Hej hej!

Gud vilken mysig kväll det blev igår, vi tränade och sedan bestämde vi oss för att bada. Satt länge och bara njöt..=) Duschade av oss och sen smörjade jag in mig, filade fossingarna och fixade naglarna. På med nattlinnet och sen sov jag som ett barn vill jag lova..heela natten! Så skönt och vakna utvilad för en gångs skull..=)

Idag så var det ju dax för brummen och bli besiktad och jag visste inte vad jag skulle tro och jag hade inga direkta förväntningar heller..men den gick inte igenom. Tyvärr, i miljösynpunkt var CO och HC halterna alldeles för höga vid tomgång. Så det blir bilverkstaden nästa vecka och göra en felsökning som är satans dyrt..1300 kr! För och hitta ett fel!!! Och sen blir det ju att rätta till detta felet också..hmm..blir kalaset alltför dyrt får vi helt enkelt göra oss av med bilen..men det hoppas jag verkligen inte..usch..klarar mig fan inte utan bil nu..=(

Nåväl..får hålla tummarna, nu är det dax för bok och godis för mig!

Adios!


Come on come on..

I am much bored inside..!!

Var du också en sådan som lärde dig alla låttexter utantill?

Skulle det göra någon om jag lämnade dig?

..It's easy to leave than to be left behind..


Vi äger inte varran

I mitt tonårsrum..

Flyter minnen och drömmar förbi. Vi kan inget annat än acceptera livet som det är. I med och motgångar.

Dagen har hittills varit bra, hittade 2 böcker på bokrean, en kokbok av Ica förlaget och "mig äger ingen" av Åsa Linderborg, har hört att det ska vara bra så jag får också ge den en chans. Det är en självbiografi och det är en berättelse om Åsas egen uppväxt med sin ensamstående pappa. Om alkohol och om att passa in. Lite om hur det är att växa upp. Mer såna böcker! =)

Uppsatsen kommer nog bli bättre så här, vi är mer taggade inför det här ämnet och vi tror att det är något för oss och passar vår utbildning som handen i handsken..=) Så att säga..

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt pm, läsa och snart laga mat. Senare blir det storhandling!

Kram på er!

På stan..

Idag har jag lite ärenden på stan. Hade tänkt gå till banken och fixa lite men det får vänta till en annan dag. Idag ska även jag och M diskutera mera kring uppsatsen, vi har troligtvis bytt ämne..=) Hmm..får se hur det känns med det..ska sätta oss i skolan och diskutera igenom allting väldigt noga!

Näe, nu måste jag rusa! Är skit trött by the way..Puss

The sound of silence..

Ska snart dra iväg till skolan. Första föreläsningen på den nya kursen..hoppas att det är bra! Sen ska jag smita lite tidigare för och hinna träna innan jobbet..sedan hem för och äta och duscha sen är det jobb fram till 20.30 ikväll. Vill hinna gå på bokrean också..se om man kan göra några fynd..men det får nog vänta tills imorgon. Har några ärenden på stan så då kanske jag kan kolla in det..

På fredag är det dax för min lilla brummis och bli besiktad..hoppas den går igenom..har kollat genom bilen nu i helgen och det ska inte vara några synliga problem iaf. Alla lampor och dylikt fungerar. Meen det är årsmodell -90 så man vet ju aldrig, men hoppas gör jag! =)

Näe, ha en härlig dag! Puss

...

..Fåglarna sitter och solar på takåsen..




Ny vecka..nya tag!

Så var det måndag, igen. Det känns väl ok, det kunde varit sämre också för den delen. Har crosstrainat 30 min och tagit en lång promenad i solen! Så skönt..=) Sen blir det gymmet efter middagen. M var över och vi gick igenom lite inför uppsatsen och pratade om hur vi ska lägga upp allt. Imorgon börjar den nya kursen..näst sista nu..sen är det slut! Ska jobba imorgonkväll..så det blir föreläsning, träning och mat sen jobb.

Hoppas ni får en bra dag! Kram


Ledig dag..

Har varit en lugn och skön dag. Och ganska händelselös dag också..men det är skönt. Har handlat, varit på banken och bara mysit..=) Har omformaterat datorn också..eller vi håller på med det nu..det var välbehövigt kan jag säga..nu går den i ultrafart! Innan var den seg som en snigel..men det är en massa jobb, som jag inte ens fattar hälften av ändå..men jag har gått igenom skolarbeten, bilder etc. Finns en del som inte är värt och ha kvar..

