Grym träning...=))

Har haft ett skit bra pass på gymmet idag. Är vääldigt nöjd med mig själv. =) Ökade på en del ryggövningar och det kändes bra fastän jag körde sjäv, ett bra pass på benen och en rejäl omgång fick magen! =) Och så en promenad på 40 minuter på det.

Har fixat med mammas födelsedagspresent också, haha..värsta coola morsan som önskar sig ett presentkort på en tatuering, även min mamma ska skaffa tatuering.. ;-) Såå, det ska hon få..=) Åker ju hem på fredag för och fira henne och mig, iofs så fyller jag den 20:e maj och hon inte förens den 5:e juni..men vi hinner inte träffas så ofta och då kan man slå två flugor i en smäll..=)

I eftermiddag ska jag till frisören och klippa mig, ska bli skönt och bli av med allt slitet hår, har inte klippt mig sen i julas, så det är på tiden..om man vill ha fint hår! Tänkte gå lite på stan också innan..och så var det ju det där och PLUGGA också, pluggade en del igår, ska skriva en del om metoden och ska jag bannemig LÄSA, för det är jag i stort behov av, har skit mycket papper, artiklar och en maffig engelsk bok och ta mig igenom..

Puss och hej!

Sånt e livet..

Har haft värsta känslostormen de närmsta dagarna..där jag inte vet vad jag vill, känner mig mest inträngd i ett hörn.. Usch, vill bara känna mig lycklig. Har så dumma och konstiga tankar..=/
Allting går upp och ner..jag vet inte om det kan bero på deffen och att jag har mens.. Längtar efter ett glas vin på balkongen, trevligt sällskap och bara prata..gå ut och göra stan..=) Dansa natten lång..härligt, längtar verkligen efter sommaren..kom, kom...=)

When nothing else matters..

XXX

Hej hej!

Fredag idag, gud så härligt! =) Idag har vi en liten "ätardag" eller en "ätarstund" kan man säga, för matintaget har sett ut precis som annars..vi fick unna oss något valfritt gott var, jag valde några bitar choklad...åhhh så gott det var..=).

En vanlig deffdag kan se ut så här;

Morgonpromenad före frukost om tid finnes..
Frukost: Kesella 250 gram, blandat med funlight saft (outspädd) smakar inte så gott annars, 15 gram nötter och några matskedar dinkelgryn.
Lunch: Kyckling, tonfisk, makrill, lax eller något annat proteinrikt kött, runt 150 gram av detta. Just nu kör jag mellan 80-100 gram ris eller pasta men kommer att ta bort detta helt om någon vecka. 100 gram grönsaker samt turkisk youghurt/sweet chili sås. Kommer då att öka intaget av grönsakerna. Dessa kokas, görs i ugn eller wokas. Eller om man gör en sallad.
Middag/kvällsmat: 1 ägg, 1 burk makrill, majonäs till ägget, youghurt, linfrö. Ibland en knäckebrödsskiva beroende på hunger.
Träning: Ex. Bröst, 4-5 olika övningar. Man ska köra så tungt man kan och helst samma vikter som under vanlig diet, måste man gå ner i vikt ska man köra fler resp istället. Jag varierar beroende på gårdagens matintag och dagens mående. Allt beror ju på hur mycket energi man har.. Vidare kör jag kondition 30-40 minuter. Löpband, crossramp, crosstrainer är det som gäller då. Sist magövningar, ungefär varranat träningstillfälle, viktigt att vila även dessa muskler..=)
Proteindrink: Intages alltid efter träningspass, 2 dl soyamjölk (Go green, den blåa, mindre socker i..=) blandat med 20 gram proteinpulver. 
Utöver detta tar jag 3 omega-3 tabletter om dagen. Detta gör jag iofs vanligtvis också, men extra viktigt nu och få i sig bra fetter..

Jag försöker också i den mån det går att promenera mycket, morgonpromenader eller promenera till träningen..och de dagar man är ledig ska man försöka konditiona lite extra..=) Alltid bra, det ökar förbränningen..dåliga fetter ut, bra fetter in!

Ha en go kväll! Puss och kram
 

If you..



..If you want me to stay
I'll never leave..




Hej vänner..!

Andra veckan på deffen..det har gått över förväntan men visst är det tufft.. Det är väl en sak när man är i hemmet lugna vrå men på jobbet vill man ju bara gå och hänga sig nånstans..denna veckan jobbar jag på sjukhuset och vi har ansvar för kioskvagnen..och vad finns på den tror ni??!! MY GOD! Jag är ju verkligen en gottegris och när hungern slår till är det ju godsaker jag tänker på..godis= snabba kolhydrater.. Ja, men det är bara att bita ihop och tänka på annat..=) Och det känns som att man skulle kunna äta hur mycket som helst...men det skulle man ju inte egentligen, huvudet spelar en ett spratt också..

Ner till mamma snart, fira födelsedag och träffa mormor..=) Och köra mossa i tädgården, inte allt för kul kanske..=)
Emelie, hör av dig om fredagen där..!

Ha det toppen! Puss och kram

God dag!

