Need to..

..I need to know what I did wrong..




Hej hej!

Idag har jag sprungit som en liten skållad råtta upp och ner för trapporna..har nämligen tvättat! Haha..en massa jäkla tvätt, det här är nackdelen med att bo i lägenhet och ha ett alldelles för litet badrum där man inte får plats med någon tvättmaskin. Min pojkvän hade faktiskt tvättmaskin i sin gamla lägenhet när vi bodde där och det var underbart skönt. Sån där riktig lyxkänsla av och kunna slänga på en maskin när som helst..Jag är ju van vid att kunna tvätta när jag vill och hur jag vill men sen måste man helt plötsligt dela en tvättstuga med en massa andra människor och anpassa sig efter dom..man kan ju liksom inte bara springa ner när man behöver tvätta och tro att det är ledigt..Icke! Men men..det går ju!

Annars idag har jag pluggat och tränat och så har jag varit över hos M ett tag, suttit och pratat och pluggat lite. har gått igenom en redovisning vi ska göra på ett seminarium inför klassen nästa vecka. Vi ska först och främst höra oss för på min arbetsplats om vi får lov och ställa lite frågor och så ska vi göra en presentation av detta. Hoppas det går vägen, tänkte höra imorgon eftersom jag jobbar..! Så skönt och få snacka och prata om precis allting med M..wonderful!! =) Loove it! Vi sporrar varandra så jäkla mycket inför plugget och det är så bra! =)

Vi hörs! Haj då!!

Hej!

Här är det fullt ös..! Shit..började nya kursen idag och det är galet mycket. Ska göra fältarbete och redovisning på det + hemtentamen. Och sen när jag skulle anmäla mig för en annan tenta visade det sig senare att det var fel tenta!!! Ahh..så jag måste ringa tillbaka dit imorgon och fixa allt till rätta! Och så har jag mailat den aktuella läraren så jag hoppas att det inte är några problem..men det tror jag inte..med tanke på att det är ett tag kvar till kursen och tentatillfället. Anyhow..det har regnat aset här idag, pissat ner hela dagen! Var totalt dygnsur när jag kom hem från skolan...så någon promenad blir det inte idag..har bara varit på gymmet. Så istället har jag fixat med skolgrejer, bakat bröd och bäddat rent i sängen och sorterat tvätt. Funderar på om jag ska byta gardiner i tvrummet också..till de mer höstaktiga...mmm..det får det nog bli! =)

Ska jobba 12-20.30 på onsdag så det ger ju lite mer pengar! Och det är bra! =)

Nu ska jag fortsätta snurra runt här..=)

Ha en trevlig kväll..Kram



Tjena!

En riktigt bra söndag..fast vi vaknade bra tidigt..eller min älskling vaknade och väckte mig och sen var det omöjligt att somna om! =) Haha..fast det gör inget, somnade så tidigt igår ändå. Tog en promenad, käkade frukost och åkte iväg o lämnade in tentan! =) Sen var det gym..sen hem duschade, dammsög och fixade iordning. Och nu är det snart dax för middag. Sen iväg och fixa och handla!

Ha en bra söndag!

Kram



Hej!

Idag har det varit en jätte bra dag! Har varit o tränat och sen på eftermiddagen närmare bestämt befann jag mig i Södertälje för att se mitt älskade lag! HV71..mot SSK. De vann med 0-3. Känns jävligt bra. Och så underbart att se sitt lag igen..var ett tag sedan nu. Så har haft en toppen dag. Har precis kommit, ätit lite och tänkte läsa igenom tentan och skriva ut den! =) och skicka iväg till urkund..imorgon blir det lite sovmorgon, promenad och sticka iväg o lämna tentan. Sen får jag se va det blir för träning, är sugen på nåt annat än gym..men det är dessvärre inte så mycket annat öppet på en söndag förmiddag..lite tråkigt..allt annat öppnar typ framåt 3-4. Då hinner inte jag.. annars under dagen ska vi iväg till Rusta, Växtriket och lite annat. Ska även fylla på glykol i bilen..haha..har jag aldrig gjort..får nog be om hjälp tror jag! =) Har hört att man kanske måste tömma det som finns i innan..hmm..men hur fan då? Rakt ut i naturen då eller? Suga upp det vore väl inte så nice??

