På topp!

Ja, allt känns faktiskt på topp, just nu iaf. Jag har varit på två arbetsintervjuer och har faktiskt fått positivt svar ifrån båda. =) Vilken lycka, att i dessa tider kunna välja mellan två jobb. =) Helt fantastiskt. Ett jobb var som biståndshandläggare med hyfsat bra lön, dock ett vik fram tills december. Det andra är som arbetshandledare (samma som jag pysslar med nu fast på en annan verksamhet) ska förhandla lön och det är en FAST ANSTÄLLNING! Förstå..det är helt underbart! Jag har fått ett fast jobb. Så nu väntar jag bara på besked ifrån min nuvarande chef och min kommande chef om vem som ska ta över för mig där jag är nu. Det är ju ett mammavik så det handlar ju inte om så lång tid.

Jag har min examen och jag har ett fast jobb som jag älskar. Vi har resor inbokade, mina nära och kära är friska och krya, jag har människor omkring mig som jag älskar. Äntligen kan livet le mot mig.




Life...

..Life..







Sometimes it could be pretty good...


2010-04-17

Heeej!

Jag har helt och hållet lagt den här bloggen åt sidan. Finns liksom ingen lust eller tid till det. Men nu skriver jag..=) Ja..tiden går fort och snart, snart är det 1 maj. Gud, vart tar tiden vägen? Ja, livet rullar på och jag jobbar och tränar som mest. Försöker njuta och andas där emellan. Det rör på sig gällande jobbfronten och det känns otroligt skönt.. Har väl kanske också nu som först fattat att jag har tagit examen. Fick på tal om det en inbjudan ang detta som skulle äga rum 7 maj..trodde inte de hade sådana mottagningar här..faktiskt. Hela grejen kring exeman vart skit för mig. Tur att jag hade en privat mottagning och där man faktiskt fick fira att man gått ut skolan. Hur som helst skulle det delas ut diplom av rektorn..men om man inte kommer får man det diplomet ändå? Vet inte riktigt, det var till för mig som student och mina anhöriga. Har en tandläkartid då, får se hur jag gör...det lockar väl kanske inte så värst. Tänk, för ett år sedan kunde jag inte ens drömma om att vara färdig och nyutexaminerad och precis fått erbjudande om ett fast jobb! =) Tjohooo.. Finns någon högre makt som gillar en..ibland.

Jag hoppas ni njuter av den vår som nu kommer. Njut av nuet, solen och värmen som kommer. Va rädd om dig.



RSS 2.0