vintern nu har ju varit lite lugnare men våren och sommaren vart inte rolig. Så mycket jobb med uppsatsen och sen att jag hade så mycket med jobb..den där hemska känlsan av att inte veta från den ena dagen till den andra hur det ska se ut och om man har råd att betala hyran nästkommande månad, inte alltför kul. Så stressens år har det varit för mig. MEN vi hann med en helt underbar resa jag och min älskling till Gran Canaria, vi bodde fint och hade det jätte skönt med sol, bad, shopping och en massa god mat. =) Jag gjorde min tredje tatuering, tre stjärnor på vänster smalben, blev jätte nöjd. =) Hade 10 dagars semester som regnade bort..haha..vart så jävla missnöjd..=/ Besökte dock Liseberg, då hade vi uppehållsväder stunden vi var där, annars regnade det.

I slutet av året kom dock lite belöning, jag skulle äntligen få gå upp med min uppsats och fick mellandagarna som deadline (klarade detta och väntar nu svar från min handledare) samt att jag fick ett jobb som arbetshandledare! =) Ett mammavik som först och främst sträcker sig till sommaren (hoppas på förlängt eller något annat) så året kunde verkligen inte sluta bättre! Jul och nyår har varit de bästa på, ja, tror inte jag upplevt så lugna och fridfulla dagar någonsin. Julen var helt underbar, firade med mina älskade, vi var på hockey och såg mitt älskade HV71, shoppade och åt god mat. Träffade älskade mormor =) På nyårsafton rensade vi uppe på vinden och gjorde jätte fint, packade bilen med skrot som skulle till tippen. Vi kände oss så nöjda! =) Senare lagade vi god mat, Markos bror kom på fika och vi tittade på film. Sen log vi i soffan och tittade på film efter film. Och så somnade vi 23.55. =) Haha, så typiskt oss, men vi är så jäkla trötta..så trött som jag varit nu under ledigheten vet jag inte när jag var sist, det kommer väl i efterhand kanske..

Med det nya året, 2010 så hoppas jag på ett år som kommer ge mig mycket glädje, skratt och positiva förhoppningar. Vi har mycket planer på gång, älskar det! Resplaner kanske jag ska säga. Jag hoppas också att det kommer att vara ett år där "nu har det mesta fallit på plats"- år. Nu när jag ska ta examen och avsluta mina studier (inte för gott dock, utan ska komplettera med kurser framöver men snart har jag min fil.kand och examen i beteendevetenskap!) samt att jag fått ett längre vikariat som jag hoppas på kommer leda till något annat, nu när jag fått in foten någonstans känns det helt underbart! =) Ett bra år med andra ord hoppas jag på. =)

Så jag önskar er alla en god fortsättning och att ni får ett gott nytt år!





 

RSS 2.0