Nähä..ha en go kväll!

Kram!


Södertälje SK - HV71
Resultat0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
PlatsAXA Sports Center
Datum2007-10-27 15:00
Omgång14
0-3


Handlat en massa mat!

Nu har vi varit och handlat oss lite mat, en massa gott blev det som vanligt och nyttigt såklart! =) Lax, kyckling och goda grönsaker och frukter. Det finns clementiner ute nu..så det passade jag på att köpa. Och någonting som gjorde mig både förvånad och glad..JULMUST! =) happy me..! Men jag kan inte annat än tänka, kom igen..vi är i oktober. Men gott är det så jag köpte en liten flaska som jag får lov och dricka imorgon eftersom jag köpe mig en godispåse också! =) Åhh..ska bli så gott..! Hur länge sen som helst jag unnade mig nåt gott..och så ska vi mysa med en film imorgon också. På dagen ska jag ner till stan och kolla in alla julklappar och börja lägga upp någon sorts strategi på det där..anledning till att jag börjar så tidigt är helte enkelt för att jag måste..ekonomiskt sätt. Är man student så är man. Man har inte alla ekonomiska förutsättningar men sen gillar inte jag och stress handla heller..utan alla klappar ska vara genomtänkta! =) Och det finns särskilt en julklapp som jag hoppas på blir bra..den är jävligt dyr..men samtidigt jävligt het!! =) Och jag är faktiskt redan klar med julklapp till mormor och farmor och en julklapp till mamma. Och en är på gång till min pojkvän..så ja, i år kanske jag ligger bra till!?! =) Hope so..

Imorgon hade jag även tänkt baka ciabbata..mums det där! =)

Puss Puss





Pengar idag..!

Och lite löning imorgon, känns ju bra med lite klirr i kassan! =) Är väl så gott som klar med tentan..har lite kvar på sista frågan+ framsida och sånt där. Imorgon hade jag tänkt gå på stan en sväng, ska köpa ett lila nagellack, hade tänkt prova o se om det blir fint?! Vet inte..valde mellan lila och rött. Känns som att lila är mer min färg! =) Ska även kolla lite på ramar, ett diadem, underkläder..lite smått o gott typ..Kolla in lite julklappar också..se vad som finns..även fast det är ett tag kvar så är det bäst o vara ute i tid, tycker jag! =)

Idag ska vi åka o storhandla..haha med alla andra som ska storhandla! Suck..lär väl ta hela kvällen!

Ha det gott! Kram



Så är det..

If you are not part of the solution,
you are part of the problem.


Jag vill också vara sjukt jävla smart..ett geni helt enkelt. Visst har jag en del innnanför pannbenet men nja, att mäta sig med Einstein är väl att ta i! ;-)


Glad!

Åh..jag är så glad så glad idag för jag fick godkänt på min personaljuridikstenta! Kan ju inte bli bättre och som grädden på moset som jag brukar säga, ska jag få de där svarta jeansen av mamma som jag trånat efter! =) Enbart för att jag varit så duktig och är så bra och skriver mina uppsatser och tentor! =) Känns otroligt skönt att få veta och att det var ett så positivt svar..mmmm..är på fråga 5 nu på denna tentan och sen har jag bara en fråga kvar! Yippie yeey!! =) På lördag ska vi förmodligen på hockey, SSK - HV71 i Södertäje då..hoppas på det. Helgen efter det ska jag ner till mamma..! Mysigt..

Ha det gott! Kram



Så jäkla jobbigt..

..Fan, vad jag saknar dig idag..

Pappa



..Du är och du fattas..


Tjena!

Har inte sovit alls bra inatt, vaknade strax efter 3 och kunde inte somna om..förens min sambo gick till jobbet..haha..brukar ju vara tvärtom, att jag lyckas somna om för att jag hör att han sover typ..men men. Fick lite mer sömn innan klockan ringde iaf! =) Och ni kan ju inte ana vad jag gör ju nu..jodå, så sant..skriver tenta! Fråga 4 och jag känner mig duktig! Väldigt duktig..

