Gör om, gör rätt..

Nja...ingen vidare söndag idag..usch, önskar att jag kunde få göra om den..

Har just klämt i mig godis, ahh..är en riktig slarv pelle som äter godis som kvällsmat. Men det är som tur är, väldigt sällsynt..=) Och så vaknar man upp morgonen och är skit hungrig..=)

Puss på er skitungar..

Lördag kväll..

Älskar lördags kvällar, man är liksom mitt i alltihop! =) Har tränat på Friskis idag, himla skönt pass, mycket nöjd.. Har hunnit med en massa idag, och med uppsatsen har det börjar röra på sig lite grann också..han jag haft mailkontakt med har äntligen hört av sig, så ska skicka in blankett för val av uppsats ämne, och så ska han ordna med handledare..hoppas, hoppas man får någon bra..=) Sitter och pluggar nu men ska snart lägga mig framför tvn och vi ska kolla fler avsnitt av Prsion Break, så jäkla bra den där serien..nu ligger vi bara 4 avsnitt efter..sen tror jag det var i mars/april det skulle köra igång i USA igen, längtar..=)

Imorgon ska jag göra älggryta, det ska bli smarrigt! =)

Puss på nosen..=)

Äntligen helg..

Åhh..efter 6 arbetsdagar är jag ganska mör i kroppen..! Är skit trött, har tagit en dusch och gjort iordning mig lite..sitter och softar framför datorn och lysnnar på rock...=) Såå skönt att inte ha en klocka som ringer imorgon, helt underbart..ska träna på friskis imorgon och äta tacos! =) Mumma..

Längtar efter lön..!

Puss och kram på er..

Gaddning..




..Gaddning den 31/3..
..Jag längtar..=)

Monday morning..

men känns mest som tisdag morgon eftersom jag började mitt jobbpass igår..jobbar nu fram till fredag kväll....hua! Känns tungt, just nu iaf. Fast jag jobbar lite blandat..har tre kvällar på raken här sen så det är ganska ok. =)

Ringer runt, svarar i telefon, antecknar..ja..typ sånt gör jag mest på morgonen.

Visste fresten inte att H&M ska komma ut med inredning? Beställde hem den nya katalogen så får vi se om det är något att ha, premiär den 19 februari tror jag det var. Efter jobbet idag så ska jag gå och boka tatueringstid! =) Gick förbi igår men det vart stängt..men idag så..=) Ska bli sååå spännande...

Nu ska jag skriva och anteckna..och lura på ideér till uppsatsen!

Ha en bra dag! Puss och kram

Alla hjärtans..

Hoppas att ni alla haft en underbar alla hjärtans dag..och en kommande natt kanske?! ;-) Själv har jag strosat runt på Stockholms gator och haft super mysigt..fyndat en massa, jeansjacka, klänningar, smink, Panduro saker (pärlor, vaxad tråd bla), handväska..mm. Ätit gott, känner mig som en uppsväld elefant men det är bara härligt! =) Imorgon ska jag jobba så jag ska alldeles snart borsta tanden och hoppa ner i sköna sängen..är heeelt slut!

Puss och kram till er..och ta vara på varandra..=)


Alla Hjärtans Dag

Baby..jag älskar dig..

Go förmiddag! =)

Hur står det till med er? Har verkligen haft bloggtorka här..har inte haft lust eller tid för den delen heller.. Har som sagt fullt upp, jobbar en massa och försöker klämma in min uppsats nånstans på ett hörn..som idag tex, har varit till bibblan och hämtat en bok så nu ska jag börja anteckna och skriva..men det är svårt när man inte har någon att bolla ideér med..=/ Önskar att man hade haft en handledare..

På lördag, alla hjärtans dag så ska vi till Stockholm, fick det som present..en hel shooping dag!! Precis vad jag önskat mig..=) Och så fick jag presentkort på en tatuering, så nu ska jag gå och boka..=) Och så fick jag min favorit parfym, den nya Diesel och jätte fint smyckesskrin..=) (Japp, fick dom lite i förväg..=))

Näe dags för och plugga! Ha en härlig dag! Puss och kram

Grattis!

Grattis till dig pappa uppe i himlen, du skulle fyllt 61 år idag och grattis till dig älskling på din 27 års dag!





Fredag!!

Äntligen fredag, och som jag längtat..är helt slut i kropp och själ efter en lång arbetsvecka.. så det ska sannerligen bli skönt att få vara lite ledig..=) Mamma är här och vi ska umgås och ha det gott! Deffen slutade igår och jag är mer än nöjd.. vi har bestämt att vi ska köra en 10 veckors deff senare, framåt 1 april typ..

Men ha en riktigt härlig och go helg!!!

Puss och kram

Måndag= ny vecka..

Jag vart inte så glad igår när jag skulle åka och tanka bilen efter att jag slutat jobbet, någon hade pajat sidorutan på höger sidan..lagom kul..och glassplitter i hela jävla bilen! Fick sopa igen hålet med svart sopsäck..som tur är har vi hittat en fönster ruta på skroten för 250 kr..så vi vet ju vad vi har för jobb som väntar i helgen..=/ Aldrig att man kan få ha något i fred.. Man kan undra vad man får ut av en sån sak..? Då är det väl bättre och trasha hela bilen, skära sönder däcken, dra med nyckel i lacken..jag menar då måste man ju vara mer nöjd än en fönsterruta..=) Nåväl har lyckats fixa bil den här veckan iaf..börjar ju mitt nya jobb imorgon, har varit och köpt en ny jacka..jätte snygg..fick den för 200 kr på Stadium..=)

Annars är det full rulle..jobbar och planerar uppsatsen för fullt..blir nog bra det där..hoppas jag! =) På torsdag kommer mamma som förövrigt är på ledarskapsutbildning i Järvsö..(av alla ställen?!) Så vi ska ha det lite mysigt när hon kommer..

Och idag har jag varit duktig..städat, bäddat rent, lagat matlådor (jävligt simpelt nu när man deffar dock), diskat, fixat ärenden..ja, you name it!

Ska strax iväg för och låna bil..sen blir det träning! Puss

RSS 2.0