1:a avdent..

Hoppas ni haft en mysig första advent, det har jag haft =) En lång sovmorgon och risgrynsgröt till frukost. Sen pyntade jag med stjärnor, slingor, avdentsstakar och tomtar. Har tänt upp en massa levande ljus här hemma, älskar det. I ugnen ligger det apelsinskivor som jag håller på och torkar, snacka om att det luktar gott! Har tagit det lungt och skönt idag, och i helgen i övrigt. Igår vart vi till Västerås och julshoppade lite grann och i fredags besiktade vi ju bilen, den gick dessvärre inte igenom, ska lämna in den imorgon, handbromsen tog inte tillräckligt och detta visste vi ju om så det kom inte som en chock för oss, egentligen lika bra och få det ordnat. Och sen ska jag äntligen till frisören och fixa utväxten, längtar, ska bli så jäkla skönt! Nu känns det som att håret växer så det knakar! Vilket är väldigt bra..=)

Tror nog att jag ska slå in lite julklappar nu..=)

Puss och kram på er..

 

Oh Boy...

Nu är uppsaten inlämnad, så nu får vi hoppas på det bästa och hålla alla tummar vi har för att den ska bli godkänd och skickas vidare till examinator och examination. =)

Nu ska jag nog hoppa i säng, har varit en lång dag.

Må så gott och rå om varandra. Kramar

Min dag..

Puh, är helt slut..har timme kvar på jobbet och sen ska jag hem och sooova! Är så trött, har jobbat sen 8 imorse. På min rast var jag sjukt effektiv, vad hände där liksom? Jag strök och la in tvätt, plockade in täcke och kuddar i garderoben, lagade mitt nattlinne med nål och tråd, postade ett brev, åt mat och gjorde kvällsmackor till jobbet, gjorde lite på uppsatsen och donade med framsidan, sökte jobb samt kollade mailen. Vad gjorde du? =)

Och ja, när jag ändå skriver kan jag tillägna en rad eller två åt er som förstörde min ena backspegel i måndagskväll, tack så hjärtligt. =) Skulle jag sett er eller vetat vilka ni är hade jag förmodligen slagit ihjäl eller, och jag skojar inte. Sönderslagna rutor, repor och bucklor i plåten OCH förstörda backspeglar är jag JÄVLIGT trött på..hoppas ni fattar det..

Det var allt från mig..=) Kram

Älskade mormor..

Älskade mormor, mina tankar är hos dig. Se till och bli frisk och stark nog att komma hem. På bara någon sekund rasar tillvaron samman...

Längtar och saknar...


Regnet öser ner..

Utanför smattar det mot fönsterrutan, riktigt ruggigt väder. =/ Och snart ska man ut i ovädret.

Åt nyss ett gott höstäpple. Great! =)



You’ll remember me..

You’ll remember me when the west wind moves

Among the fields of barley

You can tell the sun in his jealous sky

When we walked in fields of gold








Jul, jul strålande jul!

Längtar massor till 1:a adent, då kan börja med julen på allvar. =) Vill pynta och göra det fint, skulle faktiskt vilja ha en julgran men eftersom vi inte är hemma över jul så vet jag faktiskt inte...får se lite.

Längtar efter lussebullar, pepparkakor, mjuk pepparkaka (typ det godaste jag vet! =) och rocky road. Och all julmat och alla julklappar. =) Ja, ok..jag gillar julen.



Längtar..

Nån mer än jag som är grymt sugen på Ikea just nu? Har varit det ett tag men jag har varken haft tid eller råd för att åka och handla. MEN smart som man är har jag önskat mig ett presentkort där i julklapp, det skulle verkligen sitta fint. =)
 Som en för tidig julklapp av mamma fick jag klicka hem en jätte fin långkappa i svart. Ellos hade 70% rea så då passade jag på. Önskade mig nämligen en sådan också..men eftersom det var så billigt slog jag till nu istället. =) Inte mig emot, för det är nu typ innan jul jag behöver den som mest..

Och ja, på torsdag kommer mamma upp igen, för på lördag är det nämligen dags för Dansbandskampen för oss. Ska bli riktigt, riktigt roligt! =) Vi ska äta buffé, vi tog den näst dyraste biljetten för 600 kr per skalle, den dyraste skulle gå till 1000 kr per skalle och då skulle det vara supé, väljer hellre buffé! Älskar buffé, det skulle vara svensk klassisk husmanskost, och det är inte fy skam det heller..=) Helgen därefter är det dags för bilbesiktning, får ni hålla tummarna för att den går igenom, är nämligen lite nervös för att den inte ska det, handbromsen tar lite för "bra", så högt som den går ska den inte gå och vi vet med oss att det är rost på den, det upptäcktes när bilen var inne för service nämligen...MEN har vi tur, så har vi. =) På lördagen där ska vi iväg och handla julklappar i Västerås, ska bli skojigt..håller på och planerar för fullt, tycker det är så himla skoj.

Helgen den 5-6 december ska vi på julbord, precis som förra året på Sundbyholm..då gäller det till att ladda, mamma mia va mat! Och så jäkla gott..=)

Och helgen därefter, luciahelgen har jag bokat in spa! Har fått tummen ur och bokat in helkroppsmassage och ansiksbehandling. Ska bli mycket skönt, längtar till dess. =) Och ja, sen är det ju snart jul..tiden går sjukt fort..