Hade så konstiga drömmar sen när jag lyckades somna om.. Drömde att jag var på Mallis igen och att jag hade flyttat dit och jag var på stan och shoppade och rätt som det var blev jag jätte magsjuk och jag spydde och spydde, det fanns liksom inget stopp. Jag lyckades ta mig in i en affär och in på en toalett och jag spydde ner hela toaletten..det var kräck precis överallt..ok, mina drömmar är icke normala men ändå. Då kom ägaren av affären och frågade om hon kunde hjälpa till, hade ju spytt ner hela mig själv också..nej sa jag, det här ska inte du behöva se. Åhh..vilken vidrig dröm. Sen fick jag hink och mopp för och städa upp. Äckligt..sen drömde jag att det hade snöat inatt..och att jag var på pappas grav och att det var så mycket snö att man inte såg gravstenarna..men det var faktiskt snö förra året vid Alla helgona, det minns jag, fick borsta bort en massa snö när jag skulle tända ljus och göra fint..! Och nästa fredag ska jag köra ner..usch, hoppas på att det inte är snökaos då! Hmm..har alltid haft en massa konstiga drömmar, sen jag var en liten tös! Typ varje natt drömmer jag märkligt och jag kan även drömma sanna drömmar..men näe, nu måste jag återvända till pluggandet!

Ha det gott!



Hej!

Nu är jag klar med fråga 3..fråga 4 imorgon som gäller alltså! =) Känns bra men jag är riktigt trött nu. Skulle kunna sova i 100 år känns det som..Har kunnat plugga bättre nu på eftermiddagen också..kanske för att det blivit lite utrett? Allt är ju långt ifrån bra men det känns ok..och det är alltid något.

Har hittat ett par jätte fina svarta strech jeans på tradera..jag vet, jag ska inte sitta där men man kan inte låta bli! Åh..fina är dom! Vill ha, vill ha! =)

Och så vill jag resa..har ju precis kommit hem..men! Man får blodad tand..det är farligt men är grymt sugen på att sticka iväg igen..som sagt till någon storstad. Vi gjorde verkligen London jag och min älskling! haha..drack öl som aldrig förr..=)

Och hungrig är jag..är jätte sugen på riktig mat..typ stuvade makaroner och köttbullar eller stuvad dillpotatis med isterband! Åhh..jag älskar verkligen mat!! haha..=) Ska ta ett äpple för och dämpa hungern, konstigt, jag åt ju bra till middagen?!

Jaja, ha en bra kväll..nu ska jag kolla på tv!

Puss

Mat!

Nu ska jag laga kycklingwok med vildris till mig och min älskling. Är hungrig så det ska bli gott. Det kanske också sätter fart på mig, så jag blir på lite bättre humör! Tentan går framåt, mitt mål med dagen är att göra klart fråga 3..precis som jag brukar göra, en fråga per dag. Ganska realistiskt mål ändå! =) Sen efter maten ska vi iväg och träna..ska också bli skönt!

Ha en bra eftermiddag!

Kram



Tentapluggar..

Är på uppgift 3 men det finns ingen riktig motivation. Kanske för allt som hände igår? Tankarna är liksom inte direkt fokuserande och jag kan inte koncentrera mig. Jag har kommit en bit, har gjort halva och det tycker jag är bra gjort..! Har liksom bara halva kvar att gå..=) Men ändå, jag glider lätt iväg i tankarna.. Och som sagt, frågorna är så damn luddiga! Var tog meningsuppbyggnaden vägen? Shit..förövrigt är det en helt ok tenta..

Tittade på Pirates of the Caribbean, At world's end igår..nja, Depp är as snygg som vanligt men annars så tycker jag att de kan lägga ner det nu. 1 och 2 var jätte bra men nu är det färdig snurrat. Inga mer tack, låt det sluta där nu. Vore synd och förstöra en sånt mästerverk med en massa efterföljare. Det har liksom redan kommit 3 stycken..!