Nåväl..tillbaka till soffan och läsa..får passa på nu när man inte har kurslitteratur och läsa..

Ha en bra fredagskväll och en stor kram..

Snart helg..=)

Har lämnat in tentan och fixat lite här hemma, bäddat rent, dammsugit och plockat lite. Var och handlade lite innan och då köpte jag mig en liten kladdkaka som jag ska ha lite bär till..mumsigt! Sen kolla lite på Beverly Hills..åhh..det ska bli så skönt och koppla av ikväll..har skrivit ut studiehandledning och diverse andra papper till nästa kurs..jag och M ska sätta oss ner på måndag och gå igenom allt inför c-uppsatsen..det börjar närma sig..fast det ska bli kul samtidigt som det kommer bli riktigt tufft! Men efter det, då är det sommar!! =) Så man har ju lite grejer att se fram emot..Paris och födelsedag i maj, examen i juni, Kroatien i juli..och förhoppningsvis ett bra sommarjobb som kan leda till något mer till hösten..det vore det bästa!


Näe, ha det fint gott folk..och by the way..jag längtar ihjäl mig efter sol och värme!! Helt sjukt..men som tur är, går vi ju mot varmare tider..=)

Puss Puss



Klart!

Nu är tentan klar..lite finjuseteringar bara och en framsida..sen så! Ready to rock 'n' roll! =) Skönt..innebär att jag har heela torsdags kvällen ledig! Funderar på att baka nåt gott..? Men undra vad? Tänkte städa och fixa iordning lite här hemma också..har nån släng av pedant i mig, måste ha rent och snyggt!

Ha en bra kväll folks! Puss

bättre idag..

Idag känns det mycket bättre med tentan fast det värsta jag vet är att man känner sig färdig med en fråga MEN det ska/måste fyllas ut till 1,5-2 sidor och man kanske har lite mer en 1 sida och man känner sig nöjd..då ska man sitta där och ordblaja och bara komma fram till en massa dynga typ..jaja..det ska nog ordna sig! =) Idag kom min nya hårfön..älsklingen hade vunnit en åt mig på tradera..super snygg och metallicröd! Så nu slipper jag en som luktar bränt och knappt gör håret torrt,,

Ska nog ta mig en promenad snart..känner att jag kan behöva lite frisk luft..har ju några timmar kvar framför den här dumburken! ;-) Men det känns bra, ska börja med fråga 4 imorgon och det är sista frågan..så jag ligger bra med..tidsmässigt. Näe lite mer plugg sen en promenad..!

Kram på er..

Härligt..=)

Gud vilket skönt väder det är ute..nästan +10 grader, det märks att våren är på intåg..iaf har det blivit ljusare om kvällarna! =) Ett telefonsamtal och en långpromenad så känns det helt plötsligt bättre med tentan..=) Skönt..har lite kvar att fixa på fråga 2 och lite finslipningar på fråga 1 men det tar jag senare..ska börja med fråga 3 ikväll, bättre och göra grovjobbet..sen det fina!

Adios! Puss

Tentavecka..

Och det suger big time..just nu iaf! Har ingen lust alls att skriva..vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska formulera mig. Skit svår litteratur. Nån som vill göra en tenta? Haha..näe, nu ska jag ta mig i kragen!

Kramar

Det är inte sant!?!

Men jo..jag tror det!! Fick världens bästa födelsedags present av min pojkvän..=) Som alltid men vaddå..och lite för tidigt men det är för att jag ska kunna tajma in det med skolarbetet och sådär..men hur som helst så har jag fått en weekend resa till Paris!!! Wiee..! Jag är så jävla glad!! Paris liksom..fan va nice! =) Han är verkligen världens bästa!!! Kan inte bli bättre än så här..=)

Jag är väldigt glad och kär. Spara pengar. Here we go..men allting är bokat och klart och betalat..såå den 8 maj lyfter vi mot Paris!

Puss på er!


Bakis=skakis

Ja, det är väl de rätta orden för och beskriva mig idag. Så jäkla skakig blir jag dagen efter. Idag på förmiddagen när jag skulle duscha och göra mig iordning fick jag ta små "pauser" för och inte svimma. Fick sätta mig på en stol efter att jag smörjt in ansiktet..och jag fick sitta ner och smörja in kroppen. Sen somnade jag i fotöljen och vaknade 14.30 av att jag var hungrig! Köpte så vi gjorde iordning oss tacos men det gick inte ner så mycket..usch..det här är verkligen gårdagens baksida! Men fan va kul vi hade..=) Riktigt skoj.. Men kan verkligen inte förstå hur mitt blodsocker kan pendla upp och ner..för det måste ju vara det som spökar liksom.. Nu mår jag ok efter att ha ätit och sådär men jag brukar alltid dricka o'boy, det brukar liksom hjälpa. O'boy is tha shit!

