Tjao!

Läget med er? Här är det jäkligt hett..men ack så skönt att vi äntligen fått sommarvärme! Trist dock att man inte kan njuta av det, man jobbar ju mest hela tiden..=/ Tog eftermiddagen fri idag, har handlat, lagat mat och håller på och tvättar och pluggar. Fullt upp..=) Stockholm var helt underbart i lördags, en helt perfekt dag, blev dock inte Vasa museét utan Nordiska museét, var värsta långa kön och det orkade vi inte med. Får ta det nästa gång. =)

Hoppas ni alla har det gott och mår bra!!

Puss puss..

Underbara sol!

Underbar kväll med en massa sol, har varit och storhandlat och har köpt till lite extra blommor till balkongen, kunde inte låta bli..=) Ska ut och plantera det lite senare, när det blivit lite svalare. Skönt med helg, imorgon bär det av mot Stockholm..gå på Wasamuseét och njuta av det fina vädret. Äta en glass, äta god mat och shoppa lite grann..

Hoppas ni får en fin helg.

R.I.P Michael Jackson..så tragiskt. Må du vila i frid.

Hans musik man man till viss del växt upp med...


Midsommarhelgen..

Har firats hemma hos mamma, har haft det lungt och skönt. Har typ sovit, ätit, sovit, ätit..har varit helt slut så det var skönt och vila upp sig. =) Har ätit god mat, godis, tagit härliga promenader i skogen och försökt njuta av den sol som fanns..dock inte så mycke.. Sen hade vi det mysigt med sällskapsspel, korsord när strömmen gick..=)

Mindre kul hade jag på vägen hem idag...blev tagen för fortkörning..första gången i mitt liv, andra gången jag ens blir tagen av polisen så har inte haft så mycket med dom att göra innan..och tur är väl det. Helt ärligt är det svin priser, visst jag får skylla mig själv och stå mitt kast  (jag körde för fort) men att betala 2400 kr för att köra 16 km för fort..Ja, det är väl bara och betala och se glad ut. Dryga poliser (varför stötter man bara på såna??) och ja, allmänt konstig situation..de tog mig på en sträcka där jag skulle ha kört 70 km/h men körde 86km/h och kom från en 90 sträcka...hann inte reagera på att det var 70 och heller inte att polisen stod där, de brukar tydligen stå ofta i den backen.. Men de där jävlarna som alltid ligger på två hjul i korsningar och gör vannsinnesomkörningar...de är visst immuna.

Ha de bäst! Kram

Brisen från havet..

Där hamnar vi alla till slut, i min släkt.
Uppe vid huset, finns tårarna kvar,
som vi har samlat, jag och min far.
Märkta av sorgen, av såren vi ärvde,
jag och min far.
Cirkeln ska slutas, det har jag kvar.
Vi skall enas i jorden,
jag och min far.

Det kommer dagar som är svåra, svåra att förstå
Idag är en dag då jag önskar du var här. Här, för att lyssna på mig.

Hej på er!

Allt väl? Hoppas det..=) Här är det helt ok, är helt slut efter en veckas jobb+ mycket annat! Men men det får gå.

Sitter och andas ut lite grann, har varit och handlat, lagat mat och ätit och städat lite. Sen som alltid är det skönt och gå igenom lite grejer, mail, papper osv innan helgen.

Må så gott och glöm inte bort att leva i nuet.

Kramar

Söndag eftermiddag..

Sitter här vid datorn med min uppsats. Ja, helt klart har vi blivit bättre vänner jag och min uppsats..=) Nu har jag skrivit klart teori delen helt, gått igenom Malins anteckningar lite grann, så skönt och få lite feedback samt mailat min handledare..nu ska jag börja transkibera mina intervjuer..wish me luck! tar sån tid..suck..=/ Jo, just det...har läst en del i boken; Tolkning, förståelse, vetande av Per-Johan Ödman. Verkar bra.

I övrigt har jag tränat som en galning, tagit en sväng till solariumet, röstat, fixat matlåda och bestämt mig för att köra på hårt med dieten fram till midsommar..så torsdagen den 18 juni blir defenitivt slutdeffat. Testar nämligen lite nya grejer..=) Annars så skulle det ju varit slut nu i helgen men jag kör lite till..visserligen har jag unnat mig en god frukost och sådär men veckorna kommer bli stenhårda.

Nej, dax att transkibera.

Kram kram

Nu är det fredagsmyyyys!

Äntligen fredag, denna veckan har kännts otroligt seg men nu är det äntligen helg. =) Ska bli skönt och få lite sovmorgon. Har varit pissväder några dagar nu men så här på kvällskvisten skiner faktiskt solen...hoppas att det åtminstone är uppehållsväder imorgon, för då tar folk studenten här..och en massa annat firande ty då vår stad fyller 350 år. =) Självaste kungen och drottningen kommer hit och håller tal..=) rix fm festival och ja..typ hela stan gungar känns det som..kul kul..=) Ska åka och handla imorgon så jag kan fixa klart balkongen imorgon hade jag tänkt, köpte läckra krukor förra helgen så måste plantera i dom nu!

Sitter med uppsatsen, här har det hänt grejer vill jag lova...=) Bra grejer alltså..mina intervjuer är klara, jag har en klar metod (känns helt fantastiskt) sitter med teori delen nu som nästan är färdigskriven..ja, det rör på sig så att säga..vilket känns toppen! Satsar hårt nu..längtar efter att få ta ut min examen..=)

Ha en skön och bra helg! Puss och kram på er...

Ensamhet..

..Det värsta är,
att känna ensamhet i flersamhet..

Rikedom..

Idag känner jag mig så otroligt rik, en inre frid och en inre lycka. Låter som värsta Buddha, men det var länge sedan jag träffade en sån bra människa som jag gjort idag. En människa som berör. Det kändes som att hon totalt vände ut och in på mig, frågade saker som någon aldrig frågat.

Att finna en inre frid och att finna sig själv är livets stora gåta, man måste alltid jobba med sig själv och försöka hitta nya vägar. Att hitta någon Gud känns bara som något meningslöst famlande efter en falsk trygghet, det gäller att hitta en trygghet i sig själv, sin rikedom och sin egen väg..



..Öppna din famn för förändringar,
men släpp inte ifrån dig dina värderingar..

Det finns en pusselbit på min karta som fattas..och det är du SYSTER. Älskade, älskade underbara..du fattas mig..

RSS 2.0