Midsommarafton..

Hej!

Hoppas ni har en fin midsommarafton. Själv har jag jobbat i 11 timmar och är inte så pigg på att göra så mycket efter detta. Gjorde iordning en skål med jordgubbar, så det blev väl mitt midsommar firande det..typ.. Och andra sidan så är midsommar inget speciellt för mig, förutom fylla, osämja och en massa skit bara. Så det är inte så mycket att sakna direkt..

MEN jag kan sakna att aldrig fått ha fina minnen. Traditioner att följa, så här gjorde vi när jag var barn osv. Näe, så är det inte riktigt..

Ska bädda ner mig sängen tänkte jag, har lördag och söndag att avverka också innan jag får vara ledig, och då öser väl regnet antar jag..

Hur som helst, hoppas ni har det gott! Stor kram

Regnig lördag..

Regnet öser ner och vinden viner ute. Jag jobbar helg så det gör mig inget men det är ju trots allt sommar, så vart är sommaren?? Har ju inte varit speciellt fint det som varit.

Livet rullar på, ska snart packa ner livet och det man äger i kartonger. Vi ska byta lägenhet i samma stad så så dramatiskt är det inte men det krävs viss dirigens när man flyttar ändå. =) Nåväl, ska bli jäkligt kul iaf och vi är full gång och planerar allt. Ska lägga fint golv i köket på måndag.

Deffen rullar också på, 14 dagar snart. =) Toppen och jag har haft lite "ätardag" idag. Har varit yr och illamående idag, kommer och går det där..har inget med deffen att göra utan det har varit något som följt mig nu under vintern och våren..skumt.

Lyssnar På Cornelis Vreeswijk, mysigt.

Ta hand om er. Stor kram 


Givande promenad..

har varit ute med Elin på promenad, helt underbart väder och det kändes som att man bara kunde gå och gå och gå..men till slut var vi tvugna att vända hemmåt. Tack vännen. =)

Livet rullar på i en rasande fart och jag är i nåt sorts lyckorus blandat med en bubbla av förvirring. Lyckoruset består av att vi har fått tag i världens finaste lägenhet i gamla stan som blir våran i september och för att vår efterlängtade Kina resa är bokad!! HELT FANTASTISKT!! Så i november far vi dit jag och min andra halva. =) Förvirringen består av mitt nya jobb men det är givetvis kul och lärande också men det är väl mycket nytt att ta in och nya människor att lära känna. Det flyter liksom på..=)

DEFF står på schemat fom igår och fram till 19 juli. Jojomänsan och jag är hyffsat taggad, det känns liksom inte så tungt denna gången, både psykiskt och fysiskt, det ska ju liksom vara rätt förutsättningar till att deffa också i och med att man går på kaloriunderskott. Så jag tror det här går bra. =) Gjorde mätningar och vägningar igår så får i se vad vi uppnår för resultat. =)

Har varit ledig måndag och tisdag nu eftersom jag hade "tuffvecka" förra veckan och jobbade 6 dagar av 7. Så välförtjänt vila med andra ord. Back on track imorgon. =)

Hoppas att ni alla får en fin fortsatt vecka!

KRAM

RSS 2.0