Bakis söndag!

Eller ja, bakis och bakis. Jag mår efter omständigheterna helt ok..! Har kunnat, duscha, äta och fixa runt. Till och med dammsuga en sväng..så nja, en lindrig baksmälla. Däremot finns det en av det motsatta könet som fortfarande är halvdöd i sängen! Haha..han ville inte ens ha frukost fast jag erbjöd mig att fixa och komma in med frukost på sängen..DÅ kan man inte må bra!!! =) Stackarn..

Åt en jätte god middag igår som bestod av vitlökspotatis och marinerade kycklingspett. Gudomligt gott..=) Potatisen blev perfekt..så det bara smälte i munnen..=) Idag blir det köttfärssås och spagetti..ingen bakis mat här inte, lite får man ju hålla igen!

Åhh..jag köpte mig faktiskt en hamburgare igår på vägen hem..vet inte när jag köpte med mig något hem på fyllan, har liksom alltid kopplat bort det där..men igår tänkte jag va fan! Har jag druckit kan jag likaväl unna mig en hamburgare också! Köpte den på Statoil..den va god men efter halva hamburgaren så vart den kall..och det är mindre gott..så den hamnade i soporna..fast det var gott så länge som det varade..=)



Ett bra tips om man har torra läppar nu när det lider mot kallare tider..=) Försvarets hudsalva som går att hitta på Apoteket..! Och den är din för en ganska billig peng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0