Jag skulle vilja resan iväg..till någon storstad, typ New York, Paris..Paris det skulle vara mysigt och möta in våren där..=) Kanske något att fundera på?! Fast vi håller ju på att titta en långresa till nästa sommar..då kanske man inte riktigt har råd..! Jobbet ringde idag också, fick en tid nästa vecka+ att jag fick 2 till i december. As bra, ska spara så mycket som möjligt!

Nu ska jag återgå till min tenta!

Kram Kram




Funderingar på toan..

Ja, på toan kan jag koppla av och tänka. Alltså inte när man ska göra sina behov utan stänga dörren och sätta sig på toalocket och tänka. Så tyst och lungt och avkopplande. Det gjorde jag idag, flera gånger..haha..och det hjälper lite! =) Låter kanske helskumt men jag tycker man får ro och tänka då..Eller så gillar jag och sitta på golvet också..och bara fundera. Ingen som behöver bry sig..Knäppgök jag är..

Ska börja på fråga 3 nu på tentan..jag och M satt hela dagen igår, helt slut..men det är så jäkla bra och sitta sådär..man får så mycket gjort! Gött..=)

Nu ska jag vila min arma skalle..och ta febern..är ju inte riktigt pigg..

Kram Kram




Jag är så jävla trött...

Är så jävla trött på alla människor som klagar, alla som snackar skit..på alla dom som alltid ska ha en kommentar till allt de ser och gör! För fan skaffa er ett liv! Är så förbaskat trött på allt. Varför ska alla vara elaka och säga en massa dumma saker om varandra? Att smutskasta och förnedra och framförallt såra en annan människa. En människa man kanske tycker mycket om? Vad är det för mening? Även om man är arg och förbannad..varför?

så mycket tårar och så mycket skit
Är så trött på detta elände..vill inte vara med..





Go morgon!

Idag var det kallt när jag vart ute och gick. -4 grader..burr burr! Men solen var framme så den värmde en del! =) Har ätit frukost och sitter med tentan just nu. Ska snart hoppa in i duschen, ska bort till M och plugga och gå igenom tentan lite grann..känns som att jag fastnat lite..vet inte vad jag ska skriva typ..så det ska bli skönt och få lite idéer! Idag känner jag mig bättre än igår, efter badet var jag helt slut, kunde inte sitta i länge alls för det kändes som att jag skulle brinna upp! Sen blev det nattlinne på och kollade en massa tv med älsklingen..Myspys dag var det igår.

Till middag idag ska jag göra lammkebab..ska bli så mumsigt! Och en massa grönsaker och gott i! =)

Ska göra en beställning på en del böcker sen, behöver "bara" köpa 2 stycken och det känns faktiskt helt ok. En del har jag köpt begagnat och en del får låna. Och de sista 2 måste jag köpa för jag hittar ingen som har dem..däremot ska jag söka på begagnad kurslitteratur på nätet, där kanske den ena boken finns åtminstone!


Dusch och fixa iordning sig var det!

Ha en bra dag! Kram


Skulle jag behöva en..! Ikväll blir det nog kramkalas! =)

Hej hej!

Idag känner jag mig inte alls pigg. Har lite feber och hoppas innerligt att det inte blir mer än så..! Har tagit det lungt idag, hade mysmorgon med älsklingen, åt god frukost och sov typ hela förmiddagen..sen tränade vi en sväng och åkte hem. Har även varit till bibblan idag efter en bok till nästa kurs men de hade bara den äldre upplagan då jag måste ha den senaste! Så..det blir väl till att köpa..=) För det är ju så jäkla billigt, så det gör ju inget! =) Eller inte..Har ätit middag och nu sitter jag här, har inte skrivit så mycket på tentan idag, ska plugga en stund till men annars lämnar jag över det till morgondagen. Ska ju sitta med M på förmiddagen då och gå igenom tentan, blir nog bra! På morgonen ska jag och J ut och springa i elljusspåret..hoppas på uppehållsväder, inte kul om det ska regna, att det är lite kallt gör inte så mycket! =)

Försöka få några mer meningar skrivna..sen blir det nog att slappa framför tvn..!!