Puss på er..sängen nästa..=) Fy fan..


Sista refrängen..

Ja, så tror jag det är för min stackars hårfön! Luktar ständigt bränt, stänger av sig själv och det går inte speciellt fort att få håret torrt längre..kanske dax och köpa sig en ny?!

Nu har jag tränat, hämtat ut linser, solat och hämtat ut ett paket från Haléns. Nu är det dax för dusch och tentaplugg!

Ha en jätte bra fredag! Ikäll kommer det över folk så jag ska försöka ha trevligt!

Puss och Kram

Alla hjärtans..






Glad alla hjärtans dag!


Och jag fick godkänt på min förra kurs! Happy! =)

Städat!

Nu har jag städat klart, dammat, dammsugit, vädrat, torkat golv och vattnat blommor. Körde även över toaletten lite grann, det var inte så skitigt eftersom det inte var länge sedan jag städade där..men nu är det verkligen rent här hemma, det känns skönt. =) Imorgon börjar jag med tentan så då känns det skönt att veta att det är rent och fint..=) Och så kommer det folk över på fredag och då är det redan klart liksom, perfekt..kan jag ägna hela dagen åt att plugga.. och imorgon vill man ju liksom inte städa..alla hjärtans dag ju! =) Presenten är klappad och klar..så den väntar bara på att bli öppnad. Och så ska vi äta god middag, vår specialite; vitlöksmarinerad fläskflié, potatisgratäng, sallad och vitlöksbröd..ja, vi är båda två en sucker för vitlök! Tur det, annars hade det inte varit så kul för den andre..=)

Nu ska jag föna håret och kolla lite efter goda recept!

Bye Bye



Zombie..

Känner mig som en zombie, seg och trött. Var på gymmet och körde 40 min styrka + att jag hade min morgonpromenad. Imorgon måste jag vila, har tränat alldeles för mycket nu det senaste. Så då ska jag bara vila och slappa. =) Älsklingen blev jätte glad för sina presenter, teoriundervisning på körskolan, så han har sin första lektion redan imorgonkväll..och så fick han en tidningsprenumeration! =) Och 2 fina, stora röda rosor och så lagade jag middag..längtar till alla hjärtans dag då jag får lite paket! =) Hihi..har sett att jag får 2 paket..spännande, nyfiken i en strut! =) Och så gillar jag ju överraskningar och presenter också..

Imorgon är det skola, föreläsning..lär väl bli en del och anteckna om jag känner föreläsaren rätt..men men, det är bra inför tentan. Efter det ska jag fixa med betyg och sedan dra till optikern angående mina linser. Vet bara inte riktigt vad jag tycker, liten förbättring är det väl kanske..men..ja, vi får se helt enkelt.

Haha..det ser så roligt ut, älsklingen med näsan ner i en bok! Och han fick ett skrivhäfte av mig och han som hade samma skrivhäfte hela gymnasiet ut..=) Då är man jävligt aktiv i skolan..lägger ner en massa energi och tid! =) Men nåväl..nu ska vi inte vara sarkastiska, det här kommer gå galant! =)

Nu ska jag fixa inför imorgon! Later



Fixar dag!

Nu har jag ansökt om sommarjobb som handläggare inom psykiatrin. Ska även skicka iväg en ansökan om sommarjobb på sjukhuset, då på de psykiatriska avdelningarna. Hoppas på att någon nappar..=) Ska självklart höra med mitt nuvarande jobb också och hålla ögonen öppna för annat..ska föna håret sen ska jag ner och köpa en ros till min älskling! Sedan göra iordning tacos vilket är hans favoritmat, min med för den delen..=)

Ha det så gott! Kramar

Happy birthday!

Grattis till dig pappa som skulle blivit 60 år idag!! Usch vad tiden går fort..

Och grattis till min älskling som blir 26 år idag! Ironiskt nog fyller de på samma dag..



Seeg dator..