Nu har deffen börjat, andra dagen idag. Och 8 veckor framåt..får vi se hur det går. Har suttit en stund och planerat en del, kostupplägg och mina mål. Ska bli spännande..=) Ledig dag idag, har pratat med min handledare så jag ska sätta mig ner och plugga sen, har tagit en långpromenad och bara tagit det lungt. Jobb resten av veckan.

Well, tänkte bjuda på lite bilder, kasst ljus men va faen, ni ser nog..=)

      Här är jag och min rygg efter förra deffen..hoppas på ännu bättre resultat nu och bättre shape på magen! =) Och övriga kroppen givetvis..och att jag går ner mellan 5-10 % kroppsfett, det är väl mitt största mål. Har vägt in mig och mätt mig idag så nu vet jag hur jag ligger till, ska enbart väga min kroppsvikt varje söndag, sen efter 4 veckor ska jag mäta kroppsfett, muskelvikt, vatten osv.

    Så här vårfint har pappa det..=) Är så himla fint där..

   Och hääär kommer min nya tatuering..=) Fin va och ja, det är ingen rättvis bild men det är mitt smalben vart fall..

Enjoy!

Kram

Skärtorsdag

Jaha, då fick FBK sitt guld igår, mycket, mycket tråkigt MEN jag kan inget annat än att gratulera till segern..=)

Har hållt på fullt här hemma och fortfarande en massa att fixa, ska sätta mig i lugn och ro och plugga lite grann snart. Har mailat iväg mina frågor till min handledare iaf. Och packa det sista, imorgon drar jag söderut till de småländska skogarna..=) Önskar en glad påsk och ät en massa, massa godis..för det ska jag göra! =)

Puss och kram

Hallå hallå!

En helt underbar dag ute bland hästarna, visserligen har inte vädret varit det bästa men det har varit en tipp topp dag ändå! =) Vi har haft det trevligt jag och mina brukare och stojat och skrattat, vi har pysslat mycket bland hästarna idag, ryktat, borstat och sadlat. Det är verkligen terapi för dom att göra iordning, prata och mysa lite med hästarna, när det finns en stund över. Har en fixardag imorgon, ska plugga, städa, packa, ut på lite ärenden..+ 20 saker till..minst..=)

Nu ska jag glo på HV matchen, ni måste vinna ikväll..annara hamnar guldet en aningens fel..=/

Kram kram

Hello söndag..

Seeg dag idag men fick till ett bra pass på gymmet, så pass bra att jag var svimfärdig och helt vimmelkantig efteråt. Blev snabbt mat idag =) Helgen har varit väldigt lugn och skön..har mest sovit, ätit och legat och läst..=) och njutit av det härliga vädret.

Och nu är det tänkt att jag ska plugga ett litet tag..är inte så sugen på det, nej..! Men men..=)

Ha det så gott.. Puss och kram

Hej på er!

Fredag idag och det innebär leeedigt! =) Helt underbart när vädret är så  himla härligt..=) Jobbat och fixat lite sen jag kom hem, har hängt upp nya gardiner i datarummet och i vardagsrummet..måste bara lägga upp dom i vardagsrummet, en aningens för långa. Har njutit av tacos och lite B&J, mumsigt värre..och imorgon ska jag göra köttbullar med potatismos, allt hemmagjort..givetvis..=)

Nu ska jag fixa med gardinerna och sen läsa lite..

Puss puss

Ps. tatueringen börjar läka nu, ska lägga upp bild snart så ska ni få se..=)

Usch då...

Mår fortfarande inget vidare, sååå trött. Tog precis en morgon promenad innan allt plugg men jag var så trött efter det att jag var tvungen till att lägga mig ner..usch..=/ Tatueringen måste verkligen slagit ut varenda kroppsdel hos mig, hade ingenting och ge på träningen igår, får se hur jag mår i eftermiddag..

Jobb imorgon, och nu plugga.

Ha en toppen dag! Kramis

Ni kollar väl ikväll??





Kom igen Sveriges bästa lag...jag är heeelt exalterad! ;-)

Mitt i veckan..

Jaa, är ofrivilligt ledig idag men det är ganska så skönt oh få dra benen efter sig lite..=) Obetalt är inte så kul men va fan ska man göra. Nu börjar det märkas även inom komunnen att det är ont om jobb, men det är bara att bita ihop. Sysslolös är jag verkligen inte, uppsats! =)  Har en hel del och fixa med idag, ringa en massa samtal, plugga och dona..

Mår heller inte så jätte bra, fick febertopp igår, frossa och ont i kroppen, sen har jag vaknat flera gånger inatt av att jag mår jätte illa. Min fina taturering sitter nämligen på min kropp nu, är sjukt nöjd men det är nog den som gör att jag känner mig utslagen..=/  Hoppas att jag mår bättre under dagen..har typ sovit en massa, sov på eftermiddagen igår, somnade 20.30 igår och sov nästan hela natten..skönt om inte annat..=)

Näe, nu ska jag ta tag i en massa saker, ha en underbar dag!!! Och njut av ledigheten! (om ni har någon)

Puss och kram

Malin, se till och bli frisk nu!! Jag tänker på dig en massa, känns så hemskt att du är flera tusen mil ifrån oss och man står här helt handlingsförlamad..mina tankar finns hos dig..Puss

RSS 2.0