Kram!

Mysa med lite tända ljus kanske..!?



En paus..

Kan behövas ibland. Är klar med fråga 1 och har börjat lite smått på fråga 2. Men frågan är, varför ska alla tentafågor vara så krångligt formulerade? Är det för att vilseleda studenten eller är ansvarig lärare så taskig på meningsuppbyggnad? Näe, jag bara undrar..men man kan få spunk på mindre! Att inte förstå frågan gör en galen!

Först tänkte jag ta en promenad i höst vädret men sen rann tiden iväg och nu ser det inte lika skönt ut längre..så jag struntar nog i det..=) Har bra kroppstemperatur nu och har inte lust att förvandlas till en isbit. Tar ju så lång tid för mig och bli varm..usch..=(

Näe, ska fortsätta lite till nu!

Puss Puss



Har du kysst och fått din drömprins?

Hejsan!

Idag är jag seg, trött och allmänt bored. Ska sätta mig med tentan nu men jag känner mig som en påse nötter. Helt fucked. Inget har hjälpt, träning, frukost och dusch. Näe, ögonlocken ska visst hänga ner..=) Näe, nu får jag rycka upp mig och ta tag i tentan. Ska sitta hela dagen, har tänkt sitta fram till 21.00 ikväll med observationer för matrast och så. Lika bra och göra upp ett "schema" och följa det! Imorgon ska jag och älsklingen ha mysmorgon, göra god frukost och ligga kvar länge i sängen! Sen gå och träna, äta god middag och ta ett långt bad på kvällen med tända ljus..

Ha en bra dag! Kram



Tenta dax..igen..

Japp, då var vi här igen..! Fick tentan idag och det är bara att sätta igång..6 frågor men det känns mycket enklare än förra tentan, 6 frågor som ska besvaras på max 6 till 8 sidor med 1,5 radavstånd. Så ja, helt ok. Men även detta ska ju skrivas och analyseras så man ska liksom inte ropa hej ännu! Gjorde mig pastasallad idag, gud så mumsigt..hade massa fetaost och rödlök i! =) Gottit! Tills imorgon köpte jag mig en grönsakssoppa och russinbröd. Eftersom alla matlådor är slut så gör jag så här...när jag ändå äter själv..men till helgen blir det en massa gott också..!

Var på en ganska bra föreläsning idag..synd att det var så kort tid bara..handlade om konflikthantering i olika arbetsgrupper. Väldigt intressant tycker jag och det är även det vi ska skriva tenta om nu..Känner mig inte riktigt pigg, har lite spänningshuvudvärk på gång och så biter/tuggar jag på tänderna..eller jag biter ihop käkarna hårt, hårt..så det knastrar i dem..haha, det är skönt för stunden men inte så kul sen när huvudvärken kommer krypande..gör alltid så när jag är stressad, spänd osv. Har jag nog gjort så länge jag kan minnas..och varje morgon så måste jag "knäcka" käken tillrätta..haha..låter helt sjukt..men så funkar jag! =)

Ska ta mig an första frågan nu, läsa in och greppa det lite mer!

Ha en skön kväll! Kram




Ajaj..

Usch och aj, fick jätte ont i magen nu. Usch.. =( Nåväl, gjorde mig en jätte go fruktsallad, med innehåll banan, äpple och apelsin, över strödde jag lite Müsli..jätte smarrigt! =) Har skrivit klart min skoluppgift, fått bekräftelse på att föreläsaren kunde öppna upp dokumentet samt städat i bland mina böcker. Kurslitteraturen tar upp mer och mer plats och det är ju inte så konstigt när man varit student i över 2 år..men alla mina andra böcker då!? Vill ju ha plats till dom också..! Ska be älsklingen fixa det där med en extra hylla..även om jag inte skulle nå..man kan ju stå på en stol!? =) Har ju massvis med böcker och jag vill ju självklart att alla ska få plats..

Nu ska jag lägga mig i sängen..

Längtar tills älsk kommer hem..

Sov gott!



Can't help..