Så in i helvets seg dator har vi, har god lust och slänga ut den genom fönstret. Vi har precis bytt upp oss till ett snabbare internet men det märker man ju dessvärre inte av. Nåväl..dagarna har varit fulla, har liksom aldrig tid till att skriva längre..skola, träning och jobb tar all min tid!! Idag har jag tränat body pump och solat, riktigt skönt. Och vi gjorde så jäkla goda hamburgare! Mc Donalds..here I come! Annars..det flyter på..en del planering och så inför framtiden, hur det blir med socionom examen osv. Mer info om det inom kort tydligen, vilket är bra. =) Hoppas ju på det..Nästa vecka är det födelsedags firande, alla hjärtans dag, tenta dax! (hjälp) party, party! Såå en hel del att göra alltså! =)

Nu ska jag vidare! Later! =)

Fin i håret..

Frisör besök idag, klippte topparna och blev ljusblond igen! =) Köpte en del hårprodukter också så kalaset gick på1400 kr. Svin dyrt men jag sparar och lägger undan för mitt hår är verkligen något jag prioriterar! Vill man vara fin får man lida pin..
Det förra seminariumet gick tydligen bra för vi behöver inte komplettera någonting, det känns bra! Håller på för fullt och sammanställer till det sista seminariumet som är på torsdag, jag och M ska träffas imorgon och plugga hela dagen. Nu ska jag ner till affären och handla!

Puss Puss

Bitterfitta..

Vi lever i ett land och i en värld där alla ska vara så bittra och så jävla avundsjuka på varandra. Vi kan inte unna våra medmänniskor glädje, lycka eller framgång. Är det någon som vinner pengar så är vi fort framme för att kommentera något negativt. Vi har också lätt för att sätta en stämpel på folk, prostituerade, missbrukare eller andra människor som vi tycker är missanpassade och inte passar in efter våra normer och regler.
Jag tycker det är så jävla tråkigt att man aldrig kan vara positivt inställd till andra människor och glädjas med varandra. Det är en sån ständig kamp.

..Människan är aldrig nöjd..

xxx

Nytränad! ;-)

Jadå, svetten lackade och det var grymt kul! =) Får sån jäkla adrenalin kick av det där..! Skit härligt och lägga sig ner på golvet efter passet och känna sig helt slut och känna att man verklige givit allt! Och lite till..
Har duschat och tagit mig en liten macka, gott, behövs lite påfyllning när man tränat 2 hårda pass idag. Ska försöka få lite mer gjort med pluggandet nu ikväll..sen blir det mys i sängen med Allt i hemmet och Gilmore. Imorgon är det frisör och seminarieplugg som gäller! =)

Gokväll..

Medelpass!

Nu ska jag iväg och svettas! Hoppa och skutta och förhoppningsvis förbränna några kalorier!

Vi ses! =)

Goddagens!

Igår kväll blev det film maraton, vi hade tydligen laddat hem Van Vetaren, Återkomsten som bestod av 3 delar. Jätte bra! Men hade inte väntat mig en miniserie! =) Hur som helst film och hallonsmoothie vart det igår. Idag skiner solen och det är jätte skönt väder men ack så halt..is gator.. Har gymmat och vid 16.30 börjar mitt andra pass. Övriga planer för idag är att läsa och plugga så mycket som möjligt och självklart läsa min nya Allt i hemmet! Som jag har längtat och idag damp den ner i brevinkastet! =) Ska bli spännande. Jag ska också slå in födelsedagspresenter och alla hjärtans dag presenter, skriva kort och fixa lite. Och om jag orkar och hinner ska jag ta mig an Gilmore Girls..första säsongen! =) Så bra att vi har tv och dvd i sovrummet, kan kolla på film och sen bara släcka lampan..perfekt.

Tack älskling för en mysig helg..redan planer inför nästa!

Kram på er!

Det där om kärlek..

Jag och min pojkvän har ingen "egen" låt eller nåt sånt..det har liksom aldrig blivit av eller vi har inte tänkt på det. Vi har skojat och sagt att vi ska sätta på radion och den första låt vi hör, den ska det vara..men näe, det känns lite konstigt. Men det finns en låt som får mig att tänka jätte mycket på min plutt...Nothing compares 2 u med Sinéad O´Connor. När han skulle iväg till Thailand i 3 veckor precis ibörjan av vårt förhållande..då man inte rikitgt visste hur nånting skulle bli (fast det kändes jäkligt bra redan då) men hur som helst..jag kommer ihåg när vi kramades och sa hejdå och när du sa; jag hoppas du väntar på mig här hemma. Åhh..ja du, det gjorde jag. Och här står vi! Haha..snart 2 ½ år senare..och det känns bättre än någonsin. Bättre än det nånsin har kännts faktiskt. Men den låten..det är något speciellt..fast den är ju egentligen bara "min" eftersom det var jag som satt och tänkte och saknade, vi har ju aldrig upplevt något tillsammans relaterat till den låten..

