Fisksoppa Bali

4 pers.

½ påse wokgrönsaker
1-2 msk olja
1½ msk röd currypasta
6 dl fiskbuljong
4 dl kokosmjölk
60 g nudlar
1 påse fisktärningar av lax, torsk och sej
2 msk fisksås (nam pla)
1 lime
salt

Gör så här:
Fräs wokgrönsakerna i oljan. Tillsätt currypastan och rör om. Häll över fiskbuljong och kokosmjölk. Bryt nudlar och lägg i soppan. Låt allt koka upp. Tillsätt fisktärningarna. Smaksätt med fisksås och rivet skal av lime. Låt pruttra ca 5-10 minuter. Smaka av med salt. Servera med klyftor av lime, att droppa ner i soppan.

Det här va verkligen sååå gott! =) We loved it, try it!

Nu blir det lite godis och en god bok i soffan!

Myysss..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0