..falling in love with you..Åhh..har så tråkigt, har ingen lust och plugga. Är på sista frågan nu och jag måste göra klart det ikväll! Men gud så trist det är att vara själv..! Fast jag har och andra sidan inte direkt lust och umgås med någon heller..vill helst ligga under filten och kolla på film! Näe, nu ska jag göra mig en fruktsallad och ta tag i saker...!

Puss

Hej!

Vaknade vid 7.45..och tänkte shit, har jag sovit såå länge idag? Brukar ju annars vakna innan 7! =) Hur som helst var det mysigt eftersom min älskling låg brevid, så det gjorde inte så mycket. Åt mys frukost och klädde på oss träningskläder. Åkte och tankade bilen, tränade samt handlade. När vi kom hem fixade vi lite, dammsög, bäddade rent i sängarna och nu har sötnosen åkt till jobbet..och kommer inte hem förens inatt! =( Men själv ska jag plugga klart mitt seminarium och lite annat smått och gott...ringa mammsen och sådär..!

Näe, dax för lite mat tror jag..magen kurrar!







 


Go kväll!

Sitter här med en kopp grönt te. Gott och lugnande. Vissa säger att grönt te ska lugna nerverna och göra en mer harmonisk. Bra kanske innan man ska sova?!  Jahopp, vart och tränade, duschade och bytte om till myskläder! =) Sitter och knåpar ihop frågor till seminariet och går igenom en massa. Läser massa mails osv. Bra att tentan läggs ut webCT redan på onsdag, gött kan man börja spåna redan då..=) Börjar bli trött, har varit en lång dag..har plötsligt en massa kurslitteratur som jag måste ha..damn..!

Om skall skriva vidare lite och sen lägga sig i sängen..

Kram och sov gott! =)



..Underbara Mallorca..


Playboy nästa!? ;-)

Fattar inte, jag är såå kass på att fickparkera! =) Visst, det är säkert många med mig men hallå?! Jag fick parkerar dagligen..ok, ibland får jag till det..men det är inte ofta. Som idag, skulle in på skolan en snabbis efter jobbet..haha..parkerar lite snyggt tycker jag utanför ett café. Låser och springer iväg, lite stressad. Där inne ska självklart datorhelvetet inte fungera..kan inte göra nånting av det jag tänkt göra. Blev en del sura miner men jag bestämmer mig för att sticka hem. När jag går mot bilen inser jag hur dålig jag är. Jag suger helt enkelt..jag borde verkligen skaffa mig en bil med jävligt breda fälgar, så jag har något att skylla på liksom! =) Det var en bit utanför trottaren och så var det självklart snett! Haha..Såg ut som jag inte ens brytt mig om att backa in i rutan..=)

Annars idag har jag jobbat på förmiddagen, hämtat mina foton..är mycket nöjd måste jag säga! =) Kom hem, kollade post, har ätit precis och ska snart dra till gymmet. Hoppas på att föreläsaren kunde öppna dokumentet jag skickade till honom..!

Så här blev ett av korten...;



Photo: Mariah Lejon

Tjejen som sminkade mig var höggravid och var från Alabama/US och hon tycke så här,
Citat: "Damn girl, you look just like Holly in Playboy.."


God morgon, god morgon!

Morgonstund har guld i mun..eller vad är det man brukar säga? Tog mig en sovmorgon och begav mig ut i det kalla höstvädret. Vi hade -4,5 grader i morse..burr..riktigt kallt men solens strålar värmde faktiskt ganska varmt ändå. Man vaknade till liv och funderade på vad helgen skulle bestå av. Hmm..försöka få lite skoluppgifter undanröjda kanske..? Ikväll ska vi laga mysmiddag med fläskfilé och vitlöksbröd. Det ska bli gott det! =) Annars så vet jag faktiskt inte..mest ta det lungt. Snart ska jag åka iväg och träna lite..ska bli skönt det..!

Puss och kram..och njut av ledigheten!



Hej hallå!