Du får mig och känna mig hel. Och du får mig framförallt att känna mig älskad. Så som aldrig jag gjort förut. Du klev in i mitt liv vid rätt tidpunkt. Då när jag behövde dig. Det får mig också att tänka på allt annat i mitt liv. Att ingenting eller någon annan människa är mer värd än du. Allt det andra spelar ingen roll. Hoppar du, hoppar jag.

Vår kärlek är det bästa! (L)

image21

Hallo!

Ännu en natt då jag sov riktigt bra..egentligen ännu bättre än i förrgår natt. That's a good thing! =) Nu sitter jag och pluggar, skriver och försöker läsa en bok..ganska tråkigt men vad gör man inte?! Har dessutom ätit en jätte god middag som älsklingen stod för, pannbiff, stekt lök, kokt potatis och pepparsås! Åhh..så smarrigt, han vet ju att det är min favorit! =)

Just nu är allting så tråkigt, jag vill ha sol och värme. Vår och höra fåglarna kvittra. Att se allting bli grönt och det blir ljusare om kvällarna. Jag vill ha födelsedag, jag vill ha examen, jag vill ha resor..jag vill ha sommar. NU.

Ja..och så var det ju och läsa den där boken..=)

Puss på er!


En kommentar!

Haha..och jag vet inte ens hur man svarar!! =) Man är väl inte blondin för inte..=)

Men hur som helst..louise om du läser detta kan jag dela med mig om receptet på hemmagjorda kebabrullar!

Det här behöver du:
tunnbröd
färdig strimlat kebabkött (går att köpa i vilken matvarubutik som helst)
isbergssallad
tomat
gurka
lök
chilisås
vitlöksdressing

Stek kebabköttet i stekpannan och krydda gärna med kebabkrydda. Skär ner grönsakerna och hacka löken. Med vitlöksdressingen så brukar jag köpa gräddfil och blanda i Olw:s dippar..finns ju en del smaker att välja bland och då passar ju vitlök extra bra! =) Blanda ihop det och vips så har man en dressing. Lägg allt i tunnbrödet (ha gärna folie under då det lätt går sönder). Vik ihop, ät och njut! Kan inte bli enklare än så..och betydlig godare än pizzerians!

Puss och Kram

Ute faller snö..

Ja man kan ju inget annat än och få julkänslor..i februari?! Jadå, vid halv 3 tiden började snön vräka ner och det var inga små flingor heller..de va stora som löv! Och fort gick det..så nu är backen helt täckt med snö..men farligt är det också. SMHI har gått ut med varning för blixthalka, så det är nog bäst och stanna inomhus.

Idag har köket fått sig en omgång..storstädat och gjort fint. Storstädade toaletten igår..har haft en riktigt "hemma-fixa-dag" Hängt upp tavlor, städat och pysslat. Just nu sitter jag och pluggar. Om en stund ska vi gå och kolla på en film..
Inatt kunde jag äntligen sova..hela natten. Vaknade bara till en gång men somnade om ganska fort..vaknade 8.15 och kände mig ganska utvilad för en gångs skull..men jag behöver nog några flera sådana nätter för och vara fit for fight igen. Usch..hemskt och inte kunna sova på nätterna, måste vara för att jag känner mig stressad..näe, back to work..

Hajdå!!



I'm just a good girl.. ;-)

Äntligen fredag..!

Så skönt med helg igen..=) Denna helgen ska jag inte göra nånting speciellt förutom det vanliga, plugga, städa och tvätta..fixa lite här hemma..men ska inte ut på några galej! Fick mycket av det förra helgen så att säga..;-)

Seminariumet gick bra men det är en sjukt svårt text vi haft men annars utöver det gick det bra, dax och börja läsa den andra boken nu, inför det seminarium 2 tills på torsdag..

Nu väntar jag på att klockan ska bli 14.30, då kommer älsklingen hem och då ska vi åka och handla så vi ska göra hemmagjorda kebabrullar och köpa en massa godis och kolla på film ikväll..mmm..kan inte bli bättre! =)

Ha en bra eftermiddag/kväll! Puss

RSS 2.0