Och jobb och uppsatsskrivande, såklart. Uppsatsskrivandet lider mot sitt slut, ska snart skicka in för bedömning a min handledare.


Ha det så gott vänner!




Trist väder..

Usch, ute är det såå trist väder. När såg man solen senast? Skulle verkligen behöva lite ljus nu..så man överlever denna mörka period. Men här kommer lite tips på vad man kan göra när det trista, regna dagar som den här..=)

¤Tända en massa ljus och sätta sig i soffan med en bra tidning eller en god bok.

¤Ta en lång promenad, för trots att vädret är som det är, är det otroligt uppigande med en promenad!

¤Ta ett långt, varmt och avkopplande bad. Sätt på lite skön musik och ha ett litet hemmaspa.

¤Gå och träna, då får man en massa ny och härlig energi.

¤Tillåt dig vara trött och lite grå. Vi är inte mer än människor. När det blir tidigt mörkt ute så blir vi automatiskt tröttare, vi kurar gärna ihop oss inne under en filt. Man får gärna klaga hur mörkt det är och hur trött man är. Och vi är faktiskt piggare under sommarhalvåret, men håll ut!


Inspiration..

Snygg inredning från Lexington

mmm..fint. Vill ändra, vill göra om. NU. BUMS.

Hiss eller diss?





Ballerina Pepparkaka

Så, nu har man provsmakat Ballerina "pepparkaka". Betyget, nja..föredrar nog en vanlig Ballerina och en vanlig pepparkaka, var för sig. =) Betyget blir 2.9 av 5. Helt ok..men som sagt var för sig tror jag allt.

Tips!

Måste tipsa om världens godaste bar. Åt precis en till lunch..och de är sjukt goda. =)





På mitt gym säljs de i smakerna Caramel nut chocolate och Peanut butter crunch. Såå goda. Try them..

God morgon måndag..

Har nyss varit ute på morgonpromenad och käkat frukost. Jobb med uppsatsen idag, har kommit långt..har bokat av en hel del punkter på "to do" listan. =) I eftermiddag ska jag gå till spakällan för och boka in massage tänkte jag, har ju mitt presentkort så nu måste jag få tummen ur, sen ska jag gå på aerobics. Helgen har varit bra och trevlig, Emelie har varit hos mig! Synd bara att tiden går så fort..=/ Men nästa gång blir det simhallen och Lager..=)

Hoppas ni får en fin start på veckan och att dagen blir bra. =)

Kramar
 

Vaccinerad..

Nu har jag varit och vaccinerat mig. Och det känns helt rätt. Har innan varit lite tveksam men igår så bestämde jag mig..I och med att jag kunde gå genom jobbet så var det ganska självklart. När jag kom till vaccinationsstället var det kanske en kö på 20-25 meter, och jag tänkte shit, jag får vara glad om jag kommer hem till midnatt om alla dessa ska hinna vaccineras. MEN, det gick oväntat fort..allt som allt inklusive sprutan tog det 15 minuter. Helt otroligt och jätte bra service och trevlig personal. =) Mycket bra.. Då är det bara att invänta baklänges gången..och allt annat hemskt man läst. Men tydligen är mycket av detta mest bluff och båg. Visst, man kan få feber, muskelvärk och huvudvärk men inte så mycket allvarligare än så, hoppas jag.

För övrigt känner jag mig inte 100..det är den där jäkla mensen som alltid ställer till det. Ska ringa om mer Naproxen tror jag, mår så dåligt..=/

Nu ska jag duscha och fixa lite grann, imorgon kommer Emelie! Ska bli himla skoj!

Kram på er..

Jag ska måla hela världen..

Mamma är du ledsen varför ler du ej
vill du jag ska måla någonting åt dig
många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma allt ska bli så bra

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

Önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker till
himlens alla stjärnor
sagans alla slott
allting kan jag måla mamma önska blott

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig





Den här sjöng jag alltid för min mamma som barn. Jag älskade den då, jag älskar den nu. Kärleken till min mamma kan jag verkligen inte förklara i ord, min mamma är det bästa jag har. <3

Onsdag 041109

Hej på er! Allt gott? Här är det helt ok. Har precis lagat mat och diskat, och nu sitter jag och vilar lite innan arbetspasset ikväll..Ska gå ett litet ärende också så får gå lite tidigare. Ute snöar det, inte så att det lägger sig men det virvlar runt små, små fjun på himlen. =) Mysigt om inte annat..

Satt en stund med uppsatsen igår, har satt en deadline till mig själv nu, när säger jag såklart inte. =) MEN, jag satt hela kvällen igår efter jobbet och strukturerade upp det sista, satt och läste osv.

Till helgen kommer Emelie upp, ska bli himla skoj och få träffas igen. =) Och jag och mammsen har bokat biljetter till Dansbandskampen den 21/11..så då jäklar, får ni kolla på tvn om ni ser mig. =)


Tänkte visa er hur fint jag gjort på min balkong, blev jätte nöjd. =)

           

 

Fint va?! =)

 

Hoppas ni får en fin dag. Stor kram


RSS 2.0