En blåsig och kall morgon..! Man vaknade verkligen till liv när man var ute i morse. Har precis kommit hem från gymmet, riktigt skönt och köra hårt igen! =) Har fixat, mailat, ringt samtal och ja, allt möjligt har jag gjort. Ska sätta mig ner och skriva klart min skoluppgift..Idag blir det fetaostfyllda kycklingfiléer med couscous och tandoorisås med avokado. Smarrigt värre va!?! =)

Ha en stört skön dag! Puss och Kram



Like the coolest thing ever..!
Photo: Magdalena Davidsson

Kallt idag..

När ska den där snön komma? Som de lovade, det är ju ändå ganska mysigt..ibland. Men ack så farligt på vägarna med alla bilar som kör med sommardäck. Usch, funderar på att lägga om till vinterdäck redan nu, om halkan ändå ska komma. Får kolla det där..

Usch, jag åt något riktigt "äckligt" till frukost idag. Tänkte igår när vi var och handlade att jag skulle variera mig lite. Har sedan tidigare en Crunchy musli ståendes i skåpet så jag köpte en yoghurt till med honungmelon smak. Smarrigt tänkte jag eftersom jag alltid annars äter gröt. Omväxling förnöjer liksom..=) Men så fel jag hade..alltså det var "gott" som typ snacks eller nåt men det kändes som att alla mina tänder rasade samman när jag tog första tuggan, vad kunde det innehålla, en sisådär 25 kg socker!! My god! Det kändes som att jag satt och åt godis till yoghurten. Det var inget fel på den men för lilla mig på morgonen var det som och få en energikick som heter duga. Som varar ungefär 1 timme..sen är det slut. Näe, tacka vet jag hederlig havregrynsgröt. Ingen variation här inte.. Man blir mätt och står sig hela förmiddagen och så räcker det med att luncha frukt på dan..=) Perfekt!

Ingen skola imorgon, har kollat fel som vanligt. Så det innebär att jag ska skriva klart mina frågor till seminariet ( har två stycken kvar), ringa skolan, kolla upp nya kursböcker, läsa en massa inför hemtentan nästa vecka+träning och promenad. Ganska skönt och få inleda helgen med att plugga hemifrån, hoppas på att bli klar med allt på förmiddagen..! Så kan jag se fram imot en förhoppningsvis bra helg!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa; Edward Finnigans upprättelse skriven av Roslund&Hellström..



Sov gott och dröm om nåt fint!

Kram!

Hello Sweden!

Åhh..jag har ju inte bloggat på hur länge som helst..en hel evgihet sedan! Kom hem i tisdags kväll från Mallorca..dö trist och vara tillbaks. Vill ju vara i värmen, äta och dricka gott. Inte vara här där det är minus grader och där det väntas snö vilken dag som helst. Nej tack, då bor jag hellre i värmen. Livet därnere var helt outstanding! Underbart..vi hade fint väder med sol och bad 6 dagar av 7 möjliga. Inte fy skam...=) Vi åt en massa god mat och drack massvis med drinkar och shoppade. Det enda jag missade var Ben&Jerry glassen..=( Fast det är ganka ok..
Full fart så fort man kommer hem, träning, jobb och skola. Hade muntligt seminarium i skolan idag men jag orkar inte gå så jag sitter och skriver ett skriftligt istället. Känns mycket skönare så. Kunde ta sovmorgon, äta frukost i lugn och ro och ta min morgonpromenad..utan att stressa. Så skönt! =) Har fixat lite hemma, varit uppe med resväskorna och plockat.
Igår var jag och gjorde en plåtning, är riktigt nöjd faktiskt..ska tillbaks dit på måndag och gå igenom bilderna och sådär..hoppas det blir bra. På torsdag nästa vecka får jag hemtentan i denna kursen..får vi se hur det blir...

Näe nu blir det en varm dusch och sen plugg.

Hej svejs!!

Bye Sweden bye, bye!

Inatt så kör jag till Arlanda med destination Mallorca. Ska bli lovely! Har kollat upp och det ska tydligen vara jätte bra shopping med framför allt väskor och skor! Me likes! Äta massa god mat, dricka gott, sola och bada och umgås med min älskling! Ha det gott här hemma!

Bye Bye!!



RSS 2.0